Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Fena harcıyorum bugünlerde.
Maviden 3 kot aldım kendime 670 tl.
Birkaç basic tsort, tulum,şort ,terlik,sandalet 1000 küsür burası.
Çocuklara, eşime de alındı.
Adlden şık birşeyler aldım epey tuttu burası.😍😍
Tatlı telâşımiz var. Kız kardeşimin söz merasimi olacak temmuz sonu
Hayırlı olsun canım 🥰

Selam kızlar

Ne güzel telaşlar pure.
Allah ömür boyu mutluluk versin.

Bu süreçte kendimizi harcamaya verdik galiba bir türlü önünü alamıyorum en büyük hobimiz market alışverişi ve internet alışverişi oldu.
Buraya yazarak kendimi toplamaya çalışıyorum ama hala istediğim gibi değil.
Bugün çocuğu okuldan aldıktan sonra markete uğradım yine 120 TL tuttu.
Her gün böyle.
Kk 6 bini geçti daha hesap kesimine 7 gün var.

Oğluma Trendyolda. mustela nemledirici krem aldım. 40 lira indirim kopunum vardı 103 liradan 63 geldi.
Trendyoldan market siparişi oluşturdum. Burası 109 lira tuttu.
Sucuk
Kaşar
1 paket makarna
1 kg patlıcan
Susam
İki paket milka çikolata
Bir paket cips
Ped..
Gratisten de parfüm aldım kendime 60 liraya geldi indirmle 🙂

Selam kızlar
Hayirli olsun, sonsuz mutluluklar kardeşine 💕🥰

Selam kizlar,
pure hazel pure hazel hayirli olsun.
Gecen haftasonu magazalari gezdik, oturma ve yemek odasi takimlari baktik ama yok icime sinen bir sey cikmadi. Her model bir birinin aynisi ve cok buyukler. Ben buyuk esya sevmiyorum, kucuk insan oldugumdan. Vakti olan asagidaki linklere bakabilir burada en cok satilan urunler bunlar ve benzerleri. Hele deri koltuk hic bana gore degil. Neyse bir arkadasin arkadasi New Jersey`den Turk koltuk takimlari getirtmis, onlara bakiyorum simdi, ama soyle bir sorun var esim oturup test etmeden almak istemiyor, bize de uzak nasil gidelim. Bakalim ikna etmeye calisacagim.

Yarin kizimin dogum gunu, iyi ki dogmus diyorum, yastan mi kaynakli bilmiyorum ama oglan eve gidince bana ne getirdin havasinda, kiz sariliyor opuyor. Pastayi ben yapacagim, cocuklara da eglence olur. Hediye olarak bisiklet aliriz heralde ama tasinmayi bekliyoruz, gerci daha anlamiyor kucuk bir seyle de mutlu olur.

Sanki bunlari begendim gibi, aranizda kullananlar var mi?

Selam kızlar
Güle güle kullanın Pure..
Kardeşinin sözü de hayırlı olsun😍

Yarin kizimin dogum gunu, iyi ki dogmus diyorum, yastan mi kaynakli bilmiyorum ama oglan eve gidince bana ne getirdin havasinda, kiz sariliyor opuyor. Pastayi ben yapacagim, cocuklara da eglence olur. Hediye olarak bisiklet aliriz heralde ama tasinmayi bekliyoruz, gerci daha anlamiyor kucuk bir seyle de mutlu olur.

Son attigin salerno takıma bayıldım. Rengi hoş modeli hoş. Yeni aldığınız eve alacaksınız galiba. Taşınma derdi olmayacağı için yıpranma vs olmaz.

Deri takımın altındaki kumaş köşe koltuğun farklı rengi varsa degerlendirebilirs8n

2 yaş geldi mi bile, doğum günü kutlu olsun kuzucugun🤩
Ben İpek mobilya kullanmadım ama iki takım da güzel. Üsttekilerden de gri olan köşe takımı güzelmiş😍

Ya inşallah herkes aşılanır,öldürücūlūgu azalır şu illetin.
Bulaşi önlemez ama en azından insanlar ayakta atlatır, hastaneye yatmak zorunda kalmazlar diye düşünüyorum
Özellikle biontech aşıları cok etkili büyük oranda rahatlama sağlayacaktır ama varyantlar korkutuyor hala..

Bi de tuhaf tuhaf yeni hastalıklar çıkıyor Hindistan'dan kara mantar mı ne öyle bir hastalık çıkmış Irakta falan da görülmüş🙄

X