Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayirli olsun tebrikler.allah anali babali büyütsün bebisi

Hayırlı olsun bebiş sağlıcakla kavuşun

Merhaba kızlar
Size bir şey danışacağım
Burda bahsetmistim benim memlekette bir evim vardı 40 bin kadar masraf etmiştim onu satmaya karar verdim içinde eşyalarım da var.
Çok kararsız kaldım yerine ne alsam
meyveli bahçe mi
Müstakil yazlık ev mi
Yoksa tekrar bir daire mi alsam kiraya vermek için
Bu arada bir ev yaptırıyoruz eşimin babasının üstüne
Başka bir evimiz yok ama tayinci oldugumuz için lojman ya da kiralık evde oturacağız hep kendi evimizde oturma şansımız olmayacak.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız

Merhaba arkadaşlar, iyi yıllar dilerim.
Sevgiyeyolculuk hayirli olsun canımmm sağlıkla gelsin bebisin. Küçük cocukla birlikte cok zor ama iyi tarafindan düşün artık tecrubelisin kafan daha rahat olacak. Ilki kadar zorlanmazsin. Hem de ikisi beraber büyümüş olacak, az yaş farkı iyidir
Zeynep Gulru geçmiş olsun canım. benim kızım arabada, otobuste hep kusar, markete giderken bile yanıma atlete varana kadar yedek kiyafet alırım bir tek ucakta kusmadi ha bi de trende...
nedemistimkibenn nasılsın meraklarda bıraktın..

Günaydınlar.
Ocak haziran arası 6 aylık hedef açacağım ilk sayfaya, zam oranları belli oldu. Az çok tahminde bulunabiliriz birikim hedefleri.

Benim ocakta birikim olmaz ,alışveriş vs çok yaptım 18bin ödeme görünüyor şu an.
Subatla birlikte başlarım diye umud ediyorum fakat iğneden ipliğe günlük zamlar devam ederse, döviz altın artarsa yine hedefler değişir bende.

Memlete gideceğiz ara tatilde, bazı planlarımız var,bakalım gerçekleşecek mi

Eşyalı evde kiracı var mı.
Eger kiraci yoksa Eşyalı veya eşyaları satıp kiraya verebilirsin.

Meyveli bahçe alacaksanız,siz tayinci olduğunuz için o bahçeye kim bakacak,bakım ister. Önermem o yüzden.

Eşyalı evde kiracı var mı.
Eger kiraci yoksa Eşyalı veya eşyaları satıp kiraya verebilirsin.

Meyveli bahçe alacaksanız,siz tayinci olduğunuz için o bahçeye kim bakacak,bakım ister. Önermem o yüzden.
Eşyalı kendim kalırım diye bırakmıştım kiracı almadım.
Satıcam kesin ama tekrar daire mi alsam yoksa müstakil bahçeli ev mi
Sen ne yapardın pure
Dediğin gibi meyve bahçesi ilgilenemeyiz

Eşyalı kendim kalırım diye bırakmıştım kiracı almadım.
Satıcam kesin ama tekrar daire mi alsam yoksa müstakil bahçeli ev mi
Sen ne yapardın pure
Dediğin gibi meyve bahçesi ilgilenemeyiz
Müstakil bahçeli evde de kalamayacaksınız bu durumda canım tayinci olduğunuz için. Oraya kiracı bulmak zor olabilir ama daireler daha kolay kiralanabilir.kredi çekecek misin.
Aslında hiç bu işlere girmesen,eski evini kiraya versen satmak yerine

Sadece yaz tatillerinde 2 ay falan kalabiliriz kiraya vermeyiz orayı.ama başka bir daire alsam kiraya veririm

Gunaydin pure. Her ay 1 ata ile baslamayi düşünüyorum ocak ayi itibari ile.. Planim bu yonde. Bakalim hayat bize neler gösterecek.
Suveybe yatirimlik ev daha mantıklı geldi bana da kira getirisi olur en azından.
Bu yilla ilgili güzel planlarim var. Zaman zaman aciklarim.
Hala 60 kilodayim hedefim 55. Basladim bakalim.
Pure özel ihtiyaclarin icin harclik ayiriyor musun kendine. Ben bu yil da 500 tl ayiricam kendime. Eger harcamam hic olmazsa minik minik hisse senedi de aliyorum.

Yok canım ayırmıyorum..
Ihtiyacin olursa k.kartindan kullanıyorum. Gelecek ay ödüyorum.
Hedefini yazıyorum listeye

Sevgi cok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah.

Sadece yaz tatillerinde 2 ay falan kalabiliriz kiraya vermeyiz orayı.ama başka bir daire alsam kiraya veririm
Kesinlikle yatırımlık bir yer. Gelir gelirdir hele şu zamanlarda..
Yaptırdığınız ev neden eşinin babasının üzerine? Yani siz yaptırıyorsanız? Sonra oradan zararlı cıkmazsınız değil mi?

Kesinlikle yatırımlık bir yer. Gelir gelirdir hele şu zamanlarda..
Yaptırdığınız ev neden eşinin babasının üzerine? Yani siz yaptırıyorsanız? Sonra oradan zararlı cıkmazsınız değil mi?
Sıkıntı olmaz dedi eşim krediye bulaşmadan istediğimiz gibi yaptırdığımız bir ev olacak bizim için

Merhaba Linda, eger kendin hic oturmayacaksan yatirimlik icin bence bir buyuk ev almaktansa 2 kucuk ev daha cazip geliyor bana, ozellikle cabuk kiraya verilebilecek yerlerden. Ben de cok anlamam bu islerden ama bir daha eve yatirim yaparsak oyle bir sey istiyorum.

Cok guzel bir haber bu Sevgi, tebrikler, saglicakla kucaginiza alin, kardes guzel sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…