- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.081
Merhaba hayırlı olsun evinize huzur ve bereket getirsin bebisiniz.Cok sevindim senin adına.gecen yıl ilk zamanlarda banada birikim eksiliyor gibi geliyordu.Sonra ev aldık araba almayı planlıyoruz Rabbım açıyor kapıları.Herkese merhabalar
Ben anne oldum ..::
Miniş bir kızımız oldu.
Mecburi sezaryen oldum. İyileşme sürecindeyim. Kızımız da iyi çok şükür.
Buralardan uzaktım çünkü birikim yapmayı bırakın birikimi eritme durumum devam ediyor. Çok şükür halimize … herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim
Merhaba AlyaHerkese merhabalar
Miniş bir kızımız oldu.
Buralardan uzaktım çünkü birikim yapmayı bırakın birikimi eritme durumum devam ediyor. Çok şükür halimize … herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim
Aynı tarihte anne olduk senle sanırım yıl farklı tabiMerhaba Alya
Çok sevindim
Hayırlı osun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Ayy Alyacım şükürler olsun.Herkese merhabalar
Miniş bir kızımız oldu.
Sağol birtanem inşAyy Alyacım şükürler olsun.
Allah sağlıkla analı babalı büyütmenizi sağlasın.
Gözünüz aydın.
Ya hos gelmiz minik kiziniz, Allah anali babali, saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin, gozunuz aydin, cok sevindim.Herkese merhabalar
Miniş bir kızımız oldu.
Geçmiş olsun EsilaMerhaba 1haftadir gundur raporluyum korkulu ruyam sirtim tutuldu pazartesi insallah baslarim
Gayet sakin bir gunde birden tutuldum
Evde geciremedim bu haftayida kapattim
Gayette guzel vakitmis tum gun piyasa takibi ve bazen al sat ile geciriyorum ekim sonu ufak bir tatil istiyorum
Eskiden sadece altin bilirdim simdi bist fan token ve bitcoin alt coin tutuyorum ogrenecek cok sey var hedef 2023te ekonomik ozgurluk..