Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun. Krup için soguk hava iyiymiş. Öksürük nöbeti gelince kış ise pencereye çıkartın,yeteri kadar soguk degilse buzlugu acin kafasını sok6n soguk hava alsın demişti doktor bize.
Cok sagol canim. Bize de acilde hava verdiler, pesine bir ilac. Cok iyi geldi, gunu kurtardi.bugun yine ayni, yarina toparlamis olur insallah.

Geçmiş olsun canım.
Dediğin gibi sağlık olsun gerisi bir şekilde hal olur.

Uzaklardayız arkadaşımızın geleceğine de çok sevindim
Tesekkur ederim canim
Uzaklardabiz icin 13 ekim geliyor derken kizlarimizin dogum gununu demek istemiştim. Onunda aklina geliyodur bu tarihlerimizin ayni olusu.merak ediyorum ve bende bekliyorum. Gelsin tekrar inşallah

Günaydınlar.
O kadar yoğun geçiyor ki günler.
Her gün aynı. Rahat edemiyorum, dinlenemiyorum bir türlü.
Eşimin iş saatleri çok esnek olduğu halde böyle. Ikimiz yetişemiyoruz yani.
Allahtan akşamdan yemeğimi yapıp koydum.
Bugün hastane kontrolleri var ,pazar manav yapılacak,çocuğun ödevleri, hava kararınca uyumak istiyorum hemen

Selamlar, Tv sehpamiz geldi ama bi ucu kargoda ezilmis, ben degistirmek istedim esim artik gelenleri geri gondermekten bikti, babamla kurdular.

Kiz da aksam sehpanin ayagini almis bana dogru geliyordu, kafama bir indirdi, kanatti, vurma huyu yoktur neden oyle oldu bilmiyorum. Sonra acidan aglayinca kiz da oglan da agladi benimle. Sonra bir de bana trip atiyor, sanki ben onun kafasini yardim:)

Pazartesi burada tatil, oglanin sinif arkadasi dogum gunu davetiyesi gondermis, evleri yakin, hediyesini alir gideriz pazartesi. Senenin basinda ogretmen genel bilgilendirme notu gondermisti, orada eger sinifta davetiye dagitilacaksa butun cocuklar davet edilmeli diyordu, cok dusunceli bir hareket bence. Bir de dogum gunleri yaza gelenleri haziranda okul kapanmadan kutlayacaklarmis sinifta, benim oglaninki temmuz, o da uzulmemis olur.

selamlar
Saat 14:30 gibi oğlumu parka çıkardım bir buçuk saat kadar kaldık. Baya koştu eğlendi enerjisini attı bir tane muz yedi. Dönüşte markete uğradık. 1 litre süt. Çöp poşeti ve pişirme kağıdı aldım. 27 ödedim. Carrefourdan da lavanın döküm tavasını sipariş verdim. 62 inmiş hemen kaptım. Biraz küçük ama bizim için yeterli ne zamandır almak istiyordum. Dışarı çıkmadan önce kıyma kavurmuştum.. Oğluma kıymalı yumurta yapıcağım. Dünden de biraz mercimek çorbası var. Bizede ciğer kavurp salata yapıcağm. Biraz da ekler var kahve yanına yeter. Oğlum uyuyorken hemen yemekleri yapmam lazım

Kıyamam yavrulara:) benim oğlumun da hiç vurma huyu yoktur. Bir yere çarparsa orayı öpmemi ister.

Selam herkese . Kendimi dizginlemek için alışveriş uygulamalarının çoğunu sildim. Bu ay ikimizin maaşı kartlara zor yetiyor. Ki bu ay yaptığımız tek lüksümüz bir gecelik haftasonu tatilli.o kadar çalışıp güzel yaşayamamak mutsuz ediyor artık.
Bugün Letgodan 80 liralık bir şey satıp sterlin aldım haftasonu gezeriz belki harcama olur yine bakalım.

Iyi geceler kizlar. Haftasonu icin Ankara ya geldik ablamlara. Cocuklara da bize de iyi geldi. Acik havada parkta oturduk saatlerce. Cocuklar da oynadi. Sabah erkenden donecegiz veli toplantisi var okulumda. Gunun harcamasi 220 tl lambader aldim salona. Yarinda gitmeden kirtasiyeye ugrayacagim. Kizima Bilsem.icin resim malzemeleri lazim

Dün annem kuru dolma yapıcağım buraya gelin dedi. Eşim bizi bırakıp işe gitti. Kurabiye yapmıştım onları götürdüm.
Abim, yengem ve yeğenim de geldi
Abim humus, kuru cacık ve köz patlıcanlı tahinli meze yapıp getirdi. Hepsi çok güzel olmuştu sohbet muhabbet derken 6 gibi eve geldik abimler bizi bıraktı. Annem ev yoğurdu mayalamıştı oğlum çok sever diye. Büyük tencere yoğurt. Köy peyniri, cevizli sucuk, leblebi şekeri kabak çekirdeği. eşim içinde dolma koydu. Allah razı olsun

Sevgi maşallah size.
Anneme yakın olmayı cok isterdim ama maalesef ki başka bir şehirde yaşıyor. Kayınvalideme iki sokak mesafedeyim ama ondan da böyle bir konuda hiç destek görmüyorum. Bazen gelin kızım burada yiyin diye duymak istiyor insan.

Sağol canım..
çok haklısın. insan duymak istiyor gerçekten.
Benim kayınvalidem de iyi insandır. Ama annemin yaptığının onda birini yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…