Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bugün havlu kağıt ve tuvalet kağıtlarının fiyatını görünce mutfakta tezgahta duran havlu kağıdı gözümün önündende kaldırdım ve anam babam usulü ev havlusu koydum birde tezgah falan kurulamak için mikrofiber bez koydum.. en azından kullanmasamda olur diyebileceğim ürünleri hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum..
Dün markette alışverişe gittim ton balığı indirime girmiş 3+1 dardanelin şöyle bir internet fiyatına da baktım gayet uygun geldi 3 paket aldım birde 3 lü mısır aldım. Eğer market fiyatı uygun değilse bile eminim yarından daha uygun olacaktır..
2 şişe yumuşatıcı stokladım birde 5lt yağ stokladım..
Bi şişe konserve barbunya ve bit kutuda salça koydum..
3 paket cips
Malesef ne alıyorsam 2-3 katı aldım çünkü bunlarda bitecek ama yarın daha pahalı olacak o yüzden ne kadar geç biterse o kadar iyidir dedim..
Pirincimiz bitmiş sanal marketleri bir dolanıcam şimdide..

Ek ders hızır gibi yetişiyor valla. Ben çok yoruluyorum diye ikinci dönem ist3micem hiç ek ders dedim ama fikrim degiscek galjba

Hepsiexpress 16 li tuvalet kagıdı 25 tl ye
1 litre mis sut 5 tl ye kampanya vardı kızlar sabah

ıkısını de aldım geldı, degerlendırmek ıstersenız dıye yazıyorum
Bende çeşitli uygulamaları indirdim. Dün kızımın bezlerini aldım. Bugün devam..
Alışverişe de cikicaz ayrıca bugün, yarın misafir var. Off çok bunaldim yine

Bende çeşitli uygulamaları indirdim. Dün kızımın bezlerini aldım. Bugün devam..
Alışverişe de cikicaz ayrıca bugün, yarın misafir var. Off çok bunaldim yine

kesınlıkle o uygulamaların kuponları cok mantıklı olabılıyor

gecen 32 lı tuvalet kagıdı artı gofret 33 tl ye aldım

sımdı 16 lı tuvalet kagıdı artı 1 litre sut 32 tl ye geldı (bı oncekıne gore artıs fena ama genele bakınca ıyı fıyat yıne)

carefour marka tereyag 44 tl ye almıstım cok olmadı

Bugun yağmurlu havayı evde geçirdik, cok şükür aşının yan etkiler büyük orada geçti. Yemek sipariş edecektik vazgectim, yarın alışverişe gidicez dışarda yeriz nasılsa bugün evde halledelim dedim. Hindili pilav yapacağım bir de salata.
Esim sagolsun 3 posta camasir attı. Ben de yoğurt mayaladim. Evin icinde dolanirken hic oturmadan gün bitiyor ortada gorunen bir iş de yok.

Hafta sonu annemgile gittik.senelik zeytinyağı ve zeytinleri,domates şişesi verdi annem.
Köy evine de gittik bahçeden limon ve portakal topladım.
Dönüşte stokluk tereyağ aldık bunun yanında da kaşar peyniri,tam yağlı peynir,sucuk,süt yumurta aldık
Bayağı harcamali oldu ama çoğu yine stokluk ürünler.
Ocaktan itibaren inşallah tamamen birikim odaklı gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…