- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.141
Harcamasız günümüz olmasın şükür sağlıkla yicez paralarıYazsam yetismezharcamanız günüm yok gercekten
Bize de ilk defa 51 lira geldi. Ama TV klima kullanmıyoruzElektrik faturamız 130 geldi.
Ataman hayirli olsun.Hanımlar merhaba. Kullanıcı adımı degistirerek geldim arada birikim topiklerine yazan bir kullaniciydim.
Çok şükür atamam oldu. Yerleştim farklı bir şehire. İlk maaşımı aldım hatta bugünlerde ikinci maaşımı alacağım bir ay kadar çalışıyorum
Köye atandım şehrin ilçesinde kalıyorum
İlk maaş ile kendime altın bir takı alayım dedim ama 22 mi olsa 14 mu bilemedim. 22 de olsa zarar oluyor
Satmayı düşünmüyorum günlük kullanmak için almak istiyorum22 ayar olursa bir tane belki alabilirm.
14 olursa iki tane alırım kalan olursa da çeyrek vs gibi yatırımlık ayiririm sizin öneriniz var mi bu konu hakkında
51 çok iyi. Bizde klima kullanmıyoruz.Bize de ilk defa 51 lira geldi. Ama TV klima kullanmıyoruz
Teşekkür ederim beğendiğim birkaç model var 14 ayarı da var 22 si de. Altın coştuAtaman hayirli olsun.
Bence begendigin hangisi ise onu al. Ilk maaş hatıran olmuş olur hem . Inşallah diğer maaşlarınla birikim yaparsın..
Oğlanla 5 buçukta kalkıyoruz 8. Buçkta yatıyoruz51 çok iyi. Bizde klima kullanmıyoruz.
Kim olduğunu tahmin ediyorumHanımlar merhaba. Kullanıcı adımı degistirerek geldim arada birikim topiklerine yazan bir kullaniciydim.
Çok şükür atamam oldu. Yerleştim farklı bir şehire. İlk maaşımı aldım hatta bugünlerde ikinci maaşımı alacağım bir ay kadar çalışıyorum
Köye atandım şehrin ilçesinde kalıyorum
İlk maaş ile kendime altın bir takı alayım dedim ama 22 mi olsa 14 mu bilemedim. 22 de olsa zarar oluyor
Satmayı düşünmüyorum günlük kullanmak için almak istiyorum22 ayar olursa bir tane belki alabilirm.
14 olursa iki tane alırım kalan olursa da çeyrek vs gibi yatırımlık ayiririm sizin öneriniz var mi bu konu hakkında
Dolar 9 geçti. Altının da yükseleceği belliydi. Altını ve doları olan için iyi amaÇeyrek altın 855
Gram 523
Teşekkürler canimmm çok sağolKim olduğunu tahmin ediyorum
Öncelikle atandığına çok sevindimhayırlı uğurlu olsun . Maaşın da bereketli olsun canım.
Ben olsam 22 ayar alırdım.