- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.581
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2022 b3kliyoruz bakalım nasıl gelecekMerhaba kızlar nasilsiniz
2022ye hazirmiyiz gümbür gümbür geliyor sanırım galiba bence
Hosbuldum canım,uzaklardabiz hosgeldin:)
Okul temposu, ev, kizim vb hayatim cok yogun bir monotonlukta geciyor. Her sey her gun ayni ama cok dolu dolu. Birikimimi esime yollamistim, zarar etmis ama unut o parayı dedim. Tl de kalsaydi da zarardaydik nasilsa.Seneye kontrol edersin dedim, guveniyorum sanirim
Simdi bos ders, sirami bekliyorum
Teşekkürler canımSelamlar, gelemedim, sirket yeni binaya tasiniyor, onun hazirliklari, projeleri bitir, evde de basima bela aldim, 1000 lik yapboz yapiyorum oglumla.
Sevgiyeyolculuk goremedim seni, bir ses ver ozletme kendini.
@mutlu1988 gecmis olsun
uzaklardabiz sifa olsun 3. doz, benim de olmam gerek, oglum oldu gecenlerde 2. dozu, hic sempton gostermedi iyi tolere etti.
Yeni yil hedefime 10000$ ve 10 gram altin diyorum, tutturamayabilirim ama neyse :)
Geleyim masraflara, 153 dogalgaz, 75 elektrik, oluklar temizlendi 50. Evin sigorta taksidi gelmis 200$. Dis cephede ufak bir tamirat var 900$ odenecek. Market alisverisi ve oglanin arkadasina dogum gunu hediyesi 150$.
Yarin kizi yazdiracagim kresle konusmaya gidiyorum, oglana da etut ariyorum okul sonrasi icin. Gun dedigin cabuk geciyor, annemlerin donusune 2.5 ay kaldi (((
Geçmiş olsun üzüldüm bu şartları altında ekstra masraf... insanlar ne kadar rahat yalan soyler olmuş aklım almıyor.Merhaba kızlar
Bugün sabah bir araba sol aynamı kopardı adam hatasını kabul etti masrafı ödeyeceğini söyledi ama şimdi yan çiziyor.
Bize 2.000 kadar masraf göründü
Geçmiş olsun yaaa.Her yer dolandırıcı olmuş artık olay yerinde adam hatasını kabul edip masrafı karşılayacağını söyledi bende polis cagirmadim, tutanak tutmadık numaraları verip okula gittim okuldan döndükten sonra adamı aradık yok öyleymiş yok böyleymiş.
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları
Yarın kendimiz gidip yaptıracağız artık
Geçmiş olsun üzüldüm bu şartları altında ekstra masraf... insanlar ne kadar rahat yalan soyler olmuş aklım almıyor.
Sağolun kızlar.ne güzelde konuşup karşıya güven veriyorlar.Geçmiş olsun yaaa.
Adamın yaptığına bak
Kimseye güven yok
Durduk yere masraf,moralinin bozulması da cabasiSağolun kızlar.ne güzelde konuşup karşıya güven veriyorlar.
Hem adamın öyle yapması hem de arabayı öyle görmek moralimi çok bozdu.