Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydin kizlar. Maaslar ve birikimler bereketli olsun. Ben Mart ayina ladar pek birikim yapamam.sanirim. Taksitlerim var ve evin eksiklerini aliyorum ay ay. Marttan sonra ins her ay 1 ceyrek ya da gram almak istiyorum tabi yeni bir birc ya da taksite grmezsem😀 Dersim ogleden sonra bugun. Biraz uzanicam grip oldum.cok kotu. Dun butun vucudum agriyordu aksam.test verdim negatif cikti sukur.

Günaydın. Erkenden kalktık bugün .
Dün uzun kuyruklar oluşmuş benzincilerde zam haberini alan depoyu fulledi.
Herşeye zam.
Ev kiraları fena zaten. Lojman yolu göründü bize💅

Eklentiler

• BE2CEC94-8962-4823-B188-86D329F2FE86.png
    BE2CEC94-8962-4823-B188-86D329F2FE86.png
    296,7 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın. Erkenden kalktık bugün .
Dün uzun kuyruklar oluşmuş benzincilerde zam haberini alan depoyu fulledi.
Herşeye zam.
Ev kiraları fena zaten. Lojman yolu göründü bize💅
Günaydın püre
Bazı ev sahipleri kiracıyı çıkarıp daha yüksek kiraya veriyormuş.sizde kirazdaydınız değil mi?

Kiradayız canım. Aynen öyle çünkü ünv açıldı öğrenciler geldi.
Bizim ev sahibi bu sene zam yapmadı bize Allah razı olsun diyorum. Bir yakın akrabamız var kirada 10 seneden fazladır o evde oturuyor. Kirasını faturasını düzenli öder. Bu sene ev sahibi çıkın demiş. Kiraların artışından sonra tabi. Böylelerine iyi kiracı denk gelmesin diyorum valla 😅 herşey para mı ya

Bizim ev sahibi bu sene zam yapmadı bize Allah razı olsun diyorum. Bir yakın akrabamız var kirada 10 seneden fazladır o evde oturuyor. Kirasını faturasını düzenli öder. Bu sene ev sahibi çıkın demiş. Kiraların artışından sonra tabi. Böylelerine iyi kiracı denk gelmesin diyorum valla 😅 herşey para mı ya
Kotu kiracıya denk gelirlerse görürler gunlerini😂

X