- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.801
Yeni bir ev, yeni heyecan, yeni ve nice guzel anilar getirsin size.uzaklardabiz kuvet bizim evin vazgecilmezi, denizi ayagimiza getiriyor, deniz oyuncaklari hep icindedir bizde.
Esimin patronunun oglunun dugunu yaklasiyor, normalde burada cifler hediyeler icin bir liste yapar, davetliler de o listeden secer alir dugun gunu yaninda goturur, cifte hediye eder ama bu cift bu eyalette yasamiyor, sadece dugun icin geliyorlar o yuzden boyle bir liste yapmamislar, gelmeniz bizim icin yeterli ama nakit ya da cek kabul edebiliriz eger hediye vermek istiyorsaniz demisler. 100 sanki az olur, esime 200 dedim bakalim.
Kredimiz onaylanmis, artik tasinma hazirliklarina daha ciddi bakabiliriz. Atacagimiz esyalara karar verdik gibi, TV unitesi almamiz gerek, evdeki cok eskidi, onu atacagiz. Koltuklari goturecegiz, yenileri gelene kadar kullaniriz sonra alt kata geciririz, yenilerin 4 ayi bulurmus gelmesi. Abajur ya da lambader gibi bir sey almamiz gerek, salonun bir kisminda avize yok karanlik olur, evdekiler kirildi onlar atilacak.
Ikiniz de iyi olun canım, bu günler geçecekÇok şükür iyi diyelim iyi olalım. Gebeliğim riskli geçiyor pek fırsat olmuyor buraya. Herkes iyidir inş sevgiler herkese
Een tatlı donemleri sanırım. Daha ilerisini bilmeden konuşuyorum tabi ama kizim suan resmen bana komut veriyor."corba yogurt bitti" evet bitirdin deyince de "makine koy"Iyi haftasonlari,
Alışveriş merkezine gittim, kızıma top ve kitap aldım $8 ödedim.
Kızım kitaplardan o kadar cok sey öğrenmiş ki özellikle 15. Aydan sonra faydasini farkettim. Maşallah cok guzel konuşuyor.
Market alışverişi yaptım $60 tuttu.
Yaz meyveleri gelmiş, özellikle kiraz ve kayısı burada az bulunuyor ve pahalı oluyor. 450 gr kiraz $5 en iyi fiyat, $8 e kadar çıkıyor.
Kayısı da genellikle kurusunu buluyoruz ki o da zaten Turkiye'den geliyor ❤
O kadar oldu mu yaa ben hala soranlara 18 aylık diyorum orada takıldim kaldımEen tatlı donemleri sanırım. Daha ilerisini bilmeden konuşuyorum tabi ama kizim suan resmen bana komut veriyor."corba yogurt bitti" evet bitirdin deyince de "makine koy"kitaplar bizim de en sevdigimiz ugrasimiz, 20.aylari kutlu olsun miniklerimizin canım
Cok tesekkur ediyorum canim. Tatli heyecanlar gercekten, butun arkadaslarim Zeynep cok sabrettin ama degdi diyorlar.Yeni bir ev, yeni heyecan, yeni ve nice guzel anilar getirsin size.
Biz de 2 sene once ev alarak tasinma deneyimini boylesine yasamis oldum, 7 aylik hamile ve tektim ailem memlekette oldugu icin. Her bir ani bana huzur demekti, yorgunluga degdi. Iki cocukla da zor olucaktir, simdiden kolay gelsin
Ay cok komik, kiraz dedin ya aklima geldi, esim gecen alisveriste 1 kilo kiraza 11$ vermis, eve gelmis diyor ki bir kilo kiraza su kadar verdim dikkat edin, ben de dedim napalim yemeyelim de bas koseye mi koyalim. Saka bir yana gercekten pahali, bir kilo et bir kilo kirazdan cok daha ucuz olunca tuhaf oluyor, ya da ayni fiyata 10 kilodan fazla muz alabiliyoruz.Iyi haftasonlari,
Alışveriş merkezine gittim, kızıma top ve kitap aldım $8 ödedim.
Kızım kitaplardan o kadar cok sey öğrenmiş ki özellikle 15. Aydan sonra faydasini farkettim. Maşallah cok guzel konuşuyor.
Market alışverişi yaptım $60 tuttu.
Yaz meyveleri gelmiş, özellikle kiraz ve kayısı burada az bulunuyor ve pahalı oluyor. 450 gr kiraz $5 en iyi fiyat, $8 e kadar çıkıyor.
Kayısı da genellikle kurusunu buluyoruz ki o da zaten Turkiye'den geliyor ❤
Evet canım, hatta Yabancı arkadaşlarım aaaa Türkiye kuru kayisisi cok guzel oluyor biz de alıp yiyoruz deyince böyle bi mutlu oluyorumAy cok komik, kiraz dedin ya aklima geldi, esim gecen alisveriste 1 kilo kiraza 11$ vermis, eve gelmis diyor ki bir kilo kiraza su kadar verdim dikkat edin, ben de dedim napalim yemeyelim de bas koseye mi koyalim. Saka bir yana gercekten pahali, bir kilo et bir kilo kirazdan cok daha ucuz olunca tuhaf oluyor, ya da ayni fiyata 10 kilodan fazla muz alabiliyoruz.
Evet butun kuru kayisilar Turkiye`den, ben de aliyorum, canim ulkem.
Bu da guzelmis dedigim seyler Turkiye`den cikinca cok seviniyorum, gecen hali bakiyoruz, a bunlar guzelmis dedim, bir baktim Turkiye`de uretilmis.