- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.021
Tamam evet siteye girip de bize bir kelime yazmamasi hos olmadi, gercekten acaba basina kotu bir sey mi geldi diye endiselendik, ben de zaten pure e mesajimda soyledim yazsaydin iyi olurdu diye ama senin de gelip burada dalga gecmen hos degil. Su 3 gunluk dunyada degmiyor boyle tartismalar yasamamiza, kendine iyi bak.Aslında sizin için yazmıştım ama yine anlamadınız anlamak istediğiniz taraftan baktınız
Merak etmeniz çok normal sıkıntı merakda değil zaten
Sayfaya girip girip o kadar çağırmalarınıza rağmen sizleri görmezden gelip cevap vermemekti
En son mune daha dün girmiş deyince gribim yazması
Ya gerçekten anlamıyor musunuz
Cevabı sizi ilgilendirir evet ama umursanılmadığınızı bilin istedim
Neyse son mesajım
Her sey gönlünce olur insaallah Zeynepcigim. Idare edersiniz bir sure. Tasinmak yerlesmek zor isler. Esyalari da sindire sindire begendiklerinizden secersiniz. Tekrardan hayırlı olsunKizlar biz eve tasindik ama eve esya almak bir turlu kismet olmadi, hep sorun yasadik. TV unitesi aldik kirik geldi, rengide internette gorundugunden farkli geldi iade ettik, masa sandalye takimi siparis ettik, farkli takim geldi, oturma kismi da tahta olandan geldi biz kumas istemistik, onu da geri iade ettik, oturma odasi takimi siparis edecektim, meger sirket batmis, mesajlarima geri cevap alamadim. Hala eski esyalarimizlayiz aman saglik olsun, annem hali ve perdeleri getirdi de eve renk katildi. Bir de 11 sene sonra ceyizlerimden bir kismini getirmis, pek sevmem dantel falan ama annemin kendi emegi, bir iki tanesini kullanirim.
Simdi yeni bir yer buldum Turk mobilyalari satiyor, arkadasim da oradan alacak, insallah bu sefer sorun cikmaz.
Nerelerdesin pure merak ettik seni? Her sey yolundadir umarimKızlar merhaba.
Epey hastayım. Covid değil ama ağır bir grip.
Sag ol canim. Hepimizin maasi birikimi bereketli olsun. Tuvalet konusu buyuk olcude cozuldu krese bile basladi oglumÇok Sağol mutlu
aynen öyle
Maaşın bereketli olsun.
Umarım gelip görmek nasip olur bu güzel yerleri
Tuvalet eğitimi nasıl geçiyor bu arada
Hayırlı olsun canım. Ilk etapta ağlarlar sonra alışırlar. Kreşteki tek sıkıntı fazlaca hastalanıyor cocuklarSag ol canim. Hepimizin maasi birikimi bereketli olsun. Tuvalet konusu buyuk olcude cozuldu krese bile basladi oglumilk gunler yarim gun biraktim. Alistirmaya calisiyorum. Umarim en kisa zamanda alisir. Okul programim yogun degil idare ederiz diye dusunduk.
Tüm ailene şifa diliyorum.Müthiş bir yoğunluk icerisindeyim kızlar.
Kardeşimin işleri, babam rahatsızlandı bilinç kaybı yaşamış onunla uğraştık, okula başladım ,oğlan okula başladı..
Bilirsiniz eve grip girince herkese bulaşır.
4 haftadır sırayla gezdi mübarek
Hala devam bende. Sesim kısıldı, sıfır ses .. rapor aldım birkaç gün.
Şimdiden 3 sınıf karantinaya alındı,kapandı bizde. Ebadan isleyecegiz bugun dersleri.
Bugün kasaba küçükbaş kestirdik 1450 o tuttu. Adam herseyini hazırladığı halde zar zor paketleyip yerleştirdik.
Annem turşu salça birkaç konservelik gönderdi. Ben daha pek birşey yapamadım. Bu sene difrize pek bir şey koyamadım.
