Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet canım, başladık. Bakıcı öncesi kızım çok yabanciliyordu herkesi. Tanıdık tanımadık herkese sinirli, kaş çatan bir hali vardı. Bakiciyla aştı bu durumu. Önce ben varken evde alıştılar birbirlerine, sonra okula gittiğimde hiç gözüm arkada kalmadı. Tek sıkıntı yemek yememesi oldu ama insallah Eylüle düzelir bu durum. Çok teşekkür ederiz ❤️
Yeme kismi benim kızda da sıkıntı sicaklardan herhalde, kandırarak yediriyorum kitapla oyuncakla🤦‍♀️
Kofteyi vb on dişlerle ısırıp çiğneyip arkaya atmıyor, yutmuyor. Şu ara en sevdiği tursu, kasarda bile sıkıntı yaşıyoruz. Ağzında bekletiyor.
İnsallah yemek yeme düzeni cesitlenir canım kizlarimizin💕
Ya evet soğukta montla mutlu olan insanım, hiç değilse hava kapalı olsun yağmur yağsın diyorum bu ne sicak😢

Yarin evimden 3 hafta uzaklasicam diye mutlu muyum mutsuz muyum çözemiyorum. Ama çok özlerim kesin. Karadeniz de bol kapalı hava umut ediyor., yagmurluklarla gidicez lütfen kullanalım 😄
Birkac gundur harcama yapmiyorum ama öncesinde yüklü harcamalar yaptım. Temmuz maaşına dokunmicam, şimdiden karar aldım. Eylulde altın almaya başlıcam.bizden böyle durumlar 🥳
Bakıcıya ne kadar veriyorsunuz acaba?Ben de bakıcı araştırması içindeyim,gerçi her şehrin piyasası farklıdır muhtemelen

Günaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm 💅😎açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..

Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.

Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi😐

Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani😂😂

Günaydın kızlar.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm 💅😎açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..

Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.

Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..

Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani😂😂
Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah

Dun temizlikçi geldi. Eşim çocukları aldı çıktı 3 saat kadar oyaladı biz de evi hallettik.
Ben gardrobu sildim bavulları yerlestirdim ütü yaptım. Kadın da cam sildi,duvar sildi,tuvalet banyo yıkadı duvarlarla birlikte.mutfagi ,avizeleri ,balkonu,beyaz eşyaları tertemiz yapmış. 300 tl anlaştık.

Köy tavuğu haşladım,pilav salata ayran yaptım beraber yedik . Son olarak da perdeleri tülleri taktik gitti.

Günaydın kızlar.

Arabanız hayırlı olsun püre. Allah kaza bela vermesin 🙂

Selam kızlar
Sabah kahvaltıdan sonra Brandium a gittik.
Kendime hasır çanta tişört oğluma deniz ayakkabısı aldık 205 lira ödedik. Eşim bizi eve bırakıp işe gitti. Çiğköfte siparişi verdim. 20 lira indirim vardı 30 lira ödedim. Hızlı marketten organik tarhana ve su siparişi verdim. Orası da 35 ₺
Geçen hafta da anpadan 300 liralık alışveriş yaptık. Bebek bezi ve kuru gıda aldık. Tarım ve kredinin ürünleri vardı beğeniyorum.
Pazartesi sebze meyve süt ve mantı aldık 150 lira da oraya verdik. Birikim yok bu aralar. Baya bir harcama var.
Valiz hazırlıyorum. Yarın inşallah bizde yolcuyuz kayınvalidemin yazlığa gidiceğiz 🙂

Selam kızlar, iyi pazarlar.
nedemistimkibenn nedemistimkibenn canım şimdiden iyi tatiller, bol yesillikli cok guzel bir tatil rotasi, umarim cok güzel geçer. Çocuklarla bir yere gitmek cok zor ama yapacak bir sey yok buyuyene kadar boyle olacak artık.
pure hazel pure hazel hoşgeldin, arabanizi güle güle mutlu günlerde kullanın 😍

Valla harcamalar aldı başını gidiyor ya yazın dagildik artık yilbasina zor toplariz.

Biz de bu hafta 4 günlük kısa bir tatil yaptık, planli değildi kafamiz esti. Küçük bir sahil sehrine gittik, hem deniz havuz hem orman göl doğada vakit geçirdik güzeldi. Otel, yol, yemek vs. $1200 civarı harcamisiz.

Market, bez, ıslak mendil rutin alışveriş yaptık ona da $150 ödedik.

Hayatımda kızımdan sonra sadece bir gün kesintisiz 9 saat uyku uyudum, bu geceden sonraki iki gecede ise uykusuz, başında nöbette. Ne değişiksin hayat.
Bugün hicbir şey almadim.ama saglikla evimize dönelim kızım ne isterse onu alicaz. Soz verdik özellikle siyah kısa saçlı küçük bir bebek.

Hayatımda kızımdan sonra sadece bir gün kesintisiz 9 saat uyku uyudum, bu geceden sonraki iki gecede ise uykusuz, başında nöbette. Ne değişiksin hayat.
Bugün hicbir şey almadim.ama saglikla evimize dönelim kızım ne isterse onu alicaz. Soz verdik özellikle siyah kısa saçlı küçük bir bebek.
Geçmiş olsun. Umarım şuan iyidir kızın 🙏

Geçmiş olsun canim

X