Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bir de kizlar ne dicem .
Keşke biriniz şöyle güzel bir topik açsa da orda yazsak tekrardan başlangıç gibi de olabilir.
Valla anlayın ,hevesim gidiyor artık. Sabah sabah şu gerginliğe bakar mısınız.
Çıkarıp temizleyemedim gitti şunları, yapıştılar..
Lütfen açın bir başlik devam edelim orda.
Ya yok burasi iyi, sen toparlan gel :)

Babam dun portmantoyu boyamis, akitan bir lavobo vardi ona bakmis, hafta sonu bazi dolaplara esimle kulp takacaklar. Ona buradan olta seti almak istiyorum, Turkiye`de var ama olsun, kendisi balik hastasi, Uskudar sahilde her gun, guzel de bi gruplari varmis, emekliler grubu:)

Ust katla konusup bahceye baslayacagiz, sokulmesi gereken ya da budanmasi gereken bir iki sey var. Bahceye bir seyler ekmistik ama pek verim alamadik cunku gec kalmistik, cikani da cocuklara yedirdim, bir iki domates biber.

Evin dis cephe sigortasinin yenilenme zamani geldi, senelik 4500$, %58`ini ust kat, %42 sini biz odeyecegiz, esim biraz baska sirketlerden fiyat aldi daha uyguna bakalim. Dis cephe sigorta birlikte yaptiriyoruz ama evin ici icin olani herkes kendi ayri yaptiriyor, Allahtan o bukadar pahali degil, 200-300 bir sey senelik.

Arabanin sigortasini esim senelik yaptimisti, yazin yenilememiz gerek, burada tek sigorta var oyle kasko sigorta ayri ayri degil. Sanirim senelik 1300-1400$ gibiydi ama bizim araba 9 senelik ondan daha uygun galiba.

Ben esas su faturasini bekliyorum, malesef su ust katla ortak ve saatlerin ayrilmasi icin duvarlarin kirilmasi gerekmis, is cok yani. Fatura bu ay gelir heralde, daha onceki faturalari istedik 3 aylik 500-600 gelmis, bizim yuzdemiz daha fazla olur, esime %65-70 ini biz odeyelim dedim, biz daha kalabaligiz sonucta, harcanan metre kupe de bakacagiz tabi, aman ortak isi hic sevmiyorum.

Babam dun portmantoyu boyamis, akitan bir lavobo vardi ona bakmis, hafta sonu bazi dolaplara esimle kulp takacaklar. Ona buradan olta seti almak istiyorum, Turkiye`de var ama olsun, kendisi balik hastasi, Uskudar sahilde her gun, guzel de bi gruplari varmis, emekliler grubu:)

Ust katla konusup bahceye baslayacagiz, sokulmesi gereken ya da budanmasi gereken bir iki sey var. Bahceye bir seyler ekmistik ama pek verim alamadik cunku gec kalmistik, cikani da cocuklara yedirdim, bir iki domates biber.

Evin dis cephe sigortasinin yenilenme zamani geldi, senelik 4500$, %58`ini ust kat, %42 sini biz odeyecegiz, esim biraz baska sirketlerden fiyat aldi daha uyguna bakalim. Dis cephe sigorta birlikte yaptiriyoruz ama evin ici icin olani herkes kendi ayri yaptiriyor, Allahtan o bukadar pahali degil, 200-300 bir sey senelik.

Arabanin sigortasini esim senelik yaptimisti, yazin yenilememiz gerek, burada tek sigorta var oyle kasko sigorta ayri ayri degil. Sanirim senelik 1300-1400$ gibiydi ama bizim araba 9 senelik ondan daha uygun galiba.

Ben esas su faturasini bekliyorum, malesef su ust katla ortak ve saatlerin ayrilmasi icin duvarlarin kirilmasi gerekmis, is cok yani. Fatura bu ay gelir heralde, daha onceki faturalari istedik 3 aylik 500-600 gelmis, bizim yuzdemiz daha fazla olur, esime %65-70 ini biz odeyelim dedim, biz daha kalabaligiz sonucta, harcanan metre kupe de bakacagiz tabi, aman ortak isi hic sevmiyorum.
Ne kadar farkliliklar var burayla zeynep. Su faturasinin ortak olmasi cok ilginc. 2 ayri daire degil.mi, neden 2 ayri su saati yok?

