Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tesekkurler Sevgi, iki kucuk cocuklu ev icin bej acik renk oldu ama olsun artik, daha guzel modeller ve renkler vardi ama hep cocuklari dusunup vazgectim.
Esin nasil, hepiniz iyilesmissinizdir umarim
Küçük çocuk olunca çabuk kirleniyor bizim koltuklar da gri sürekli siliyorum örtü örtmeyi sevmiyorum çünkü
İyi çok şükür teşekkür ederim canım

Selam kızlar
Eşim ve oğlum uyuyor.
Gece nöbete gidecek eşim, sabahlar.
Bir sürü kıyafet var katlanacak bir yandan onları katlıyorum bir yandan sosyal medyaya bakıyorum
Yemeği fırına verdim. Yanına salata yapıcağm birde ayran.
Bu hafta oğlumun doğum günü var 2 yaş olucak sıpam
ailelerimz arasında kutlarız.
Bezide süpriz bir şekilde bıraktı, şimdilik fena gitmiyor

Nice yaşları olsun canım sevindim bezi biraktiysa kendiliğinden ne güzel aralarda kacirmalar oluyor alez tak yatağına canım yinede sen

Merhaba, annemler gelirken bir suru masraf yaptilar, buyuk olanlari saglik sigortasi, PCR testi gibi olanlari odedim ama digerlerini kabul ettiremedim, ben de kardesime bizim kira parasindan 2 tane ceyrek aldirmayi dusunuyorum annem icin.

Yegenim de 1. sinifa basladi, servisinin bu ayki ucretini ben odeyeyim diyorum, tabi esimle konusmam gerek once.

Esim komur, kiza bez ve islak mendil almis, 30-40 harcamistir.

Bu hafta son haftasi, haftaya yeni yere baslayacak. Patronu yemek yiyelim demis ama simdi esim gelecek beni alacak tekrar gidecegiz uzun is, siz ogle yemegine cikin artik dedim. Haftasonlari gel calis, fazlasiyla vereyim demis ama esim sicak bakmiyor, cok yorulur.

Selam hanımlar
Eşim eve geldikten sonra oğlumu parka çıkardım sabah.
Dün akşam çok ağladı park diye eşim işe giderken, saatte baya geçti.
Söz verdim sabah çıkaracağım diye.
Yarım saat kadar kaldık çocuk yoktu pek.
Markete uğradık.
2 ekmek
Yarım kg limon
2 kg domates
2 kg üzüm
Yarım kg kıl biber ve kapya
2 bağ maydonoz
3 kg patates
1 pk fındık içi
2 paket tablet çikolata
Bulaşık süngeri 5 li
Zeytin aldım. Marmarabirlik zeytin gurme diye geçiyor bunu ilk kez alıyorum hep mavisini alırız
Bir paket kurabiye
Eşime bir pk sigara
120 harcadım
Pazar günü de eşim ezine peynir, yoğurt, kavun
Süt vs aldı. Ne kadar ödedi bilmiyorum.
Akşam için patlıcan oturtma yaptım yanına yoğurtla yeriz. oğluma da mantı pişirdim dolapta vardı.
Derin dondurucuyu boşalttım. Öbür dolaba aktardım içindekileri. İçini temizledim.
Bulaşık makinesi doldurdum çamaşır makinesini çalışıyor. Oğlumun yanına uzandım.
Eşim dışarı çıktı. Geldiğnde yemekten sonra bizim evin yakınında yürüme parkuru var oraya gideriz.

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Pure nasil oldun iyimisin?

Ben iyiyim, birim degistirdim bir cok konuda cok rahatim
Kislik hazirlik yaptim artik birakirim yordu birazcik
Trendyoldan eksikleri tamamladim, cay antep fistigi filtre kahve biraz deterjan aldim.
Pek tadim yok yarin kan verecegim ztn kontrol icin gitmem gerekiyordu

Iyiyim canım. Geçmiş olsun sana da.

2 hafta bitti 3. Haftanın ortasındayız evrak işleri bitmedi.
Tam rahatladık diyoruz yenisi çıkıyor.
2 sınıfımız karantinada, canlı ders yapılacak dendi yaptık,sonra ebadan takip edilecek dendi ,sonra bir haber daha geldi canlı ders yapin
Bir karar verin yani.

Ilkokullarda bit salgını olabiliyormuş, tedbir amaclı tokat,rozet alın dedi oğlumun öğretmeni gruptan
Hastalık mevsimi başladı, eve hastalık getirecegizr diye korkuyorum, daha yeni toparladık çünkü.

Birde sınıflar karantina olduğu için zorunlu Pcr istediler,neyse verdik.
Ama tekrar vakalar çıkacak farkli siniflarda sürekli mı vericez bu durumda ki öyle görünüyor
Biktim valla...

Bebiş bakıcıya alıştı mı canim
Hic zorluk yasamadik canim. Bizi iyi gunler annecim babacim diyerek ugurluyor, buyuk şansımız varmis gozum arkada kalmiyor.
Ama bilin bakalim ne oluyor? Kv şehrimize tasiniyor ve dogum sonrasi yasanilanlar yuzunden gormeye bile tahammülüm yok kendisini. Kizimi bakici teyzesi bakmaya devam edecek olsa da yastayım

Çok muhatap olmazsın dicem ama taşınmasa daha iyiydi tabiki

Ortalik cok karisik, covid bir yandan mevsim degisimi bi yandan
Bit salgini tam olmus.
Ben artik vatandasla birebir degilim tekim o acidan kafam rahat
Bu kis telasli olacak hissediyorum, Allah hepimize kolaylik versin

Merhaba Esila, ben kendi adima iyiyim. Yeni birimin hayirli olsun, gecmis olsun bu arada. Ozletme yaz arada

Selamlar, oglanin kislik ihtiyaclari var, haftasonu alsak iyi olur, spor ayakkabisi, bot ve mont. Kendime de bot bakmam gerek.
200-300 tutar heralde.
Evin dis sigortasini yeni bir sirkete yaptirdik, senelik 1825 oldu, ust katla paylasacagiz. Onceki sirkete yillik 4000 odeniyormus, bu yilda 4400 istiyorlardi, esim arastirdi Allahtan cok daha uygununu buldu ayni kosullari saglayan.

Selamlar.
Kıs hazırlıkları ile uğraşıyorum bu aralar. Bitti sayilir.
Hem yuz yuz3 hem online devam ediyoruz derslere. Biraz daha rahatlattı beni çünkü sınıflar çok kalabalık. 2 hafta ses kısıklığı yaşadım bu hafta iyiydim.
Hafta sonu temizlik işleriyle geçer. Pazar günü aelrkadaslara gid3cegiz

Günaydın herkese.
Cumartesi temizlikle geçti ama dün çıktık arkadaşın kayinvalidesinin çiftlik evine gittik. Çocuklar oynadi.yemek yedik. Bahçeden birşeyler topladık.

Okula gideceğim nobetciyim hem
Bu ay çok güzel ek.ders ücreti,sınavlar filan da vardı.
Eksiye girmeden kapatacağız gibi ayı fakat kenara birşey koyamam. Minik bir bütçeyle yatırım yaptım günlük veya birkaç güne bir harçlık cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…