Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de her gun farklı hikaye uyduruyorum canım.. bi de bizim Türkçe kitabimiz yok henüz, İngilizce okuyup anlatinca kızım sıkılıyor o yuzden Türkçe hikaye uyduruyorum. Artık her gün her gun ne anlatacagimi şaşırdım. Turkiyeden alacaklarim listesinin en başında Türkçe hikaye kitapları var

Ben de cocuklarin kiyafetlerini arkadaslarima ya da yegenlerime veriyorum, onlardan da benim cocuklar icin geliyor, iyi oluyor, cok eskitmeden buyuyorlar zaten, ozellikle pandemide aldiklarimiz kullanilmadi bile evde hep ayni seyler giyildi, yep yeni duruyorlar.

Ben annemler gelirken baya bi Turkce setler getirtmistim, onlari okuyoruz, Ingilizce olanlari da Turkce okuyorum senin gibi. Oglan bir ara Turkce okumama bozuluyordu, nerde yasiyoruz, buranin dili ne, Ingilizce oku diye beni yildirmaya calisti ama yilmadim, simdi israr etmiyor. Uzmanlar da diyor evde ana dilinizi konusun diye.
Ya aklima sey geldi gecen Kel oglan, ben filimlerini cok severdim, annemler gelirken siparis edecegim kitaplarindan okuruz.
Benim oglan en cok Pete the Cat ve Curious George serilerini seviyor burada.

Selamlar, cuma gunu evdeyim, sirket ekstra tatil verdi. Bu sene ilk defa burada kurban kesecegiz, aslinda bugune kadar hep bagis yaptik, hem kolay oluyor hem de ihtiyac sahiplerine gitmesi iyi hissettiriyor. Arkadasimiz aradi, yer varmis, katilmak istermisiniz dedi, evet dedik. Esime biraz zor olacak, git gel, uzak bir ciflikte kesilecekmis ama her sey hazir olarak kiymasi cikilmis, kusbasi dogranmis olarak verilecekmis. Simdi dagitilacak yerleri bulmak lazim. Sanirim 400$ civari tutacak.

25 lira sut harcamasi. Agustosta 50 bin kadar kredi cekicem, borc isini hic sevmiyorum ne kredi ne sahsi en guzeli kendin biriktirmek ama kafaya koydum iki aya arabayi degistirmemiz lazim. Simdiden derdi sardi
Simdiden hayirli olsun, borcsuz bu devirde bir sey sahibi olunmuyor. Krediye giriyoruz diye kac gece uyuyamadim, en son aman dedim batarsak karsiligi var, evi satar cikariz dedim de rahatlattim kendimi.

Allah kabul etsin

Günaydın kızlar

Dün pazarda 90 lira harcadık

kuzu kulağı 2 ad
Taze fasulye 1 kg
Mantar yarım kg
Salkım domates 3 kg
Salatalık 1 kg
Köy biberi ve kapya
Kayısı ve armut birer kg
Elma
Limon ve kabuklu ceviz aldık.
Fiyatı markete göre daha uygun ve herşey çok tazeydi.

25 lira sut harcamasi. Agustosta 50 bin kadar kredi cekicem, borc isini hic sevmiyorum ne kredi ne sahsi en guzeli kendin biriktirmek ama kafaya koydum iki aya arabayi degistirmemiz lazim. Simdiden derdi sardi
Faizler çok yüksek
Allah kolaylık versin canım.
arabanız da şimdiden hayırlı olsun.

Allah kabul etsin canım.

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Sabırsızlıkla okulların kapanmasını bekliyorum yorulduğumu hissediyorum .
Bu ay altın bozdum çok açılmışız
Bu ay ihtiyaç dışı harcama yapmayacağız.
İki haftalık yemek listesi yaptım evde her şey var.
Bu ay dikkat edersek önümüzdeki ay toparlanırız inşallah.
Geçtiğimiz 6 ay birikim olmadı yedik içtik harcadık ama artık toparlanma zamanı bu kadar yeter.
Eylül ayında bilezik almak istiyorum bu sene bitmeden iki bilezik alma hedefim var.
Bankadan da 20 Gr alma hedefim var umarım ulaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…