- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.741
Bu bölgenin yaz yağmuru çok fazla oluyor ya sicakla beraber nemli nemli hamam gibi hic hoşlanmıyorum ama tabii dogaya bol bol su oluyoruzaklardabiz bizde de 3 gundur yagmur yagiyor, evdeyiz cocuklari disari cikaramiyoruz.
Yavas yavas cekmeceleri elden geciriyorum, tasinmaya hazirlik oluyor.
Market alisverisi 210$ tuttu, toplu aldigimiz kalemler oldu. Nohutlu patlican yemegi, kofteli corba, sebzeli pilav yaptik. Tatli olarak da sekerpare yaptim, bayadir yapmiyordum eskiden cok yapardim.
Ben de bizimkilerin geleceğini düşünmüyorum.Dün akşama çaya misafir gelmişti kek falan yaptım eşim de çerez almış 31 TL o tutmuş.
Sabah oğlanı hazırlayıp okula bıraktım.
Çocuklara yumurtalı ekmek yaptım.
Şimdi günlük rutin islerimi yapacağım.
Okullar 7 Haziran'da açılıyor 18 Haziranda da karne verilecekmiş Ufak oğlanı yanımda götürürüm diye düşünüyorum 2 hafta sorun olmaz.bizim öğrenciler ikinci sınavlara bile girmediler okula geleceklerini düşünmüyorum.
Hoş buldum canım
Baba kiz dışarı postalama isi yapmayi en sevdiklerimden. Kapiyi kapatıp ne tarafa yatsam acaba diye dusunup hemen is yapmaya koyulsam daBir haftasonu daha bitti, bir pazartesi oluyor bir cuma... haftalar su gibi geçiyor.
Hic evden çıkamadık, hem soğuk hem yağmurlu, kızımla iyice bunaldıkBu yağmur da hep haftasonu eşim evdeyken yağıyor baba kız dışarı postalayamiyorum, baska plan da yapamıyoruz
Sevgiyeyolculuk teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun...
nedemistimkibenn Allah kavuştursun, modunu düşürme, kızın bıcır bıcır kafanı dağıtır yaz ayları cok daha güzel olacak inşallah...
Günaydın kızlar
Eşim maaşını aldı.
Biraz kendine ayırıp geri kalanı bana attı.
*2100 kk ödeme yaptım.
*48 lira eşimin faturasını ödedim
*Su faturası 43 gelmişti onu da ödedim.
Elbise ve pantolon siparişi verdim kendime
297 lira burası tuttu.
Sanal marketten de sipariş oluşturacğım.
Salı günü de 100 yakın harcadık. 35 lirası oğluma oyuncak basket, geri kalanı market.