Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar, kiz hasta, gece de cok uyandi yavrum. Kotulesirse doktora gotururuz. Oglan ilk doz asisini oldu, hicbir semptom gostermedi.
Turkiye kumbarama yine basliyorum, 40$ attim icine, hayirlisiyla tatilde harcariz.
Haftaya Persembe ve Cuma Sukran gunu dolayisiyla tatil, belki Carsamba da evden calisirim, cocuklari da grip asisina goturecegim zaten o gun.

Dolar altin ne olmus oyle, Allah kolaylik versin herkese.

Selamlar, kiz hasta, gece de cok uyandi yavrum. Kotulesirse doktora gotururuz. Oglan ilk doz asisini oldu, hicbir semptom gostermedi.
Turkiye kumbarama yine basliyorum, 40$ attim icine, hayirlisiyla tatilde harcariz.
Haftaya Persembe ve Cuma Sukran gunu dolayisiyla tatil, belki Carsamba da evden calisirim, cocuklari da grip asisina goturecegim zaten o gun.

Dolar altin ne olmus oyle, Allah kolaylik versin herkese.
Geçmiş olsun canım

Selamlar, kiz oglen uyumadi, aksam 7:30 da yatti, ben de firsat buldum yazmak icin. Oglani da biraz once yatirdim, illa opucem ustunu ortecegim, ama hemen uykuya daliyor, saat 9:30 dedi mi yatiyor. Ergen olunca opturmez artik.

Gecenlerde kutuphanede kukla gosterisine goturmustum, o gunden beridir evde kukla da kukla. Kagittan parmak kuklalari yaptik. Esim de Karagoz ve Hacivat`tan bahsedince tutturdu yapalim diye, bize de ugras oldu, ama cok guzel oldu, yagli firin kagidi kullandik perdeyi yapmak icin, kutunun arkasina fener koyduk, Karagoz ile Hacivati babam cizdi, oglanla ben boyadik. Saatlerce oynadilar.

Market alisverisi 105 tuttu. Haftanin yemekleri kremali brokoli corbasi, brokoli salatasi, mucver ( Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk senin tarifin), kemikli patates yemegi, nohut yemegi, sebzeli balik, pilav, tarhana ve yogurt corbalari cocuklara, tahinli kurabiye.

Bu hafta Black Friday var, almak istedigim bir seyler var, indirimde yakalarsam alirim.

Merhaba kizlar. Nasilsiniz? Ben dun kredi kartina taksitle bilezik aldim 10 gram. 2022 yili.birikimi diyelim. Zaten taksiti nerdeyse yil.sonuna kadar surecek. Baska da birsey alamam sanirim yil icinde. Insaallah paramizin biraz da olsa deger kazandigi, saglikli ve mutlu bir yil geciririz.

Eklentiler

• 20211124_092037.jpg
    20211124_092037.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba kizlar. Nasilsiniz? Ben dun kredi kartina taksitle bilezik aldim 10 gram. 2022 yili.birikimi diyelim. Zaten taksiti nerdeyse yil.sonuna kadar surecek. Baska da birsey alamam sanirim yil icinde. Insaallah paramizin biraz da olsa deger kazandigi, saglikli ve mutlu bir yil geciririz.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan ✨

Çok güzel güle güle kullan .. kaç gr kaça aldın ? Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutu olsun ❤️ Ben ve kızım hastayız sabahı sabah ettik ilaç ve muayene ücreti 140 TL ödedim başka harcamam olmadı

Çok güzel güle güle kullan .. kaç gr kaça aldın ? Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutu olsun ❤️ Ben ve kızım hastayız sabahı sabah ettik ilaç ve muayene ücreti 140 TL ödedim başka harcamam olmadı
Gecmis olsun Allah sifa versin. Tesekkur ederim daha iyisi sizin olsun. 10 gram 6500 e aldim dun.

Dun 410 lira lego harcaması yaptım. Bugun 17 lira kargo parası ve 72 lira fistik ezmesi. Legolarla guzel vakit geciriyor diye her ay bir miktar lego, puzzle yatırımı yapacağım. Her sey almış başını gidiyor. Sonra alirim dedigim seyleri de cok ertelememeye karar verdim.Aklima koydumsa, alinacaksa artik indirim beklemenin alemi pek yok. Birikimimi esime yolladim.Cuma gününden beri yuzde otuzluk bir kari var.Bizden de haberler boyle.

Kızlar selam. Kaçamağı yaptık geldik.
Ertesi günü evi temizlettim.. duvarlar camlar vs silindi,diğer gün misafirlaerim geldi şehir dışından.onlar gitti 2 günlüğüne görümcem geldi.
Piyasa fena oldu.herseye sürekli zam geliyor.herseden kıssak bile boğazdan kisilmiyor.

Kızlar selam. Kaçamağı yaptık geldik.
Ertesi günü evi temizlettim.. duvarlar camlar vs silindi,diğer gün misafirlaerim geldi şehir dışından.onlar gitti 2 günlüğüne görümcem geldi.
Piyasa fena oldu.herseye sürekli zam geliyor.herseden kıssak bile boğazdan kisilmiyor.
Sorma Püre okulda küçücük çocuklar bile her gün piyasa hakkında konuşuyor. Her evde hissediliyor maalesef durum. İnsanlar şimdi almazlarsa sonra hiç alamayacaklarini düşünüp borç harç alışveriş yapıyorlar mecbur 😔

X