Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın. Gelemediğim zamanlarda hastalıkla uğraştık. Büyük kızım boğaz ve kulak enfeksiyonu oldu günlerce ateş düşüremedik. Ben 3. dozu oldum perişan etti savrulduk. Yeni yeni kendimize gelmeye çalışıyoruz. Umarım herkes iyidir.
Geçmiş olsun. Bu yıl biz de çok hasta olduk. Uzun sürüyor toparlanmak filan. Okullarda salgın var

Selam hanımlar birkaç gundur canim sıkkindi kardan baya zararım oldu. Eski bir borcu almistim yüksekten de 50 gr kadar almis oldum maalesef. Artık önümüze bakalım diyeyim. Yilbasi için evde planım var ama kapanma olur mu emin olamıyorum.
Gelecek yıl için planları maaş zammından sonra yaparız değil mi pure hazel pure hazel moral olur biraz 🥰

GGec
Selamlar, hastaydim gelemedim, ben iyi oldum gibi simdi de babam ve kiz hastalandi. Testim negatifti, cabuk da toparladim gibi.

Benim market harcamam 125, esimki 65, Amazon siparisi 40.

Tatile girdik, evde vakit nasil gececek bilmiyorum, 1000 lik puzzle da bitirdik.

Pazartesi 3. dozu olacagiz, ben kesin 1 gun yatari
Gecmis olsun zeynep. Bizim de bitmedi hastaliklar bi turlu. Oglum hasta bu sefer de. Doktora goturdum.simdi ultrasona goturecegim surekli karnim agriyor diyor.

Selam hanımlar birkaç gundur canim sıkkindi kardan baya zararım oldu. Eski bir borcu almistim yüksekten de 50 gr kadar almis oldum maalesef. Artık önümüze bakalım diyeyim. Yilbasi için evde planım var ama kapanma olur mu emin olamıyorum.
Gelecek yıl için planları maaş zammından sonra yaparız değil mi pure hazel pure hazel moral olur biraz 🥰
Olsun alinmis alinmistir uzulme. Illaki o seviyeleri gorur tekrar. Bakalim.zamlar nasil olacak.

Günaydın. Gelemediğim zamanlarda hastalıkla uğraştık. Büyük kızım boğaz ve kulak enfeksiyonu oldu günlerce ateş düşüremedik. Ben 3. dozu oldum perişan etti savrulduk. Yeni yeni kendimize gelmeye çalışıyoruz. Umarım herkes iyidir.
Gecmis olsun boza. Biz de de bitmedi hastaliklar bir turlu. Allah herkese sifa versin

Kizin icin kullandigin vitamin var mi canım? D vitaminini aksattik biz, ona devamdi sanırım
Çocuklara vitamin sipariş verdim 515 tl tuttu🤦‍♀️
Agacimizi süsledik, alışveriş yapıldı yine .
Yılbaşında 2 arkadaşımız gelecek,ertesi gün mesai yok ,otururuz geç vakte kadar,maksat sohbet eğlence..

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba:110:
Hiçbirşey yapasım yok. Yorgun bitkin hissediyorum.hergun aynı rutin şeyler sıktı.
Kis saati uygulaması olmadığı için uykumuzu alamıyoruz. Okula hazi4lanmak için hava aydınlanmadan kalkıyoruz,psikolojimiz bozuldu valla🤕
Genel olarak herkeste gozlemliyorum canım.Belirsizlikler umutsuzluğa neden oluyor sanırım.

Merhaba kizlar
Ben çok fena hastalandım çocuklarda öyle test yaptırdım negatif çıktı.
Bu hafta raporluyum okula gitmedim cumadan beri hastayım toparlıyamadım.
Geçmiş olsun.Buyuk bir Influenza salgını varmis. Etrafta herkes hasta bu aralar. 3 ocaktaki zammi bekliyorum hedef için bakalim tatmin edecek bir miktar olacak mi

X