Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba 1haftadir gundur raporluyum korkulu ruyam sirtim tutuldu pazartesi insallah baslarim
Gayet sakin bir gunde birden tutuldum
Evde geciremedim bu haftayida kapattim
Gayette guzel vakitmis tum gun piyasa takibi ve bazen al sat ile geciriyorum ekim sonu ufak bir tatil istiyorum
Eskiden sadece altin bilirdim simdi bist fan token ve bitcoin alt coin tutuyorum ogrenecek cok sey var hedef 2023te ekonomik ozgurluk..
Gecmis olsun Esila. Ne guzel yeni seyler ogreniyorsun, hedeflerine planladigindan da once kavusursun insallah. Ben de guya New York borsasini ogrenicem, esimin de benim de sirket hisselerimiz olacak bir sure sonra ama hic vakit bulamiyorum.

Gecmis olsun Esila. Ne guzel yeni seyler ogreniyorsun, hedeflerine planladigindan da once kavusursun insallah. Ben de guya New York borsasini ogrenicem, esimin de benim de sirket hisselerimiz olacak bir sure sonra ama hic vakit bulamiyorum.

Cocuk ve calisma hayati ile zor ama hedeflerini kucuk tut 1 kavram 1 kavram ilerle, belki o zmn daha cok asilir ogrendikce hirslanirsin
Simdi ozunde 3 boyutlu internet olan bir proje var cok yeni onu arastirmam lazim ona baslicam.

Merhaba kızlar. Artik.eskisi gibi düzenli yazmaya çalisacagim. Hatta 1 ay sonra falan yeni yil hedefleri belirleyelim mi hep birlikte😍😍
Ben ise basladim artik biliyorsunuz. Oglum da krese alisti sukurler olsun. Duzenimiz oturdu sayilir.50 bin tl ile bir cafete artak olmustuk. Bir kismini kredi ile tamamladik. Dolayisi ile yeni bir borcum var artik😀 Ama ilk kar payimizi da aldik bu ay. 500 tl. Allah bereket versin artarak cogalsin insaallah. Şimdi almak istedigim bir arsa var. Fiyati yuksek degil ama yeri iyi. Alip unutmak istiyorum. Eminim.uzun vadede kazandiracak. Fakat param yok😀 cozum uretmeye calisiyorum su an. Bakalim nasipse olur ,degilse baska zaman derim. Cocuklarin okulu belimizi bukuyor😁 pek birikim yapamiyorum bu ara. Hala yazin etkileri suruyor maddi olarak
Bende haberler böyle. Öpuyorum hepinizi😘

Günaydın kızlar
Dün pazarda 150 harcadık.
1 kg balık aldık 30 liraydı çinekop
Kalanı hep meyve sebze
Markette göre kesinlikle daha uygundu.
2 kg çekirdeksiz üzüm
2 kg mandalina
1 kg muz
1 kg incir
500 gr çilek
1 kg armut bir
2 kg domates
1 kg limon
3 kg patates
500 gr kıl biber.
25 liraya alt pijama aldım birde.
Eşim balıkları temizledi. Bugün pişiririm.
Kahvaltıdan sonra vergi dairesine ordan da carrefoura gideceğiz dün gitmedik.
Televizyonu duvara astıracağz aparatı almamız lazım.
Kızlar eşimin aralığa doğru baya bir kesintisi oluyor. Ben ocaktan sonra plan yapıcağım eşimin maaşına zam geldikten sonra. Şuan için birikim bizim için hayal. Artık kredimiz de var kira faturalar . Allah hepimize kolaylık versin. Hepimizin gönlünden geçen dilekleri kabul eylesin 😅🥰

Merhaba kızlar. Artik.eskisi gibi düzenli yazmaya çalisacagim. Hatta 1 ay sonra falan yeni yil hedefleri belirleyelim mi hep birlikte😍😍
Ben ise basladim artik biliyorsunuz. Oglum da krese alisti sukurler olsun. Duzenimiz oturdu sayilir.50 bin tl ile bir cafete artak olmustuk. Bir kismini kredi ile tamamladik. Dolayisi ile yeni bir borcum var artik😀 Ama ilk kar payimizi da aldik bu ay. 500 tl. Allah bereket versin artarak cogalsin insaallah. Şimdi almak istedigim bir arsa var. Fiyati yuksek degil ama yeri iyi. Alip unutmak istiyorum. Eminim.uzun vadede kazandiracak. Fakat param yok😀 cozum uretmeye calisiyorum su an. Bakalim nasipse olur ,degilse baska zaman derim. Cocuklarin okulu belimizi bukuyor😁 pek birikim yapamiyorum bu ara. Hala yazin etkileri suruyor maddi olarak
Yazalım canım. Bende motive olmak adına biraz borç temizledim. Birikimi duzenli yapacagim

