- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.681
Yatirimlik dusunuyorsaniz size cok is cikarmayacak olani tercih edin derim, mustakil yazlik ev de kulaga hos geliyor ama bir kazanc da getirsin diyorsaniz kiralik daire derim. Aslinda arsa da iyi olabilir de arastirmak gerek, hakkinizda hayirlisi olsun.Merhaba kızlar
Size bir şey danışacağım
Burda bahsetmistim benim memlekette bir evim vardı 40 bin kadar masraf etmiştim onu satmaya karar verdim içinde eşyalarım da var.
Çok kararsız kaldım yerine ne alsam
meyveli bahçe mi
Müstakil yazlık ev mi
Yoksa tekrar bir daire mi alsam kiraya vermek için
Bu arada bir ev yaptırıyoruz eşimin babasının üstüne
Başka bir evimiz yok ama tayinci oldugumuz için lojman ya da kiralık evde oturacağız hep kendi evimizde oturma şansımız olmayacak.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız
Sağlıkla gelsin inşSelam arkadaşlar
Ben tekrar anne oluyorum .
bugün test yaptım. Bir kaç gündür midem bulanıyordu. Hiç beklemiyordum.
Tuhaf bir his içerisindeyim.
Oğlumun kardeşi hep olsun istiyordum.
Ama şimdi korkuyorum nedense. Üzülmedim ama çok sevinemiyorum da.
Hergün zam haberleri ile uyanıyoruz.
Geçmiş olsun Zeynepcim, hepiniz iyilestiniz mi?Selamlar, megerse biz covidmisiz kizlar, tekrar test yaptim bu sefer pozitif, neyse zor kismi atlattik. Sadece iki kere alisveris icin disari cikmistik, insallah kimseye bir zarar vermemisizdir.
Salona hali almistik gecen, o kucuk kaldi, onu cocuklarin odasina koyacagiz, salona da buyuk aldik, 245$, hem de Turkiye`de yapilmis. Gecenki market alisverisi 92$.
Ara sira anket dolduruyorum, 50$ Amazon hediye ceki aldim topladigim puanlarla.
pure hazel 6 aylik hedefim 10 gram altin ve 5000$ olsun.
Sagol canim, evet iyi sayiliriz, hafif oksuruk, bas agrisi, bogaz agrisi devam ediyor sadece.Geçmiş olsun Zeynepcim, hepiniz iyilestiniz mi?
Baya da ağır olmuş canım cok geçmiş olsun iyi ki aşınız vardı.Sagol canim, evet iyi sayiliriz, hafif oksuruk, bas agrisi, bogaz agrisi devam ediyor sadece.
Gecmis olsun canim.. Suan sevgiye mesaj yazicakken gordum de kizim atesli, bende de bogazda yutkunma acısı var. Test olucaktim bugün ama faranjitten suphelenmistim aslında. Suan suphem koronaya evrildi. Tekrardan cok gecmis olsun..Sagol canim, evet iyi sayiliriz, hafif oksuruk, bas agrisi, bogaz agrisi devam ediyor sadece.
Domuz gribi influenza a çıkabiliyormuş. Geçmiş olsunGecmis olsun canim.. Suan sevgiye mesaj yazicakken gordum de kizim atesli, bende de bogazda yutkunma acısı var. Test olucaktim bugün ama faranjitten suphelenmistim aslında. Suan suphem koronaya evrildi. Tekrardan cok gecmis olsun..
Teşekkür ederim canım evet haklısın.Hayırlı olsun canım artık yola çıkmış minik size düşen ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışmak. Zamların biteceği yok zaten
Sağol canımHayırlısı ile kucağına al canim
Sağol canımHayirli olsun tebrikler.allah anali babali büyütsün bebisi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bebiş sağlıcakla kavuşun
Evet canım, inşallah dediğin gibi olur, oğlum o zaman 23 aylık olur.Merhaba arkadaşlar, iyi yıllar dilerim.
Sevgiyeyolculuk hayirli olsun canımmm sağlıkla gelsin bebisin. Küçük cocukla birlikte cok zor ama iyi tarafindan düşün artık tecrubelisin kafan daha rahat olacak. Ilki kadar zorlanmazsin. Hem de ikisi beraber büyümüş olacak, az yaş farkı iyidir
Zeynep Gulru geçmiş olsun canım. benim kızım arabada, otobuste hep kusar, markete giderken bile yanıma atlete varana kadar yedek kiyafet alırım bir tek ucakta kusmadi ha bi de trende...
nedemistimkibenn nasılsın meraklarda bıraktın..
Çok sağol bozaSevgi cok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah.
Teşekkür ederim canımCok guzel bir haber bu Sevgi, tebrikler, saglicakla kucaginiza alin, kardes guzel sey.
Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin inş
Benimde 2. oğlum oldu henüz 1,5 aylık biraz zor gibi ikinci çocuk ama bence 4 kişi süper
Çok teşekkür ederim canım çok sağolSevgiyeyolculuk canim hayirli olsun, sana yeni bir evlat, ogluna kardes.. Cok sevindim, saglikla kavusun inşallah
Geçmiş olsun ZeynepSelamlar, megerse biz covidmisiz kizlar, tekrar test yaptim bu sefer pozitif, neyse zor kismi atlattik. Sadece iki kere alisveris icin disari cikmistik, insallah kimseye bir zarar vermemisizdir.
Salona hali almistik gecen, o kucuk kaldi, onu cocuklarin odasina koyacagiz, salona da buyuk aldik, 245$, hem de Turkiye`de yapilmis. Gecenki market alisverisi 92$.
Domuz gribi influenza a çıkabiliyormuş. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGecmis olsun canim.. Suan sevgiye mesaj yazicakken gordum de kizim atesli, bende de bogazda yutkunma acısı var. Test olucaktim bugün ama faranjitten suphelenmistim aslında. Suan suphem koronaya evrildi. Tekrardan cok gecmis olsun..
Selamlar, megerse biz covidmisiz kizlar, tekrar test yaptim bu sefer pozitif, neyse zor kismi atlattik. Sadece iki kere alisveris icin disari cikmistik, insallah kimseye bir zarar vermemisizdir.