- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.721
Yazın düğün sezonunda daha çok artar gibime geliyor. YtdBence iyi ortalaman. Şuan epey kardasın. Ben cesaret edemezdim. 400e inebilir mı ki
Kızlar yorumlariniz var mı altında
Ben de edemiyorum sanırım. Belki dövizi al sat yapabilirim.Bence iyi ortalaman. Şuan epey kardasın. Ben cesaret edemezdim. 400e inebilir mı ki
Kızlar yorumlariniz var mı altında
Hemen lazım olmayan bir para ise altını bozma tabiki. Döviz de yukselisteBen de edemiyorum sanırım. Belki dövizi al sat yapabilirim.
Gram 522Altin da yukselmis, bizim altinlarin bozulup dolara cevrilip anneme verilmesi gerek, annem acelesi yok diyor, amcam da vefat edince bu sene tapu paylasimi olamayacagindan memleketteki ev yapimi seneye kaldi. Bilmiyorum ben hemen odemek istiyorum, ailem de olsa odeyince kafam rahat oluyor. Biraz daha beklesek altin daha da cikar miki, dolar da artiyor galiba, bizim icin cok bir sey degismeyecek gibi.
Aaa baya artmis, haber de takip edemiyordum kac gundur, sahol pure paylastigin icin, ne olacak boyle ya.Gram 522
Usd 8.56
Zeynep benim oğlumda babasına aşıkSelam kizlar, bu hafta inanilmaz yogun gecti, yetistirmemiz gereken bir projemiz vardi, cok uzun saatler calistim, gece 11 gibi eve geldim falan, cocuklarimi goremedim kac gun, neyse bitti sukur. Bugun izinliyim ekstradan, mudurum cok calistin cocuklarin ile vakit gecir dedi. Pazartesi de resmi tatil, 4 gun ancak kendime gelirim, bir de evi soyle bir elden gecirmek istiyorum tasinma oncesi fazlaliklari atarim.
Oglan cok sallamadi, bana ne getirdin havasinda, ama kizimi gormeniz lazimdi beni gorunce bir agliyor bir guluyor, ne yapacagini sasirdi, Allah hicbir cocugu annesinden babasindan ayirmasin.
Aylik tren kartim icin 340$ odedim, 270$`ini isyerinden geri aliyorum. Kiz kulakligimi bozdu, bugun kulaklik, oglanin siparis verdigi boyama kitabini ve de yatagimiz icin tasinirken kullanmak icin fermuarli bir kilif alacagim, 50-60 $ tutar.
Kiyamam ne tatli, benimkiler de babalarina cok duskunler, kizim her aksam babasi iceri girince baba baba diye donerek sarki soyleyerek sevincini gosterirdi, simdi pek yapmiyor unuttu.Zeynep benim oğlumda babasına aşık
Babasının yastığına, tişörtüne, çorabına kadar gördüğü herşeye, yani kısaca babasına ait olan herşeye babaaaaa diyor onu görünce uçucak gibibende hep derim Allah hiçbir çocuğu annesinden babasından ayırmasın..
Çok güzel şeyler almışsınSelam kızlar iyi haftasonları
Eğitim programım başladı, sabahtan öğlene kadar dersim var, esim gec gitmek için işlerini ayarlamaya çalışıyor. Kendimi odaya kapatıyorum surekli kapiya geliyor, zor konsantre oluyorum. Bu süreçte cocuklarla evden çalışan, yardımsız kalan arkadaşlarım hakkınız ödenmez.
Biraz da harcamali geçti hafta. Göz alti kremiyle yüz temizleme köpüğü bitmişti onları aldım Clinique e $70 ödedim. Birsuru hediye ürün gelmişher yer makyaj malzemesi oldu ama nasıl bitecekse..
Carter'sta süresi bitecek $10 hediye cekimiz vardı kızıma sırt çantası, pijama birkaç kiyafet aldım $40 oraya ödedim.
Market alisverisine $40 ödedim.
Kızıma kitap, boyama kitabı, sticker, boya vs aldım $20 oraya verdim.
Hava çok değişken, 30 dereceye çıkıp birden 10 dereceye düştü falan şu mevsim geçişini hasta olmadan atlatsaydik..