Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mutlu, çocuklar galiba özel okuldalar. Kâğıt parası vs
Kendi okulunda devam ettirme şansın yok muydu
Evet özel okuldalar. Buyuk 3. Sinif su an. Seneye ilkokulu bitirsin eger iyi.bir burs kazanamazsa belki almayi dusunebiliriz ama net bir kararimiz yok. Kucuk devam edecek ins ortaokula.kadar. Zira sartlarindan ve yabanci dil ogretiminden memnunuz. Bizim icin buyuk bir masraf kalemi oluyor ama can sagligi olsun napalim. Mutlu gidip geliyorlar.

Manti bende istiyorum ama kalabalıkta güzel oluyor birazda buzluğa atılsak fena olmaz.
Ben de aslinda buzluk icin istiyorum pratik oluyor, kıymalı makarna ile idare ediyoruz.
Yazın kalabaliktik ama köyde annemlerin işleri, şehirde kardeşlerim işe gidiyor pandemiden dolayi hiç izin alamadilar, hep bi kosusturma ile geçti. Guya kızımı onlara satip dinlenecektim ama bir anda kendimi onlara yemek fqlan yaperken buldum yorulup geri döndüm. Hiç öyle manti borek gibi ozledigim şeylere vakit kalmadı

Selam kızlar bugun harcama yapmadım.
Evde hic pizza yapmiyorum normalde, disardan alıyoruz cok guzel oluyor ama bugün bi evde yapayım dedim yapmaz olaydim kızımla birlikte yapinca evin her yeri un oldu, ortalık savas alanina döndü büyük süpürgeyi çıkardım süpürdüm, ortalığı topla temizle derken 5 saat falan harcadım. Pek de güzel olmadı onun ateşi kivamini ve lezzetini tutmadi neyse daha da evde yapmam artık.

Ben de dün soyledim dışardan.
Pizza hamburger döner dışardan söylemeyi veya dışarda yemeyii tercih ediyorum ama çok pahalandı burda artık ve porsiyonlar da küçüldü .

Merhabalar
Dün ek dersim yattı 1000 TL bakıcıya verdim
300 TL mazot aldım 300 TL eşime verdim.300 TL de kendime ayırdım.
Eşimde bu sene üni de derse giriyor onunda bugün ek dersi yatmış yemeğe çıkarayım dedi.bende yemeğe vereceği parayı stok için harcattırdım:)
13 TL den 3 kilo kuru fasulye
14 küsurdan 4 tane büyük rulo olanlarından havlu kağıt en uygun migrosta idi oradan aldım
Solo 32 li tuvalet kağıdı 60 tl
Dondurulmuş mısır 6,90 dan 9 paket aldım ben çorba,pilav salatalarda çok kullanıyorum piyasa da 10 -15 tl arası.
20,90 TL den 4 lt lik 2 tane sıvı sabun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…