Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydin kizlar. Cok sukur karantinamiz persembe gunu bitiyor. Hafif atlattik sayilir. Ayakta gecirdik ve kendi islerimizi yapabildik. Esimle dizi izleme firsatimiz oldu biraz da😊 iyi yanindan bakmaya caliaiyorum. Cocuklarla da her ne kadar bubalsak da kaliteli vakit gecirmis olduk. Bol.bol.yapboz yapip kitap okuduk. Birlikte film ve belgeseller izledik.
Piyasalara bi baktim da ooo altin cosmus yine. Nasil alip biriktircez bilemiyorum artik. Gecinmek git gide zorlasiyor. Maaslara ne kadar zam gelecek bakalim.Hayalim olan ve planladigim yurt disi gezilerim yavas yavas imkansizlasiyor. Umarim her sey biraz da olsa duzelir.

uzaklardabiz uzaklardabiz hosgeldin:)
Okul temposu, ev, kizim vb hayatim cok yogun bir monotonlukta geciyor. Her sey her gun ayni ama cok dolu dolu. Birikimimi esime yollamistim, zarar etmis ama unut o parayı dedim. Tl de kalsaydi da zarardaydik nasilsa.Seneye kontrol edersin dedim, guveniyorum sanirim 😅
Simdi bos ders, sirami bekliyorum 😊

Çok yoğunum bende ama monoton. Bu dönem okulda çok yoruldum,biran önce tatil gelsin istiyorum.

Piyasalar yine fena. Birikim ne olacak ne yapıcaz tahmini bir rakam bile veremiyorum kendi adına. Mesela geçen aydan plan yapıp 5 gr alacağım diyorum. Alana kadar 2 ye iniyor hedef,hem temel tüketim hergun zamlandigi için hemde altın döviz sürekli arttığı için.

0 tl harcadım çok şükür. Evimde 2 ekmek, 16lt su var. Sanırım yarın da bir şey almama gerek kalmaz. Maske almam gerekebilir onu da cuma alırım

Selamlar, gelemedim, sirket yeni binaya tasiniyor, onun hazirliklari, projeleri bitir, evde de basima bela aldim, 1000 lik yapboz yapiyorum oglumla.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk goremedim seni, bir ses ver ozletme kendini.
@mutlu1988 gecmis olsun
uzaklardabiz uzaklardabiz sifa olsun 3. doz, benim de olmam gerek, oglum oldu gecenlerde 2. dozu, hic sempton gostermedi iyi tolere etti.
Yeni yil hedefime 10000$ ve 10 gram altin diyorum, tutturamayabilirim ama neyse :)

Geleyim masraflara, 153 dogalgaz, 75 elektrik, oluklar temizlendi 50. Evin sigorta taksidi gelmis 200$. Dis cephede ufak bir tamirat var 900$ odenecek. Market alisverisi ve oglanin arkadasina dogum gunu hediyesi 150$.

Yarin kizi yazdiracagim kresle konusmaya gidiyorum, oglana da etut ariyorum okul sonrasi icin. Gun dedigin cabuk geciyor, annemlerin donusune 2.5 ay kaldi :KK43:(((

Merhabalar
Pazar günü alışveriş merkezine gittik, yılbaşı indirimleri baya iyi oluyor, eşim mont, atki, sapka falan aldı. Ben de bot aldım. Yemek falan $250 harcadık. $40 hediye ceki verdiler bu haftasonu tekrar gideceğiz.
Kızımla kutuphaneye gitmeye başladık, cocuk bolumunde oyuncaklar falan var kızım oynuyor, hem masal saatleri oluyor onlara katiliyoruz hem de kitap alıyoruz. kizima da kendime de kitapları odunc alacağım artik onun icin para harcamayacagim. Hem de evde cok esya birikmesin.

uzaklardabiz uzaklardabiz hosgeldin:)
Okul temposu, ev, kizim vb hayatim cok yogun bir monotonlukta geciyor. Her sey her gun ayni ama cok dolu dolu. Birikimimi esime yollamistim, zarar etmis ama unut o parayı dedim. Tl de kalsaydi da zarardaydik nasilsa.Seneye kontrol edersin dedim, guveniyorum sanirim 😅
Simdi bos ders, sirami bekliyorum 😊
Hosbuldum canım,
Hepimizde aynen öyle monoton bir yogunluk, bitmeyen bir yorgunluk. Günler böyle böyle geçip gidiyor. Iyi olalım da...

Selamlar, gelemedim, sirket yeni binaya tasiniyor, onun hazirliklari, projeleri bitir, evde de basima bela aldim, 1000 lik yapboz yapiyorum oglumla.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk goremedim seni, bir ses ver ozletme kendini.
@mutlu1988 gecmis olsun
uzaklardabiz uzaklardabiz sifa olsun 3. doz, benim de olmam gerek, oglum oldu gecenlerde 2. dozu, hic sempton gostermedi iyi tolere etti.
Yeni yil hedefime 10000$ ve 10 gram altin diyorum, tutturamayabilirim ama neyse :)

Geleyim masraflara, 153 dogalgaz, 75 elektrik, oluklar temizlendi 50. Evin sigorta taksidi gelmis 200$. Dis cephede ufak bir tamirat var 900$ odenecek. Market alisverisi ve oglanin arkadasina dogum gunu hediyesi 150$.

Yarin kizi yazdiracagim kresle konusmaya gidiyorum, oglana da etut ariyorum okul sonrasi icin. Gun dedigin cabuk geciyor, annemlerin donusune 2.5 ay kaldi :KK43:(((
Teşekkürler canım🙏
Ya keske evde birisi kalabilseydi cocuklari alır birakirdi ama napalim alisacaklar böyle böyle annesi.
Ben de kızıma Okul bakıyorum, seneye gidecek aslinda ama iyi okullar şimdiden kayitlara başlıyor. Birkac yere basvurdum gidip gorusecegiz fiyat falan alacagiz. Sadece bir tane iyi devlet okulu var etrafta, onda da yer bulabilmek cok zor, gerisi özel. Bakalım özel Okul ucretini karsilayabilecek miyiz yoksa iyi devlet okulu olan bir yere mi tasincagiz. Zor işler.

Her yer dolandırıcı olmuş artık olay yerinde adam hatasını kabul edip masrafı karşılayacağını söyledi bende polis cagirmadim, tutanak tutmadık numaraları verip okula gittim okuldan döndükten sonra adamı aradık yok öyleymiş yok böyleymiş.
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları
Yarın kendimiz gidip yaptıracağız artık

Merhaba kızlar
Bugün sabah bir araba sol aynamı kopardı adam hatasını kabul etti masrafı ödeyeceğini söyledi ama şimdi yan çiziyor.
Bize 2.000 kadar masraf göründü
Geçmiş olsun üzüldüm bu şartları altında ekstra masraf... insanlar ne kadar rahat yalan soyler olmuş aklım almıyor.

Her yer dolandırıcı olmuş artık olay yerinde adam hatasını kabul edip masrafı karşılayacağını söyledi bende polis cagirmadim, tutanak tutmadık numaraları verip okula gittim okuldan döndükten sonra adamı aradık yok öyleymiş yok böyleymiş.
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları
Yarın kendimiz gidip yaptıracağız artık
Geçmiş olsun yaaa.
Adamın yaptığına bak :sinirli:
Kimseye güven yok

X