Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tamam evet siteye girip de bize bir kelime yazmamasi hos olmadi, gercekten acaba basina kotu bir sey mi geldi diye endiselendik, ben de zaten pure e mesajimda soyledim yazsaydin iyi olurdu diye ama senin de gelip burada dalga gecmen hos degil. Su 3 gunluk dunyada degmiyor boyle tartismalar yasamamiza, kendine iyi bak.

Kizlar biz eve tasindik ama eve esya almak bir turlu kismet olmadi, hep sorun yasadik. TV unitesi aldik kirik geldi, rengide internette gorundugunden farkli geldi iade ettik, masa sandalye takimi siparis ettik, farkli takim geldi, oturma kismi da tahta olandan geldi biz kumas istemistik, onu da geri iade ettik, oturma odasi takimi siparis edecektim, meger sirket batmis, mesajlarima geri cevap alamadim. Hala eski esyalarimizlayiz aman saglik olsun, annem hali ve perdeleri getirdi de eve renk katildi. Bir de 11 sene sonra ceyizlerimden bir kismini getirmis, pek sevmem dantel falan ama annemin kendi emegi, bir iki tanesini kullanirim.
Simdi yeni bir yer buldum Turk mobilyalari satiyor, arkadasim da oradan alacak, insallah bu sefer sorun cikmaz.

Her sey gönlünce olur insaallah Zeynepcigim. Idare edersiniz bir sure. Tasinmak yerlesmek zor isler. Esyalari da sindire sindire begendiklerinizden secersiniz. Tekrardan hayırlı olsun

Çok Sağol mutlu
aynen öyle
Maaşın bereketli olsun.
Umarım gelip görmek nasip olur bu güzel yerleri
Tuvalet eğitimi nasıl geçiyor bu arada
Sag ol canim. Hepimizin maasi birikimi bereketli olsun. Tuvalet konusu buyuk olcude cozuldu krese bile basladi oglum ilk gunler yarim gun biraktim. Alistirmaya calisiyorum. Umarim en kisa zamanda alisir. Okul programim yogun degil idare ederiz diye dusunduk.

Müthiş bir yoğunluk icerisindeyim kızlar.
Kardeşimin işleri, babam rahatsızlandı bilinç kaybı yaşamış onunla uğraştık, okula başladım ,oğlan okula başladı..
Bilirsiniz eve grip girince herkese bulaşır.
4 haftadır sırayla gezdi mübarek
Hala devam bende. Sesim kısıldı, sıfır ses .. rapor aldım birkaç gün.

Şimdiden 3 sınıf karantinaya alındı,kapandı bizde. Ebadan isleyecegiz bugun dersleri.

Bugün kasaba küçükbaş kestirdik 1450 o tuttu. Adam herseyini hazırladığı halde zar zor paketleyip yerleştirdik.
Annem turşu salça birkaç konservelik gönderdi. Ben daha pek birşey yapamadım. Bu sene difrize pek bir şey koyamadım.

Geçen pazar temizlikçi geldi, çamaşır suyu kokusundan etkilendim bir istifra
Herşey üst üste geliyor, bakalım bugün nasıl hastalanacağım diyorum artık sabah kalkinca

Birikime devam kızlar.. ama aralık ayında daha da rahatlıcaz inşallah.

Hayırlı olsun canım. Ilk etapta ağlarlar sonra alışırlar. Kreşteki tek sıkıntı fazlaca hastalanıyor cocuklar

Tüm ailene şifa diliyorum.

Evini çok merak ediyorum zeynepcigim. Tekrar hayirli olsun huzurla oturun.

Çok komik günlerdir merak ediyorsunuz gelen cevap gribim
Bana da cevap hakkı doğdu bu durumda.
Sen biraz git ötede oyna bakalım. Burada işin olamaz, yazamıyorum pürenin sayfasında diye çatlıyorsun herkes biliyor bunu. Ama bizim basit muhabbetlere ihtiyacımız yok.
Keşke imkan olsa da bu sayfayı sadece istediğimiz kişilerin okumasına açabilsek.
Aklınız fikriniz fesatlık, paranla mutlu ol yazdığınız günden beri tırsıyorum be ne alıp ne verdigimi yazmaya, gözünüz kaldı.
Sizin gibilerin şerrinden korusun allah herkesi, basit cahil muhabbetleri yapın gidin, uzak olun.o kadar. NOKTA.

Görüyorsunuz kızlar. Sadece grip mikrobuyla uğraşmıyorum.çeşit çeşit mikrop var.

Beni birkaç gün dinlenmeye alabilirler, bu arada toparlanmış olurum, sonra devam inşallah.
Seviyorum sizi

Bir de kizlar ne dicem .
Keşke biriniz şöyle güzel bir topik açsa da orda yazsak tekrardan başlangıç gibi de olabilir.
Valla anlayın ,hevesim gidiyor artık. Sabah sabah şu gerginliğe bakar mısınız.
Çıkarıp temizleyemedim gitti şunları, yapıştılar..
Lütfen açın bir başlik devam edelim orda.

Gemis olsun pure. Acil sifalar diliyorum. Hazirliklariniz bereketli olsun afiyetle yiyin. Ben de Aralik ayina kadar birikim yapamicam sanirim pek. Kizimin okul kitaplarini kredi kartindan taksitle aldim. Bir de oglumun okul taksiti var. Ocak ayindan sonra biriktirmek istiyorum. Uaza yurt disi planlarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…