Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun sevgi. Ins negatif cikar. Zaten en bastan insanlar biraz bilincli davransaydi durum daha iyi olabilirdi. Test verip ise gelmek nasil bir rahatlik.
Ben maastan tüm odemeleri yaptim sukur. Nasip olursa 29-30 Ekim icin İst da gece ögretmenevine rezervasyon yaptirdim.😍😍 Umarim gidebiliriz. Kizimin tarihi yerleri gormesini istiyorum.
Çok Sağol mutlu 🥰
aynen öyle 😐
Maaşın bereketli olsun.
Umarım gelip görmek nasip olur bu güzel yerleri 🙂
Tuvalet eğitimi nasıl geçiyor bu arada 🥲

Selamlar,
gecmis olsun Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk
Annem halilari ve perdeleri getirdi, mutfak halisi haric digerlerini cok begendim, keske mutfaga baska bir sey secseymissim. Babam evde ufak tefek tamir/boya islerine basladi, hem bizim isimiz goruluyor hem o vakit geciriyor.
Sabahlari oglani okula ben birakiyorum, ogleden sonra babam aliyor, mutlu gibi, konusturmaya calisiyorum okulda napiyorlar falan ama isine gelirse konusuyor.
Okulda kurslar var, sanirim yer varsa karate ve kodlama kursuna gonderecegim, severse devam eder diger donem de.
Bizim bir miktar alacagimiz vardi, ev alirken onu hesaba katmamistik, yakin olunca istenmiyor kolay kolay, neyse ev aldigimizi duyunca odediler, onu da ara odeme icin kullandik.
Kredi kartlari dolu, onumuzdeki ay rahatlariz insallah.
Gecen hafta evdeyken kiz icin kresle konustum, sanirim annemler donunce oraya gonderecegiz, bir ust sokagimizda okul, iyi olur, 2400 gibi bir ucreti var ama yapacak bir sey yok emin ellerde olmasi en onemlisi. Oglana da okul sonrasi etut ayarlanacak.

Selamlar,
gecmis olsun Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk
Annem halilari ve perdeleri getirdi, mutfak halisi haric digerlerini cok begendim, keske mutfaga baska bir sey secseymissim. Babam evde ufak tefek tamir/boya islerine basladi, hem bizim isimiz goruluyor hem o vakit geciriyor.
Sabahlari oglani okula ben birakiyorum, ogleden sonra babam aliyor, mutlu gibi, konusturmaya calisiyorum okulda napiyorlar falan ama isine gelirse konusuyor.
Okulda kurslar var, sanirim yer varsa karate ve kodlama kursuna gonderecegim, severse devam eder diger donem de.
Bizim bir miktar alacagimiz vardi, ev alirken onu hesaba katmamistik, yakin olunca istenmiyor kolay kolay, neyse ev aldigimizi duyunca odediler, onu da ara odeme icin kullandik.
Kredi kartlari dolu, onumuzdeki ay rahatlariz insallah.
Gecen hafta evdeyken kiz icin kresle konustum, sanirim annemler donunce oraya gonderecegiz, bir ust sokagimizda okul, iyi olur, 2400 gibi bir ucreti var ama yapacak bir sey yok emin ellerde olmasi en onemlisi. Oglana da okul sonrasi etut ayarlanacak.
Selam Zeynep
Teşekkür ederim
Eşyalarını güzel günlerde kullan 🤎
Umarım kızın içinde en hayırlısı neyse o olur 🙂

