Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar, haftasonu yazamiyorum, cocuklar pacamdan ayrilmiyor, her seyi benimle yapmak istiyorlar. Oglanin arkadasinin dogum gunu vardi, kitap cok seviyormus, kitap aldik. Oglana kislik kiyafet aldik yine, evin ihtiyaclari, haftalik market alisverisi 300$ a yakin tuttu.
Evin kresidi otomatik odemede, o cekilmis, esim ara odeme de yapmis hesabimda sadece 98$ kalmis.

Selamlar :KK66:

Marketten
Mandalina
Çilek
Havuç
Kuru soğan
6lı küçük organik süt
1 lt kola. Aldık. 60 lira ödedik.
Koton dan kaban aldım kendime 209 liradan 125 düşmüştü kargo ücreti ile 139 ödedim 🙂
Yemekten sonra markete gittik. Oğlum yolda uyudu. Etrafl topladım makineleri çalıştrdım. Kahve yapıcaktım üşendim. Tv battaneyesini aldım güldür güldürü izliyorum 😅

Yine boğazım şişecek galiba. Epey yoğunum. Bu yıl ek dersim fazla. Ama yoruyor yani. Ikinci dönem dilekçe yazar azaltirim mümkünse.

Eşimle yürüdük biraz. Dönüşte yufkacidan 2 kg yufka aldım. Kıymalı börek yapıyorum oğlanın beslenmesine.
Akşama et haşladım havuç soğan patates ekledim. Pilav salata yaparım tamamdır.

Kefir süt havuç kahve yufka ..gitti 50 kagit😁

Hanımlar merhaba. Kullanıcı adımı degistirerek geldim arada birikim topiklerine yazan bir kullaniciydim.

Çok şükür atamam oldu. Yerleştim farklı bir şehire. İlk maaşımı aldım hatta bugünlerde ikinci maaşımı alacağım bir ay kadar çalışıyorum

Köye atandım şehrin ilçesinde kalıyorum

İlk maaş ile kendime altın bir takı alayım dedim ama 22 mi olsa 14 mu bilemedim. 22 de olsa zarar oluyor

Satmayı düşünmüyorum günlük kullanmak için almak istiyorum22 ayar olursa bir tane belki alabilirm.

14 olursa iki tane alırım kalan olursa da çeyrek vs gibi yatırımlık ayiririm sizin öneriniz var mi bu konu hakkında

Hanımlar merhaba. Kullanıcı adımı degistirerek geldim arada birikim topiklerine yazan bir kullaniciydim.

Çok şükür atamam oldu. Yerleştim farklı bir şehire. İlk maaşımı aldım hatta bugünlerde ikinci maaşımı alacağım bir ay kadar çalışıyorum

İlk maaş ile kendime altın bir takı alayım dedim ama 22 mi olsa 14 mu bilemedim. 22 de olsa zarar oluyor

Satmayı düşünmüyorum günlük kullanmak için almak istiyorum22 ayar olursa bir tane belki alabilirm.

14 olursa iki tane alırım kalan olursa da çeyrek vs gibi yatırımlık ayiririm sizin öneriniz var mi bu konu hakkında
Ataman hayirli olsun.
Bence begendigin hangisi ise onu al. Ilk maaş hatıran olmuş olur hem . Inşallah diğer maaşlarınla birikim yaparsın..

Kim olduğunu tahmin ediyorum 🙂
Öncelikle atandığına çok sevindim 🥲 hayırlı uğurlu olsun🤎 . Maaşın da bereketli olsun canım.
Ben olsam 22 ayar alırdım.

X