Tamam evet siteye girip de bize bir kelime yazmamasi hos olmadi, gercekten acaba basina kotu bir sey mi geldi diye endiselendik, ben de zaten pure e mesajimda soyledim yazsaydin iyi olurdu diye ama senin de gelip burada dalga gecmen hos degil. Su 3 gunluk dunyada degmiyor boyle tartismalar yasamamiza, kendine iyi bak.
Gerçekten verdiğin seviyeli cevap için teşekkürler👍👍sende kendine iyi bak

Bana da cevap hakkı doğdu bu durumda.
Sen biraz git ötede oyna bakalım. Burada işin olamaz, yazamıyorum pürenin sayfasında diye çatlıyorsun herkes biliyor bunu. Ama bizim basit muhabbetlere ihtiyacımız yok.
Keşke imkan olsa da bu sayfayı sadece istediğimiz kişilerin okumasına açabilsek.
Aklınız fikriniz fesatlık, paranla mutlu ol yazdığınız günden beri tırsıyorum be ne alıp ne verdigimi yazmaya, gözünüz kaldı.
Sizin gibilerin şerrinden korusun allah herkesi, basit cahil muhabbetleri yapın gidin, uzak olun.o kadar. NOKTA.
Ben zaten senin karakterin anladığım an ötede oynamaya başladım canım sen hiç merak etme ama sen hala sinsice oynamaya devam ediyorsun🤣🤣

Benim gibilerin şerrinden derken bence benim gibilerin duasına ihtiyacın var👍👍
Görüyorsunuz kızlar. Sadece grip mikrobuyla uğraşmıyorum.🤣çeşit çeşit mikrop var.

Beni birkaç gün dinlenmeye alabilirler, bu arada toparlanmış olurum, sonra devam inşallah.
Seviyorum sizi🤗
Bak işte karakterin ortada 2 dk tartışılmıyor hemen hakarete ilerliyorsun
Ben kimseye hakaret etmem

Ayrıca hemen şikayet ediyorsunuz ya çocuk gibi ne varr yani egonuzu mu tatmin ediyorsunuz 5 senelik üyeyim kimseyi şikayet etmedim etmem de hakaret argo kelime yoksa

Bence zeka yaşınızı ortaya koyuyorsunuz

Neyse bu kadar yazacaklarım görmezden geliyorum seni🤪🤪🤪

Ne kadar farkliliklar var burayla zeynep. Su faturasinin ortak olmasi cok ilginc. 2 ayri daire degil.mi, neden 2 ayri su saati yok?
Evet oyle, aslinda 2006 senesine kadar tek ailelik bir evmis, sonra iki ailelik binaya cevirmisler ama su saatini ayirmamislar. Hafta sonu annemle bir tane hali yikadik, fosur fosur, fatura artiyordur ama valla ozlemisim, cocuklugumda annemle yikardik.

Selamlar, her zaman ki gibi oturamadigim bir hafta sonundan ciktik. Toplu alisveris yaptigimiz marketin uyelik karti patrona aitti, onu iade edecek bu hafta, son kez bir alisveris yapalim dedik, haftalik sebze meyveyle 350$ tuttu.
Kis hazirligim hic yok, ama annem getirdi biraz sagolsun.
Koltuklarimizi sonunda aldik, haftaya getirilecek.
Asagidaki takimin mavi ve bej kombinasyonunu aldik, 3250 pesin fiyatina, yarisini dun odedik, diger yarisi teslimatta.

Selamlar, her zaman ki gibi oturamadigim bir hafta sonundan ciktik. Toplu alisveris yaptigimiz marketin uyelik karti patrona aitti, onu iade edecek bu hafta, son kez bir alisveris yapalim dedik, haftalik sebze meyveyle 350$ tuttu.
Kis hazirligim hic yok, ama annem getirdi biraz sagolsun.
Koltuklarimizi sonunda aldik, haftaya getirilecek.
Asagidaki takimin mavi ve bej kombinasyonunu aldik, 3250 pesin fiyatina, yarisini dun odedik, diger yarisi teslimatta.
Evi ferah gösterecek bir model.
Güzel günlerde kullan Zeynep 🙂

X