Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yeni bir ev, yeni heyecan, yeni ve nice guzel anilar getirsin size.
Biz de 2 sene once ev alarak tasinma deneyimini boylesine yasamis oldum, 7 aylik hamile ve tektim ailem memlekette oldugu icin. Her bir ani bana huzur demekti, yorgunluga degdi. Iki cocukla da zor olucaktir, simdiden kolay gelsin

Iyi haftasonlari,
Alışveriş merkezine gittim, kızıma top ve kitap aldım $8 ödedim.
Kızım kitaplardan o kadar cok sey öğrenmiş ki özellikle 15. Aydan sonra faydasini farkettim. Maşallah cok guzel konuşuyor.
Market alışverişi yaptım $60 tuttu.
Yaz meyveleri gelmiş, özellikle kiraz ve kayısı burada az bulunuyor ve pahalı oluyor. 450 gr kiraz $5 en iyi fiyat, $8 e kadar çıkıyor.
Kayısı da genellikle kurusunu buluyoruz ki o da zaten Turkiye'den geliyor ❤

Een tatlı donemleri sanırım. Daha ilerisini bilmeden konuşuyorum tabi ama kizim suan resmen bana komut veriyor."corba yogurt bitti" evet bitirdin deyince de "makine koy" kitaplar bizim de en sevdigimiz ugrasimiz, 20.aylari kutlu olsun miniklerimizin canım

O kadar oldu mu yaa ben hala soranlara 18 aylık diyorum orada takıldim kaldım kutlu olsun canım, daha güzel gunlerini görelim inşallah
Komutlar öyle, evde köle var nasılsa

Günaydınlar,
Haftasonu baya harcamali geçti.. ihtiyaç hic bitmiyor özellikle çocuğun ihtiyaçları...spor ayakkabilari küçük geldi,, crocs sandaleti vardı, baktim ki kosarken cok düşüyor, hafif bir spor ayakkabi ile normal bantli sandalet aldım. Dışarda şort elbise giyemiyor düşünce dizleri mahvolur, iki tane capri tayt aldım onlara $45 ödedim.
Skecherstan Kendime günlük rahat tabanli sandalet Eşime de yazlık hafif rahat bir ayakkabı aldım $90 onlara ödedim.
Bugun de esimin eski is arkadaşı ve ailesi ile birlikte piknige gittik, mangal falan yapıldı. Yiyecek icecek ıvır zıvır $50 market alışverişi yaptık.
Duş perdesi, kızıma ahşap puzzle sipariş ettim $20 de oraya verdim. Hatirladiklarim bu kadar valla inşallah bu kadardir

Cok tesekkur ediyorum canim. Tatli heyecanlar gercekten, butun arkadaslarim Zeynep cok sabrettin ama degdi diyorlar.

Kayinvalidem cocuklara bakacak, biz de esimle temizlik tasinma isini halledecegiz, tasinirken yardim tutacagiz tabi. Beyaz esya tasinmadigi icin en buyuk parcalar 2 koltuk, 3 yatak ve ufak bir yemek masasi, gerisi kiyafet oyucak kitap ve mutfak esyalari.

Ay cok komik, kiraz dedin ya aklima geldi, esim gecen alisveriste 1 kilo kiraza 11$ vermis, eve gelmis diyor ki bir kilo kiraza su kadar verdim dikkat edin, ben de dedim napalim yemeyelim de bas koseye mi koyalim. Saka bir yana gercekten pahali, bir kilo et bir kilo kirazdan cok daha ucuz olunca tuhaf oluyor, ya da ayni fiyata 10 kilodan fazla muz alabiliyoruz.
Evet butun kuru kayisilar Turkiye`den, ben de aliyorum, canim ulkem.

Bu da guzelmis dedigim seyler Turkiye`den cikinca cok seviniyorum, gecen hali bakiyoruz, a bunlar guzelmis dedim, bir baktim Turkiye`de uretilmis.

Selam arkadaslarim, yogun bir haftasonundan ciktik. Inanin Pazar aksami Cuma aksamindan daha yorgundum, haftasonu dinlenelim diye degil miydi ya:)

Camasir yikandi, kurutuldu, yerlestirildi, firini detayli temizledim, evi robota supurtturdum ama esyalari cekmek, oyuncaklari toplamak da epey zaman aldi. Toz aldim, sildim, banyoyu temizledim falan. Gecen hafta camlari silmistim, benimkiler cam kusu, iz yapmislar, hizlica uzerinden gectim.
Cumartesi halka acik bir alanda uzum yapragi topladik, insanlar merak ediyor tabi, 60 yas ustu bir adam durdu, uzum yapragimi topluyorsunuz, benim annem de yapardi, Yunanliyim dedi, ismi Kosta`ymis, a dedim memnun oldum biz de Turk`uz. Ayak ustu sohbet ettik, ne guzel topluyorsunuz taze taze deyince topladigimizin bir kismini ona verdim.

Pazar da evde gozleme yaptik, cayimizi da alip kucuk bir plaji olan gole gittik, yedigimden bir sey anlamadim, illa hemen suya girelim istediler. Oglan kenarda kumla oynarken ben de kizla suyun icindeydim, su yilani geliyor dediler, onumden siyah uzunca bir sey gecti, gecince kizi kucakladigim gibi kacmam bir oldu, insanlar yilan gecip gidince kaldigi yerden devam etti.
Cok korkarim yilandan, tabi butun gece yilan degil ama yillan seklinde suluklerle ugrastim, isirip durdular beni ruyamda. Eve bir gelmisiz, hepimiz pert cocuklar haricinde. Cocuklari yika, oyuncaklari mayolari kumlardan temizle yika derken, gunluk kitabimizi okudum, cocuklari uyuttum. Kitap okurken ben kitaba pek bagli kalmiyorum, resimlerine bakip baska baska hikayeler uyduruyorum.

Evet canım, hatta Yabancı arkadaşlarım aaaa Türkiye kuru kayisisi cok guzel oluyor biz de alıp yiyoruz deyince böyle bi mutlu oluyorum ben de genellikle havlularda cok görüyorum made in Turkey etiketi
Gerçekten bizim havlularin yerini hiçbir sey tutmuyor.
Gecenlerde Cezayirli bir arkadaşım kızının kuculen kiyafetlerini benim kızıma getirmiş. Bi baktım bir tanesi Lcw, cezayirden lcw almış ABD de
bize kismet oldu duygulandim.

Arkadaşlar arasında en küçük benim kızım dolayısıyla ona mont, elbise,, kiyafet cok geliyor. Iyi Bildiğim arkadaslar olduğu ve güzel kullandiklari için kabul ediyorum. zAten çocuklar cok az giyiyor, bircok sey yepyeni kalıyor. Ben de kullandiktan sonra basklarina veriyorum. Özellikle kışlık kiyefetlere cok talep oluyor. Sonbahar gelince kızımın Mont, astronot tulum ve kar botlarini verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…