- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.061
Küçük çocuk olunca çabuk kirleniyor bizim koltuklar da gri sürekli siliyorum örtü örtmeyi sevmiyorum çünküTesekkurler Sevgi, iki kucuk cocuklu ev icin bej acik renk oldu ama olsun artik, daha guzel modeller ve renkler vardi ama hep cocuklari dusunup vazgectim.
Esin nasil, hepiniz iyilesmissinizdir umarim
Nice yaşları olsun canım sevindim bezi biraktiysa kendiliğinden ne güzel aralarda kacirmalar oluyor alez tak yatağına canım yinede senSelam kızlar
Eşim ve oğlum uyuyor.
Gece nöbete gidecek eşim, sabahlar.
Bir sürü kıyafet var katlanacak bir yandan onları katlıyorum bir yandan sosyal medyaya bakıyorum
Yemeği fırına verdim. Yanına salata yapıcağm birde ayran.
Bu hafta oğlumun doğum günü var 2 yaş olucak sıpam
ailelerimz arasında kutlarız.
Bezide süpriz bir şekilde bıraktı, şimdilik fena gitmiyor
Sağol püreIyi maşallah sevgi .keşke bizimki de bıraksa.
Sağol canımNice yaşları olsun canım sevindim bezi biraktiysa kendiliğinden ne güzel aralarda kacirmalar oluyor alez tak yatağına canım yinede sen
Teşekkür ederim canımSevgiyeyolculuk dogum gunu kutlu olsun tatli oglunun, daha nice dogum gunlerine.
Ayrica da masallah ne guzel birakmis bezi, benim kiz 26 aylik, ne tuvalet ne lazimlik istemiyor, bir gun denedim baktim hazir degil bez bagladim geri.
Iyiyim canım. Geçmiş olsun sana da.Merhaba kizlar nasilsiniz?
Pure nasil oldun iyimisin?
Ben iyiyim, birim degistirdim bir cok konuda cok rahatim
Kislik hazirlik yaptim artik birakirim yordu birazcik
Trendyoldan eksikleri tamamladim, cay antep fistigi filtre kahve biraz deterjan aldim.
Pek tadim yok yarin kan verecegim ztn kontrol icin gitmem gerekiyordu
Hic zorluk yasamadik canim. Bizi iyi gunler annecim babacim diyerek ugurluyor, buyuk şansımız varmis gozum arkada kalmiyor.Bebiş bakıcıya alıştı mı canim
Çok muhatap olmazsın dicem ama taşınmasa daha iyiydi tabikiHic zorluk yasamadik canim. Bizi iyi gunler annecim babacim diyerek ugurluyor, buyuk şansımız varmis gozum arkada kalmiyor.
Ama bilin bakalim ne oluyor? Kv şehrimize tasiniyor ve dogum sonrasi yasanilanlar yuzunden gormeye bile tahammülüm yok kendisini. Kizimi bakici teyzesi bakmaya devam edecek olsa da yastayım
Iyiyim canım. Geçmiş olsun sana da.
2 hafta bitti 3. Haftanın ortasındayız evrak işleri bitmedi.
Tam rahatladık diyoruz yenisi çıkıyor.
2 sınıfımız karantinada, canlı ders yapılacak dendi yaptık,sonra ebadan takip edilecek dendi ,sonra bir haber daha geldi canlı ders yapin
Bir karar verin yani.
Ilkokullarda bit salgını olabiliyormuş, tedbir amaclı tokat,rozet alın dedi oğlumun öğretmeni gruptan
Hastalık mevsimi başladı, eve hastalık getirecegizr diye korkuyorum, daha yeni toparladık çünkü.
Birde sınıflar karantina olduğu için zorunlu Pcr istediler,neyse verdik.
Ama tekrar vakalar çıkacak farkli siniflarda sürekli mı vericez bu durumda ki öyle görünüyor
Biktim valla...
Merhaba Esila, ben kendi adima iyiyim. Yeni birimin hayirli olsun, gecmis olsun bu arada. Ozletme yaz aradaMerhaba kizlar nasilsiniz?
Pure nasil oldun iyimisin?
Ben iyiyim, birim degistirdim bir cok konuda cok rahatim
Kislik hazirlik yaptim artik birakirim yordu birazcik
Trendyoldan eksikleri tamamladim, cay antep fistigi filtre kahve biraz deterjan aldim.
Pek tadim yok yarin kan verecegim ztn kontrol icin gitmem gerekiyordu
Muhatap olmamak mümkün degil duruyor karakteri sebebiyle ama yakin zamanda bir yuzyuze gelip icimdekileri dökme planı yapıyorum. Vicdani varsa o saatten sonra benden uzak durur. Amin insallahÇok muhatap olmazsın dicem ama taşınmasa daha iyiydi tabiki