Geçen pazar temizlikçi geldi, çamaşır suyu kokusundan etkilendim bir istifra
Herşey üst üste geliyor, bakalım bugün nasıl hastalanacağım diyorum artık sabah kalkinca
Birikime devam kızlar.. ama aralık ayında daha da rahatlıcaz inşallah.
Evini çok merak ediyorum zeynepcigim. Tekrar hayirli olsun huzurla oturun.Kizlar biz eve tasindik ama eve esya almak bir turlu kismet olmadi, hep sorun yasadik. TV unitesi aldik kirik geldi, rengide internette gorundugunden farkli geldi iade ettik, masa sandalye takimi siparis ettik, farkli takim geldi, oturma kismi da tahta olandan geldi biz kumas istemistik, onu da geri iade ettik, oturma odasi takimi siparis edecektim, meger sirket batmis, mesajlarima geri cevap alamadim. Hala eski esyalarimizlayiz aman saglik olsun, annem hali ve perdeleri getirdi de eve renk katildi. Bir de 11 sene sonra ceyizlerimden bir kismini getirmis, pek sevmem dantel falan ama annemin kendi emegi, bir iki tanesini kullanirim.
Simdi yeni bir yer buldum Turk mobilyalari satiyor, arkadasim da oradan alacak, insallah bu sefer sorun cikmaz.
Bebiş bakıcıya alıştı mı canim
Su saatte hic güleceğim yoktu.
Hande anlaşılan kendine eğlence arıyorsun.
Ama yanlış yerdesin. Paylaşımını çok komik buldum tülay geri dön filan
Samimi olmadığın birine tatlım demek?
Üstüne birde bunu yapmayın diye akıl vermek?
Pardon da sen kimsin.
Püre hasta olabilir, yazmak istememiş olabilir. Bu bizi ilgilendirir. Seni değil.
Bana da cevap hakkı doğdu bu durumda.Çok komik günlerdir merak ediyorsunuz gelen cevap gribim
Gemis olsun pure. Acil sifalar diliyorum. Hazirliklariniz bereketli olsun afiyetle yiyin. Ben de Aralik ayina kadar birikim yapamicam sanirim pek. Kizimin okul kitaplarini kredi kartindan taksitle aldim. Bir de oglumun okul taksiti var. Ocak ayindan sonra biriktirmek istiyorum. Uaza yurt disi planlarim varMüthiş bir yoğunluk icerisindeyim kızlar.
Kardeşimin işleri, babam rahatsızlandı bilinç kaybı yaşamış onunla uğraştık, okula başladım ,oğlan okula başladı..
Bilirsiniz eve grip girince herkese bulaşır.
4 haftadır sırayla gezdi mübarek
Hala devam bende. Sesim kısıldı, sıfır ses .. rapor aldım birkaç gün.
Şimdiden 3 sınıf karantinaya alındı,kapandı bizde. Ebadan isleyecegiz bugun dersleri.
Bugün kasaba küçükbaş kestirdik 1450 o tuttu. Adam herseyini hazırladığı halde zar zor paketleyip yerleştirdik.
Annem turşu salça birkaç konservelik gönderdi. Ben daha pek birşey yapamadım. Bu sene difrize pek bir şey koyamadım.
Geçen pazar temizlikçi geldi, çamaşır suyu kokusundan etkilendim bir istifra
Herşey üst üste geliyor, bakalım bugün nasıl hastalanacağım diyorum artık sabah kalkinca
Birikime devam kızlar.. ama aralık ayında daha da rahatlıcaz inşallah.
Sagol Mutlucum, dedigin gibi yavas yavas da alinir, acelemiz yok, iyi kotu oturacak bir seyler var.Her sey gönlünce olur insaallah Zeynepcigim. Idare edersiniz bir sure. Tasinmak yerlesmek zor isler. Esyalari da sindire sindire begendiklerinizden secersiniz. Tekrardan hayırlı olsun