- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.821
Ben de her gun farklı hikaye uyduruyorum canım.. bi de bizim Türkçe kitabimiz yok henüz, İngilizce okuyup anlatinca kızım sıkılıyorPazar da evde gozleme yaptik, cayimizi da alip kucuk bir plaji olan gole gittik, yedigimden bir sey anlamadim, illa hemen suya girelim istediler. Oglan kenarda kumla oynarken ben de kizla suyun icindeydim, su yilani geliyor dediler, onumden siyah uzunca bir sey gecti, gecince kizi kucakladigim gibi kacmam bir oldu, insanlar yilan gecip gidince kaldigi yerden devam etti.
Cok korkarim yilandan, tabi butun gece yilan degil ama yillan seklinde suluklerle ugrastim, isirip durdular beni ruyamda. Eve bir gelmisiz, hepimiz pert cocuklar haricinde. Cocuklari yika, oyuncaklari mayolari kumlardan temizle yika derken, gunluk kitabimizi okudum, cocuklari uyuttum. Kitap okurken ben kitaba pek bagli kalmiyorum, resimlerine bakip baska baska hikayeler uyduruyorum.
Ben de cocuklarin kiyafetlerini arkadaslarima ya da yegenlerime veriyorum, onlardan da benim cocuklar icin geliyor, iyi oluyor, cok eskitmeden buyuyorlar zaten, ozellikle pandemide aldiklarimiz kullanilmadi bile evde hep ayni seyler giyildi, yep yeni duruyorlar.Evet canım, hatta Yabancı arkadaşlarım aaaa Türkiye kuru kayisisi cok guzel oluyor biz de alıp yiyoruz deyince böyle bi mutlu oluyorumben de genellikle havlularda cok görüyorum made in Turkey etiketi
Gerçekten bizim havlularin yerini hiçbir sey tutmuyor.
Gecenlerde Cezayirli bir arkadaşım kızının kuculen kiyafetlerini benim kızıma getirmiş. Bi baktım bir tanesi Lcw, cezayirden lcw almış ABD de
bize kismet oldu duygulandim.
Arkadaşlar arasında en küçük benim kızım dolayısıyla ona mont, elbise,, kiyafet cok geliyor. Iyi Bildiğim arkadaslar olduğu ve güzel kullandiklari için kabul ediyorum. zAten çocuklar cok az giyiyor, bircok sey yepyeni kalıyor. Ben de kullandiktan sonra basklarina veriyorum.
Ozellikle kışlık kiyefetlere cok talep oluyor. Sonbahar gelince kızımın Mont, astronot tulum ve kar botlarini verecegim.
Ben annemler gelirken baya bi Turkce setler getirtmistim, onlari okuyoruz, Ingilizce olanlari da Turkce okuyorum senin gibi. Oglan bir ara Turkce okumama bozuluyordu, nerde yasiyoruz, buranin dili ne, Ingilizce oku diye beni yildirmaya calisti ama yilmadim, simdi israr etmiyor. Uzmanlar da diyor evde ana dilinizi konusun diye.Ben de her gun farklı hikaye uyduruyorum canım.. bi de bizim Türkçe kitabimiz yok henüz, İngilizce okuyup anlatinca kızım sıkılıyoro yuzden Türkçe hikaye uyduruyorum. Artık her gün her gun ne anlatacagimi şaşırdım. Turkiyeden alacaklarim listesinin en başında Türkçe hikaye kitapları var
Simdiden hayirli olsun, borcsuz bu devirde bir sey sahibi olunmuyor. Krediye giriyoruz diye kac gece uyuyamadim, en son aman dedim batarsak karsiligi var, evi satar cikariz dedim de rahatlattim kendimi.25 lira sut harcamasi. Agustosta 50 bin kadar kredi cekicem, borc isini hic sevmiyorum ne kredi ne sahsi en guzeli kendin biriktirmek ama kafaya koydum iki aya arabayi degistirmemiz lazim. Simdiden derdi sardi
Allah kabul etsinSelamlar, cuma gunu evdeyim, sirket ekstra tatil verdi. Bu sene ilk defa burada kurban kesecegiz, aslinda bugune kadar hep bagis yaptik, hem kolay oluyor hem de ihtiyac sahiplerine gitmesi iyi hissettiriyor. Arkadasimiz aradi, yer varmis, katilmak istermisiniz dedi, evet dedik. Esime biraz zor olacak, git gel, uzak bir ciflikte kesilecekmis ama her sey hazir olarak kiymasi cikilmis, kusbasi dogranmis olarak verilecekmis. Simdi dagitilacak yerleri bulmak lazim. Sanirim 400$ civari tutacak.
Faizler çok yüksek25 lira sut harcamasi. Agustosta 50 bin kadar kredi cekicem, borc isini hic sevmiyorum ne kredi ne sahsi en guzeli kendin biriktirmek ama kafaya koydum iki aya arabayi degistirmemiz lazim. Simdiden derdi sardi
Allah kabul etsin canım.Selamlar, cuma gunu evdeyim, sirket ekstra tatil verdi. Bu sene ilk defa burada kurban kesecegiz, aslinda bugune kadar hep bagis yaptik, hem kolay oluyor hem de ihtiyac sahiplerine gitmesi iyi hissettiriyor. Arkadasimiz aradi, yer varmis, katilmak istermisiniz dedi, evet dedik. Esime biraz zor olacak, git gel, uzak bir ciflikte kesilecekmis ama her sey hazir olarak kiymasi cikilmis, kusbasi dogranmis olarak verilecekmis. Simdi dagitilacak yerleri bulmak lazim. Sanirim 400$ civari tutacak.
Bereketli olsun inşallah SevgiGünaydın kızlar
Kredi kartından talimat oluşturdum.
Her ay bir gram altın alıcak
Iyi yapmissin, bereketli olsun.Günaydın kızlar
Kredi kartından talimat oluşturdum.
Her ay bir gram altın alıcak
Ben iyiyim mutlucum. Koşturmacalardayız. Okullar kapansa da rahatlasak. Sen nasılsın?Selam kızlar nasilsiniz?