Mune Mune K Kazen
pure hazel pure hazel ve uzaklardabiz uzaklardabiz arkadaşlarımıza ulaşamıyoruz ve merak ediyoruz kendilerini.
Siz de numaraları var mı? Siz ulaşabilir misiniz?
İyi olduklarını bilsek yeter 😕
pure hazel her ne kadar son mesajını 30 Temmuz'da yazmış olsa da, o tarihten itibaren dün dahil siteye düzenli olarak giriş yapmış.
uzaklardabiz'in de siteye son mesajı 25 Temmuz, son giriş tarihi 31 Temmuz.
Bizde iletişim bilgileri mevcut değil ama üyeler kendilerine ulaşılmasını isteseler yönetime bu yönde bir not düşerlerdi diye düşünüyorum ya da yıllardır yazıştıkları kişilerden birisine telefon numarası verirlerdi🤷‍♀️

pure hazel her ne kadar son mesajını 30 Temmuz'da yazmış olsa da, o tarihten itibaren dün dahil siteye düzenli olarak giriş yapmış.
uzaklardabiz'in de siteye son mesajı 25 Temmuz, son giriş tarihi 31 Temmuz.
Bizde iletişim bilgileri mevcut değil ama üyeler kendilerine ulaşılmasını isteseler yönetime bu yönde bir not düşerlerdi diye düşünüyorum ya da yıllardır yazıştıkları kişilerden birisine telefon numarası verirlerdi🤷‍♀️
Sağol Mune
Mesajın çok aydınlatıcı oldu.

Ahahha yok tatlım ya yalvarıışlarınız duyuluyordu püre nerdesin diye

Kendinize bunu yapmayın 👍👍

Hande anlaşılan kendine eğlence arıyorsun.
Ama yanlış yerdesin. Paylaşımını çok komik buldum tülay geri dön filan 😅
Samimi olmadığın birine tatlım demek?
Üstüne birde bunu yapmayın diye akıl vermek?
Pardon da sen kimsin.
Püre hasta olabilir, yazmak istememiş olabilir. Bu bizi ilgilendirir. Seni değil.

Hande anlaşılan kendine eğlence arıyorsun.
Ama yanlış yerdesin. Paylaşımını çok komik buldum tülay geri dön filan 😅
Samimi olmadığın birine tatlım demek?
Üstüne birde bunu yapmayın diye akıl vermek?
Pardon sa sen kimsin.
Püre hasta olabilir, yazmak istememiş olabilir. Bu bizi ilgilendirir. Seni değil.
Ne eğlencesi ya ben olanı gördüğümü yazıyorum beni ilgilendirmez senin kendi fikrin ister tatlım derim ister canım derim

Keşke olanları görebilsen kendinizin ne kadar değersizleştirildiğinizi anlardınız ama işte anlayana🤪🤪

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yakisiyor mu bu tavir, konuya yazan kisiler olarak pure u merak etmemiz cok dogal, ayni sekilde sen olsaydin seni de merak ederdik. Yalvaris falan degil, hepimiz zaman ayirip bir seyler paylasiyoruz surada, kiymet verdigimiz bir insani merak etmemiz de cok dogal, onun cevabi da bizi ilgilendirir, sizler gibi konuyu uzaktan takip edenleri degil. Bari surada zamaninda yazdiginiz sayfalar hatrina yapmayin boyle cocukca seyler.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yakisiyor mu bu tavir, konuya yazan kisiler olarak pure u merak etmemiz cok dogal, ayni sekilde sen olsaydin seni de merak ederdik. Yalvaris falan degil, hepimiz zaman ayirip bir seyler paylasiyoruz surada, kiymet verdigimiz bir insani merak etmemiz de cok dogal, onun cevabi da bizi ilgilendirir, sizler gibi konuyu uzaktan takip edenleri degil. Bari surada zamaninda yazdiginiz sayfalar hatrina yapmayin boyle cocukca seyler.
Aslında sizin için yazmıştım ama yine anlamadınız anlamak istediğiniz taraftan baktınız
Merak etmeniz çok normal sıkıntı merakda değil zaten
Sayfaya girip girip o kadar çağırmalarınıza rağmen sizleri görmezden gelip cevap vermemekti
En son mune daha dün girmiş deyince gribim yazması 🥴
Ya gerçekten anlamıyor musunuz
Cevabı sizi ilgilendirir evet ama umursanılmadığınızı bilin istedim

Neyse son mesajım 👍👍

X