Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Dün oğlum 2 yaş aşısı oldu.
Çok şükür ateşsiz atlattık.
Sabah 8:30 da kalktık, oğlum kahvaltısını yaptı.
Evde ekmek yok ben yapmadım dışarı çıkacaktık zaten. mesaj geldi kargo gelecek.
Morhipo’dan 400 liralık alışveriş yaptım. Kendime triko bluz triko pantolon filan aldım. Koridora da halı aldım indireme düşmüştü. O da 320 tuttu.
Herşey çok pahalı
Dün nohut yemeği yapmıştım. Bugün taze fasulye yapıcağım. Oğluma da fırında mücver yapıcağım kabak ve havuçtan.
Su faturası 42
Doğalgaz 39 geldi.
Elekrtkte 150 gelmişti

Selamlar,
Guzel bir haftasonu gecirdim, 120$ perde aparatlarina odedim, perdeleri yikayip taktik, cok guzel oldular. Koltuklar geldi, gidip gorup almadik ama iyi ciktilar, renkleri dokusu falan guzel. Esim markette 50$ harcamis, cocuklarla babami alip alisverise gitmisti esim, biz de annemle evi temizledik. Pazar gunu de mangala gittik. Kisli kiyafet alisverisi bir sonraki haftasonuna kaldi artik.

Esim ise basladi, sevmis. Kozmetik de calisan bir sirket, goz kremi anti aging kremler getirmis, kullanirim.

Herkese merhabalar
Ben anne oldum ..::
Miniş bir kızımız oldu.
Mecburi sezaryen oldum. İyileşme sürecindeyim. Kızımız da iyi çok şükür.
Buralardan uzaktım çünkü birikim yapmayı bırakın birikimi eritme durumum devam ediyor. Çok şükür halimize … herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun evinize huzur ve bereket getirsin bebisiniz.Cok sevindim senin adına.gecen yıl ilk zamanlarda banada birikim eksiliyor gibi geliyordu.Sonra ev aldık araba almayı planlıyoruz Rabbım açıyor kapıları.

Merhaba Alya
Çok sevindim
Hayırlı osun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ayy Alyacım şükürler olsun.
Allah sağlıkla analı babalı büyütmenizi sağlasın.
Gözünüz aydın.

Mevsim gecişi diye galiba çocuklar hep hasta.
Bugün dersim azdı, öğlen biraz uyudum kendime geldim,okul yoruyor. Temizlik yaptim.
Haftaya karantinada 1 sınıfım var uzaktan yapacağım. 1 tanesinde de 1 vaka var 2. Olabilir,belirti gösteren öğrenciler vardı.
Biraz hesap kitap yaptım. Altın alacağım bu ay bakalım.
Akşama mantı çorbası yapacağım sıcak sıcak iyi gelir dedim. Yanina birşey hazırlarım.

Ya hos gelmiz minik kiziniz, Allah anali babali, saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin, gozunuz aydin, cok sevindim.

Selamlar, benim kiz da bezi birakti, 1 haftadir, kakada hala biraz sorunumuz var, gece tuvaleti kabul etmiyor, 2 kez yatagimizi islatti, Allahtan koruyucu var. Cislerin kakalarin arkasindan el salliyoruz, bolca kitap okuyoruz tuvalet egitimiyle alakali. Bana kalsa ben biraz daha beklerdim, ama anneme gore iki yasini gecmis daha bez olmazmis, kayinvalidem benim dusuncelerime daha deger veriyordu bu anam beni hic dinlemiyor napim:) Dun gece de atesi vardi yavrumun, bir turlu evde corap giydiremiyoruz, havalar da sogudu usuttu galiba.
Amazonda 44$ harcadim, esim market alisverisini yapacak bugun ki haftasonu baska islere vakit kalsin. Aylik otobus ve metro kartimi yukledim 90$, dun aksam isten cok gec ciktim aksam yemegi aldim 27$, yol ve yemegi sirketten geri alacagim.
Bizde birikim yok, elimizde kalani ara odemeye kullaniyoruz, biz istedigimiz kadar istedigimiz zaman ara odeme yapabiliyoruz, suan 16 ay kisalttik, kaldi 164 insallah.

Merhaba, yagmurlu soguk bir sonbahar havasi var burada. Cumartesi alisverise gittik, donuste beni ise biraktilar yarim gun calistim projeyi bitirebilmek icin. Oglana ayakkabi,mont ve yorgan, kiza isikli spor ayakkabi, ihtiyaci yoktu ama hemen kapti gorunce ben de buyuk aldim seneye giysin diye, iki tane taytli takim, esime iki tane ince sweatshirt, bir gomlek, bana da cuzdan ve canta aldik. Amazondan da coklu piriz, tv konsolu, oglana pastel boya, kizin altina sermek icin pamuklu alt ortusu bir de taharet muslugu aldik. Haftasonunu 500$ civari kapattik.

Dogalgaz 25$ geldi dedi esim, gecen ay daha cok gelmisti, annem gelince dustu, cok dikkat eder, ben bulasigi musluktaki sicak suyla yikarim annem demlikte isitip yikiyor mesela.

Annem pazar gunu bize pisi yapti, kahvaltilikla yedik. Ben isteyken annem ve esim yemekleri yapmislardi, bezelye ve patlican yemegi, ben sadece cocuklara yogurt corbasi yaptim.

Merhaba 1haftadir gundur raporluyum korkulu ruyam sirtim tutuldu pazartesi insallah baslarim
Gayet sakin bir gunde birden tutuldum
Evde geciremedim bu haftayida kapattim
Gayette guzel vakitmis tum gun piyasa takibi ve bazen al sat ile geciriyorum ekim sonu ufak bir tatil istiyorum
Eskiden sadece altin bilirdim simdi bist fan token ve bitcoin alt coin tutuyorum ogrenecek cok sey var hedef 2023te ekonomik ozgurluk..

Geçmiş olsun Esila

Selam arkadaşlar
Bizde hergün harcama oluyor.
Düzenli yazacağım diyorum ama fırsat bulamıyorum. Hergün en az100 lira bırakıyorum markette.
Bugün bizim buranın pazar var. Eşim sabah nöbetçisi olduğu için erken çıkıcak. Beraber gideriz.
Carrefourda da halı sergisi olucakmış belki oraya da uğrarız. Salon için halı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…