Günaydın kızlar
Dün pazarda 150 harcadık.
1 kg balık aldık 30 liraydı çinekop
Kalanı hep meyve sebze
Markette göre kesinlikle daha uygundu.
2 kg çekirdeksiz üzüm
2 kg mandalina
1 kg muz
1 kg incir
500 gr çilek
1 kg armut bir
2 kg domates
1 kg limon
3 kg patates
500 gr kıl biber.
25 liraya alt pijama aldım birde.
Eşim balıkları temizledi. Bugün pişiririm.
Kahvaltıdan sonra vergi dairesine ordan da carrefoura gideceğiz dün gitmedik.
Televizyonu duvara astıracağz aparatı almamız lazım.
Kızlar eşimin aralığa doğru baya bir kesintisi oluyor. Ben ocaktan sonra plan yapıcağım eşimin maaşına zam geldikten sonra. Şuan için birikim bizim için hayal. Artık kredimiz de var kira faturalar . Allah hepimize kolaylık versin. Hepimizin gönlünden geçen dilekleri kabul eylesin 😅🥰
Amin inşallah.
Yılbaşına doğru yazarız yeni hedefleri.

Cocuk ve calisma hayati ile zor ama hedeflerini kucuk tut 1 kavram 1 kavram ilerle, belki o zmn daha cok asilir ogrendikce hirslanirsin
Simdi ozunde 3 boyutlu internet olan bir proje var cok yeni onu arastirmam lazim ona baslicam.
Haklisin valla az az ama emin adimlarla ilerlemek iyi olur. Sana da kolay gelsin

Kolay gelsin, guzel haberler verdin, devami gelsin insallah. Annemler donunce bizim de masraflar artacak 3000 civari, belki de daha fazla kizin kres, oglanin okul sonrasi etutu tutacak, canlari sag olsun.

Tekrar aktif olmanıza sevindim hanımlar. Son bir kaç aydır birikimi bıraktım kartları bile öderken zorlanmaya başladık siz de böyle hissediyor musunuz. Evde her şey var neredeyse ama hiç para kalmıyor harcamalardan. Bugün oğluşa birkaç parça kıyafete 450 lira verdim. Çocuk kıyafetleri çok pahalandı sanki.

Ben de hazirandan itibaren birikime basladim altin dolar vs niyetim vardı ama suan 10 bin kenarda Türk lirasi olarak duruyor icim rahat değil bu acidan. Her ay maaşımdan kenara 2500 atma hedefim var. Her gun harcama oluyor, eskidej fişe bakıp bilirdim artik bakmadigimi da farkettim. Kizim uc gundur hasta, yine bi ates durumu yasadik. Krup olmus. Allah saglik sıhhat versin, gerisini biz halledelim. Iyi akşamlar kizlar:)

Ve bir not
uzaklardabiz uzaklardabiz 13 ekim geliyor ❤️

Ben de hazirandan itibaren birikime basladim altin dolar vs niyetim vardı ama suan 10 bin kenarda Türk lirasi olarak duruyor icim rahat değil bu acidan. Her ay maaşımdan kenara 2500 atma hedefim var. Her gun harcama oluyor, eskidej fişe bakıp bilirdim artik bakmadigimi da farkettim. Kizim uc gundur hasta, yine bi ates durumu yasadik. Krup olmus. Allah saglik sıhhat versin, gerisini biz halledelim. Iyi akşamlar kizlar:)

Ve bir not
Geçmiş olsun. Krup için soguk hava iyiymiş. Öksürük nöbeti gelince kış ise pencereye çıkartın,yeteri kadar soguk degilse buzlugu acin kafasını sok6n soguk hava alsın demişti doktor bize.

Tekrar aktif olmanıza sevindim hanımlar. Son bir kaç aydır birikimi bıraktım kartları bile öderken zorlanmaya başladık siz de böyle hissediyor musunuz. Evde her şey var neredeyse ama hiç para kalmıyor harcamalardan. Bugün oğluşa birkaç parça kıyafete 450 lira verdim. Çocuk kıyafetleri çok pahalandı sanki.
Çok çok çok harcanıyor. Aynı hissediyorum bende. 200 lira 20 lira gibi artık. Birikim olmayınca motive de olamıyorum.

Ve bir not
Geçmiş olsun canım.
Dediğin gibi sağlık olsun gerisi bir şekilde hal olur.

Uzaklardayız arkadaşımızın geleceğine de çok sevindim 😘

Merhaba Piraye.
Bizde böyle hissediyoruz.
Herşeye inanılmaz zam geliyor.
Ya 1 litre pınar süt 4,95 lirayıdı. 7,95 oldu.
Şimdi 11 lira ya şaka gibi. İnsanlar nasıl yetişsin bu kadar artışa.

2021 Birikim hedeflerimiz🌟🐝🐞🎊🎖️🥇📝📒
1- Zeynep Gulru Zeynep Gulru 20000 dolar 30gram altın
2- Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk 10 gram altın
3- @mutlu1988 12 çeyrek altın
4- @Suveybe13 100 gram altın
5- uzaklardabiz uzaklardabiz 5000 dolar
6- @lindalinda 150 gram altın
7- S Sahidenpiraye 100 gram altın
8- @Salty 50 gram altın
9- @strawberry_cake 10000 TL
10- @Kostebekpasta 10 çeyrek altın
11- pure hazel pure hazel 24 çeyrek altın