- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.541
Çok mantıklıKilosu en ucuz 35 lira.
Biz de büyük tenekelerle alıyoruz.
Daha epey var ama memlekete gidince alalım şimdiden diyoruz
Süte çok zam geldi. Türevleri de mecbur pahalanacak.Merhaba kızlar .. kız kardeşim markette çalışıyor çağlar kaşar peynir 29 liradan 43 liraya çıkmış etiket degiştirmişler
Evet özel okuldalar. Buyuk 3. Sinif su an. Seneye ilkokulu bitirsin eger iyi.bir burs kazanamazsa belki almayi dusunebiliriz ama net bir kararimiz yok. Kucuk devam edecek ins ortaokula.kadar. Zira sartlarindan ve yabanci dil ogretiminden memnunuz. Bizim icin buyuk bir masraf kalemi oluyor ama can sagligi olsun napalim. Mutlu gidip geliyorlar.Mutlu, çocuklar galiba özel okuldalar. Kâğıt parası vs
Kendi okulunda devam ettirme şansın yok muydu
Ben de aslinda buzluk icin istiyorum pratik oluyor, kıymalı makarna ile idare ediyoruz.Manti bende istiyorum ama kalabalıkta güzel oluyor birazda buzluğa atılsak fena olmaz.
Ben de dün soyledim dışardan.Selam kızlar bugun harcama yapmadım.
Evde hic pizza yapmiyorum normalde, disardan alıyoruz cok guzel oluyor ama bugün bi evde yapayım dedim yapmaz olaydimkızımla birlikte yapinca evin her yeri un oldu, ortalık savas alanina döndü büyük süpürgeyi çıkardım süpürdüm, ortalığı topla temizle derken 5 saat falan harcadım. Pek de güzel olmadı onun ateşi kivamini ve lezzetini tutmadi neyse daha da evde yapmam artık.
Biz günde 3 şişeden 15 litre kullanıyoruz 360 falan yapıyorSlm kızlar damacana ile aldığım su 25 TL olmuş zam gelmeyen birşey kaldımı acaba içme suyu aylık 150 tl tutuyor resmen
Kağıt ürünleri hiç söylemek bile istemiyorum sinir bozucu oldu fiyatlar çünküBiz günde 3 şişeden 15 litre kullanıyoruz 360 falan yapıyor2 günde bir havlu kagit tüketirdim tanesi 6 lira olmuş o bile 90 lira yapıyor ayda
Ayda yaklaşık 100 su faturası, 150 sıcak su, 300 civarı da içme suyuna veriyoruz. Bu sadece su.Normal su faturasi100tlden aşağı gelmiyor. Bir de damacana. Aylık sú masrafımız bile ne kadar artti