- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.701
Menü aynıBu sabah çok erken kalktık. 6:30 gibi.
Önce eşime kahvaltı hazırladım geç kalmasın diye.
sonra oğlumla ikimize.
Akşam için nohut yahni, pirinç pilavı ve cacık düşünüyorum, buzlukta haşlanmış nohut var.
Hazinda çıkış yasakları kalkılırsa eşimin iş yerinden çok sayıda kişi çıkarılacak
eşime de sıra gelirmi bilmiyorum.
Insaallah kimse isinden gucunden olmaz canim. Allah yardim etsin herkese. Gönlünü ferah tut iyi dusun iyi olsun.Bu sabah çok erken kalktık. 6:30 gibi.
Önce eşime kahvaltı hazırladım geç kalmasın diye.
sonra oğlumla ikimize.
Akşam için nohut yahni, pirinç pilavı ve cacık düşünüyorum, buzlukta haşlanmış nohut var.
Hazinda çıkış yasakları kalkılırsa eşimin iş yerinden çok sayıda kişi çıkarılacak
eşime de sıra gelirmi bilmiyorum.
Sağol canım. İnşallah..Insaallah kimse isinden gucunden olmaz canim. Allah yardim etsin herkese. Gönlünü ferah tut iyi dusun iyi olsun.
İyi tatiller canım. Kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallahGünaydın kızlarAltin uctu gitti napacaz nasil.alacaz o kadar kosturmali bir haftaki isler bitmiyor. Yarin gece yola cikiyoruz nasipse. Ins sag salim gider geliriz.
Özelden yazdım canımPiraye nereye yaptınız? Özelden atabilirsin buradan yazmak istemezsen. Biz de bir niyetleniyoruz bir vazgeçiyoruz. Fiyat sebepli.
Bizimde kasko, sigorta, vergi, tatil, okul taksiti, kurban hepsi temmuzda6 dersim vardı bugün ebada tamamladım.
Okula ugradim, evrak imza işlerimi hallettim,rastladigim arkadaşlarla biraz oturduk sohbet ettik.
Ek dersime baktım.
Eşim geldi okula, beraber pazar manav yaptık. Haftalık sebze meyve alisverisimizi yaptık. Karpuzlar pek hoşuma gitmedi kavun aldık 2 tane
muz,elma,domates ,salatalık,y.sogan,kıvircik,patates,kuru soğan,patlıcan,kabak ,havuç,biber vs aldık.
Bezelye gelmiş 8 liradan ama çok kötüydü almadık.
5 kg çilek aldık. 3 kg reçellik ayıkladım şekere ısladım. 2 kg evde yenir.
Kasko sigorta yapıldı 3300 küsür
Evet yükseldi baya. Döviz de öyle. Yalnız biraz daha yükselip tekrar 400 lere iner mi acaba. O durumda hiç kar edemedin izlemiş oluyorum sadece. Satıp bekleyip tekrar almak mı mantıklı acabaHi everyone
Sabah erken kalktım. Cilek recelimi yaptım. Yemeğimi yaptım. Yedik ..
4 dersimi yaptım, kaldı 2 .O da aksama .
Altın uçmuş yine.
Bir-kac yıldır o kadar sert hareketler yükselişler yapıyor ki , satıp tekrardan düşük fiyat beklemek risk..Evet yükseldi baya. Döviz de öyle. Yalnız biraz daha yükselip tekrar 400 lere iner mi acaba. O durumda hiç kar edemedin izlemiş oluyorum sadece. Satıp bekleyip tekrar almak mı mantıklı acaba
Sen kactan almistinEvet yükseldi baya. Döviz de öyle. Yalnız biraz daha yükselip tekrar 400 lere iner mi acaba. O durumda hiç kar edemedin izlemiş oluyorum sadece. Satıp bekleyip tekrar almak mı mantıklı acaba
Bence iyi ortalaman. Şuan epey kardasın. Ben cesaret edemezdim. 400e inebilir mı kiHepsi farklı rakamlardan alındı ama 435 gibi bi ortalamam var.