- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.161
Çeyrek altın yarına kadar 900 olacak herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım sevgi,bizde de var hafif morlukSelamlar
Sabah oğlumu muayene için doktora götürdük. Kilo.boy vs poposundaki morluk hala tam anlamıyla geçmedi. İçimizin rahat olucağını biraz daha zaman gerektiğini söyledi. Kilo ve boyu da iyi çok şükür
Günaydın. Erkenden kalktık bugün .
Dün uzun kuyruklar oluşmuş benzincilerde zam haberini alan depoyu fulledi.
Herşeye zam.
Ev kiraları fena zaten. Lojman yolu göründü bize
Günaydın püreGünaydın. Erkenden kalktık bugün .
Dün uzun kuyruklar oluşmuş benzincilerde zam haberini alan depoyu fulledi.
Herşeye zam.
Ev kiraları fena zaten. Lojman yolu göründü bize
Kiradayız canım. Aynen öyle çünkü ünv açıldı öğrenciler geldi.Günaydın püre
Bazı ev sahipleri kiracıyı çıkarıp daha yüksek kiraya veriyormuş.sizde kirazdaydınız değil mi?
Bizim ev sahibi bu sene zam yapmadı bize Allah razı olsun diyorum. Bir yakın akrabamız var kirada 10 seneden fazladır o evde oturuyor. Kirasını faturasını düzenli öder. Bu sene ev sahibi çıkın demiş. Kiraların artışından sonra tabi. Böylelerine iyi kiracı denk gelmesin diyorum valla herşey para mı yaKiradayız canım. Aynen öyle çünkü ünv açıldı öğrenciler geldi.
Kotu kiracıya denk gelirlerse görürler gunleriniBizim ev sahibi bu sene zam yapmadı bize Allah razı olsun diyorum. Bir yakın akrabamız var kirada 10 seneden fazladır o evde oturuyor. Kirasını faturasını düzenli öder. Bu sene ev sahibi çıkın demiş. Kiraların artışından sonra tabi. Böylelerine iyi kiracı denk gelmesin diyorum valla herşey para mı ya
KesinlikleKotu kiracıya denk gelirlerse görürler gunlerini
Çöpe gidiyor aciyorum şu telefona giden paralaraİyii Kandiller kızlar
Dün eşim telefonunu düşürdü yine ekranı yaptırdık 260 lira gitti.
Bende markete 30 lira harcadım