Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar ben de hedefi tam gerçekleştiremedim hatta son aylarda birikim yapamıyorum. Ama birikimim sepet halinde olduğundan TL olarak paramın değeri arttı.allahtan bu defa sürece TL de yakalanmadim çok üzülürdüm.
Sürekli artan fiyatlardan,stok yapmaktan kredi kartı ikimizinde maaşını geçiyor yine bu ay okul taksiti ve ev kredisini yine birikimden öderiz Napalim sağlık olsun.Ocak ayında dikkatli gidip artık birikim yapabilmek istiyorum.

Iyi geceler kızlar. Esim ve ben cuma gunu test verdik ve ne yazikki pozitif ciktik. Ailecek karantinadayiz. Aniden koku ve tat gidince suphelenip teste gittik. Simdilik iyyiz sukur. Ins bu sekilde.tamamlariz. Ben 7 8 gundur gribim aslinda ama koku gidene kadar suphelenmemistim.
Evde cocuklari oyalamaya calismak cidden zor. Ekran suresini kisaltmak icin surekli birseyler yaptiriyoruz ama.bu da bizi yoruyor.baya. ins sag salim.biter karantinamiz.
Arsa konusunda almama karari verdik. Arkadaslara da soyledik. Onlar da baska.bir ortak buldular. Umarim.hayirli olur onlara. Cok.bunalacagimiza karar verdik. Cocuklarin ikisinin de kayitlarini ocak ayinca yenilicez. 50.bin civari oraya gidecek. Acik cikmasi halinde kapatamayabilirz dedik arsayi alirken. Hem de rahatca gezip tozamyiz dedik.ve seneye ocakta araba borcu bitince arsa bakmaya karar verdik. Nasip artik. Bu sene icin bir hedefim.yok. Elimden geldigi kadar az az da olsa.biriktirmeye calisicam. Ve gormek ostesigim yerlerle.ilgili plan yapicam.

Geçmiş olsun sıkıntısız atlatirsiniz umarım...
Gezmek icin bu kadar hevesli olman ne kadar güzel, tabii eşinin buna ortak olması ayrıca harika

Geçmiş olsun. Umarım sıkıntısız atlatırsınız.
Sadece koku ve tat kaybı mı var.
Ateş öksürük vs var mi

Manti bende istiyorum ama kalabalıkta güzel oluyor birazda buzluğa atılsak fena olmaz.

Günaydınnn 3 saattir emziriyorum uyumuyor bu evlat
Bugün eşim 5 lt ayçiçek yağ almış attım kilere valla birikim yapmış gibi hissediyorum bişeyler alınınca, büyük oğlana eşofman takımı aldık şükür oyuncak istemiyor artık ama çocuk dışarı çıkınca birşeyler almadan gezmeyi bilmiyor nasıl değiştirebilirim bu durumu bilmiyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim tüm dünyaya şifa versin kurtarsın bu illetten bizi inş

Geçmiş olsun sıkıntısız atlatirsiniz umarım...
Gezmek icin bu kadar hevesli olman ne kadar güzel, tabii eşinin buna ortak olması ayrıca harika
Tesekkurler, umarim bu sekilde biter . Gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok çok seviyorum. Esim de sever ama benim kadar degil. O ayak uyduruyor genelde sagolsun

Mutlu, çocuklar galiba özel okuldalar. Kâğıt parası vs
Kendi okulunda devam ettirme şansın yok muydu

Merhaba kizlar uzun zaman oldu yazmayalı
Memlekete geleli 1,5 sene oldu biz geldi geleli birikim yapamiyoruz (memleketin faydaları)
Hazır olan paradan da tırtıkladık epey
Kredi kartını kestik yine ama yüklü ödemeleri bitmedi daha
Bu ay ilk defa kenara 2 bin koyacaktim onda da stok yapmanın daha iyi olacağı kanaatine varıp stok yaptım hala da yapıyorum.
2022 Ocak ayından itibaren tekrar eskisi gibi birikim yapmak istiyorum.
Memlekete gelmenin zararından başka hiç bir şeyini göremedim sadece maddi anlamda söylemiyorum.bizim için tecrübe oldu tekrar tayinimiz çıktığında inşallah bayramdan bayrama gelinecek bir yere gitmek istiyorum.

Çok geçmiş olsun mutlu

Canım hoşgeldin.
evet bahsetmiştin memleketten .soğutuyorlar kendilerinden. Bazen uzak olmak en iyisi hem kendi ailenden hem eşinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…