- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.901
Günaydın arkadaşlarlarım
Bebek oto koltuğu önerisi istiyorum.
Çok seçenek var aklım karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlık oldu bebek?Günaydın arkadaşlarlarım
Eylülde 2 yaş olucak canımNe kadarlık oldu bebek?
Çok da ara zamanmış. 9-18ler az kullanılır 18-36lar da büyük gelir sanki şimdi ne kullanıyorsunuz?Eylülde 2 yaş olucak canım
Daha hiç kullanmadık , ilk kez alıcağız canım.Çok da ara zamanmış. 9-18ler az kullanılır 18-36lar da büyük gelir sanki şimdi ne kullanıyorsunuz?
Bakıcıya ne kadar veriyorsunuz acaba?Ben de bakıcı araştırması içindeyim,gerçi her şehrin piyasası farklıdır muhtemelenEvet canım, başladık. Bakıcı öncesi kızım çok yabanciliyordu herkesi. Tanıdık tanımadık herkese sinirli, kaş çatan bir hali vardı. Bakiciyla aştı bu durumu. Önce ben varken evde alıştılar birbirlerine, sonra okula gittiğimde hiç gözüm arkada kalmadı. Tek sıkıntı yemek yememesi oldu ama insallah Eylüle düzelir bu durum. Çok teşekkür ederiz
Yeme kismi benim kızda da sıkıntı sicaklardan herhalde, kandırarak yediriyorum kitapla oyuncakla
Kofteyi vb on dişlerle ısırıp çiğneyip arkaya atmıyor, yutmuyor. Şu ara en sevdiği tursu, kasarda bile sıkıntı yaşıyoruz. Ağzında bekletiyor.
İnsallah yemek yeme düzeni cesitlenir canım kizlarimizin
Ya evet soğukta montla mutlu olan insanım, hiç değilse hava kapalı olsun yağmur yağsın diyorum bu ne sicak
Yarin evimden 3 hafta uzaklasicam diye mutlu muyum mutsuz muyum çözemiyorum. Ama çok özlerim kesin. Karadeniz de bol kapalı hava umut ediyor., yagmurluklarla gidicez lütfen kullanalım
Birkac gundur harcama yapmiyorum ama öncesinde yüklü harcamalar yaptım. Temmuz maaşına dokunmicam, şimdiden karar aldım. Eylulde altın almaya başlıcam.bizden böyle durumlar
Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallahGünaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..
Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.
Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi
Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani
Sağol canımGüle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah
Arabanız hayırlı olsun püre. Allah kaza bela vermesinGünaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..
Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.
Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi
Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani
Geçmiş olsun. Umarım şuan iyidir kızınHayatımda kızımdan sonra sadece bir gün kesintisiz 9 saat uyku uyudum, bu geceden sonraki iki gecede ise uykusuz, başında nöbette. Ne değişiksin hayat.
Bugün hicbir şey almadim.ama saglikla evimize dönelim kızım ne isterse onu alicaz. Soz verdik özellikle siyah kısa saçlı küçük bir bebek.
Geçmiş olsun canimHayatımda kızımdan sonra sadece bir gün kesintisiz 9 saat uyku uyudum, bu geceden sonraki iki gecede ise uykusuz, başında nöbette. Ne değişiksin hayat.
Bugün hicbir şey almadim.ama saglikla evimize dönelim kızım ne isterse onu alicaz. Soz verdik özellikle siyah kısa saçlı küçük bir bebek.