- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.781
Biraz araştırdım onu,özellikle diyabet hastaları, kanser tedavisi vs gören bağışıklığı çok düşük kişileri etkiliyormuş.Özellikle biontech aşıları cok etkili büyük oranda rahatlama sağlayacaktır ama varyantlar korkutuyor hala..
Bi de tuhaf tuhaf yeni hastalıklar çıkıyor Hindistan'dan kara mantar mı ne öyle bir hastalık çıkmış Irakta falan da görülmüş
Tesekkur ediyoruz, valla geldi geldi, buyuyorlar.2 yaş geldi mi bile, doğum günü kutlu olsun kuzucugun
Ben İpek mobilya kullanmadım ama iki takım da güzel. Üsttekilerden de gri olan köşe takımı güzelmiş
Ben de onu begendim de esim istemedi, orta yolu bulacagiz artik.Son attigin salerno takıma bayıldım. Rengi hoş modeli hoş. Yeni aldığınız eve alacaksınız galiba. Taşınma derdi olmayacağı için yıpranma vs olmaz.
Deri takımın altındaki kumaş köşe koltuğun farklı rengi varsa degerlendirebilirs8n
Kolay gelsin, bizde de bi benzeri var ama bizimki 6 yasinda, ama cok olmaya basladi, sunu ver anne, bunu ver anne. Onune gecmem lazim yoksa gelinim ileride kulaklarimi cok cinlatacak, 2 yasimdaki masallah iyi gidiyor, ictigi bardagi tezgaha birakir, cope at kizim der atar, etraftan bulasiklari toplar getirir. Esimi zamaninda hic alistirmadim, planladigimdan degil de oyle gelisti, cok yogun calisiyordum, cay onun icin cok onemli oldugundan cayi kendi demler, benimkini begenmez zaten.Selamlar
Haftasonu herkes evde olunca kendime neredeyde hiç vakit kalmıyor. Buraya bakamıyorum. Herkesten kastım da eşim tabiçay var mı? Terasa çıkalım kı? Kahve içelim mi, vs resmen üçüncü cocuğum gibi :)
Geçmiş olsun Zeynep.Havalar bugunlerde burada cok sicak ve nemli, okulu bile 2 saat onceden bitiriyorlar, siniflar klimali oysaki. Tabi bir sicak bir soguk, durmadan banyo yapiyorlar falan midelerini usutmusler, once kiz sonra oglan kustu, simdi daha iyiler.
Geçmiş olsun canım.. havalar berbat gidiyor resmen dışarı adım atamiyoruz biz de. Evde de surekli çocuğa klima carpti mi gece ne giydirsem vs diye düşünüp duruyorum.Havalar bugunlerde burada cok sicak ve nemli, okulu bile 2 saat onceden bitiriyorlar, siniflar klimali oysaki. Tabi bir sicak bir soguk, durmadan banyo yapiyorlar falan midelerini usutmusler, once kiz sonra oglan kustu, simdi daha iyiler.
Size de geçmiş olsun canım.. mevsimler bi tuhaf ne giydirsem, soğuk su versem usutur mu düşün dur.Geçmiş olsun Zeynep.
Oğlumunda burnu şırıl şırıl akıyor.
Merhaba Alyacim,Herkese merhabalar arkadaşlar
Umarım herkes iyidir.
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım. Gebeliğim riskli geçiyor pek fırsat olmuyor buraya. Herkes iyidir inş sevgiler herkeseMerhaba Alyacim,
Sen nasılsın ne var ne yok? Merak ettik seni.
Size de gecmis olsun canimGeçmiş olsun Zeynep.
Oğlumunda burnu şırıl şırıl akıyor.
Alyacim hos geldin, seni gormek guzel.Herkese merhabalar arkadaşlar
Umarım herkes iyidir.