Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu sabah çok erken kalktık. 6:30 gibi.
Önce eşime kahvaltı hazırladım geç kalmasın diye.
sonra oğlumla ikimize.
Akşam için nohut yahni, pirinç pilavı ve cacık düşünüyorum, buzlukta haşlanmış nohut var.
Hazinda çıkış yasakları kalkılırsa eşimin iş yerinden çok sayıda kişi çıkarılacak 😐
eşime de sıra gelirmi bilmiyorum.

sonra oğlumla ikimize.
Akşam için nohut yahni, pirinç pilavı ve cacık düşünüyorum, buzlukta haşlanmış nohut var.
Hazinda çıkış yasakları kalkılırsa eşimin iş yerinden çok sayıda kişi çıkarılacak 😐
Menü aynı 😊

sonra oğlumla ikimize.
Insaallah kimse isinden gucunden olmaz canim. Allah yardim etsin herkese. Gönlünü ferah tut iyi dusun iyi olsun.

6 dersim vardı bugün ebada tamamladım.
Okula ugradim, evrak imza işlerimi hallettim,rastladigim arkadaşlarla biraz oturduk sohbet ettik.
Ek dersime baktım.

Eşim geldi okula, beraber pazar manav yaptık. Haftalık sebze meyve alisverisimizi yaptık. Karpuzlar pek hoşuma gitmedi kavun aldık 2 tane
muz,elma,domates ,salatalık,y.sogan,kıvircik,patates,kuru soğan,patlıcan,kabak ,havuç,biber vs aldık.

Bezelye gelmiş 8 liradan ama çok kötüydü almadık.
5 kg çilek aldık. 3 kg reçellik ayıkladım şekere ısladım. 2 kg evde yenir.

Kasko sigorta yapıldı 3300 küsür 🙄

6 dersim vardı bugün ebada tamamladım.
Okula ugradim, evrak imza işlerimi hallettim,rastladigim arkadaşlarla biraz oturduk sohbet ettik.
Ek dersime baktım.

Eşim geldi okula, beraber pazar manav yaptık. Haftalık sebze meyve alisverisimizi yaptık. Karpuzlar pek hoşuma gitmedi kavun aldık 2 tane
muz,elma,domates ,salatalık,y.sogan,kıvircik,patates,kuru soğan,patlıcan,kabak ,havuç,biber vs aldık.

Bezelye gelmiş 8 liradan ama çok kötüydü almadık.
5 kg çilek aldık. 3 kg reçellik ayıkladım şekere ısladım. 2 kg evde yenir.

Kasko sigorta yapıldı 3300 küsür 🙄
Bizimde kasko, sigorta, vergi, tatil, okul taksiti, kurban hepsi temmuzda 😭 direkt ağustosa geçesim var ya 😅

Kızlar selam,
Bugün harcamasiz gün. Evden kargo için çıktık çocuklarla hiç markete falan uğramadım. İhtiyaç da yoktu zaten girsem illa birşey alırdım hiç girmedim

Önceki gubler harcamali oldu. Ben ayrı eşim ayrı hesaplayamadim bile 🙄

Bu arada ben sigortacılık yapıyorum sigorta ile ilgili aklınızda olsun belki ordan yardımcı olabilirim sizlere birikimlerinizi faydam olur 🤗

Ayy bugün harcama yok dedim ama laptop için tamir parası ödedim 2000 TL idi 1500 e yaptırdım.
Küçük oğlan 2 dk yanliz bırakıp WC ye gitmistim. Yanindan ayrılınca içtiği sütü laptop a döküp klavye anakart falan hepsini çöp etmisti.
Buda bize biraz pahalıya mal oldu.
Sağlık olsun da giden laptop olsun kendisine zarar vermedi diye şükrediyorum 🙏

Hi everyone😂

Sabah erken kalktım. Cilek recelimi yaptım. Yemeğimi yaptım. Yedik ..
4 dersimi yaptım, kaldı 2 .O da aksama .
Altın uçmuş yine.
Evet yükseldi baya. Döviz de öyle. Yalnız biraz daha yükselip tekrar 400 lere iner mi acaba. O durumda hiç kar edemedin izlemiş oluyorum sadece. Satıp bekleyip tekrar almak mı mantıklı acaba

Evet yükseldi baya. Döviz de öyle. Yalnız biraz daha yükselip tekrar 400 lere iner mi acaba. O durumda hiç kar edemedin izlemiş oluyorum sadece. Satıp bekleyip tekrar almak mı mantıklı acaba
Bir-kac yıldır o kadar sert hareketler yükselişler yapıyor ki , satıp tekrardan düşük fiyat beklemek risk..

Selamlar
Dün eşim ezine peynir, 30lu yumurta, patates, süt ve kola aldı. Bugün de balık alıcağız.
istersen ızgara somun yaptırırp getiriyim dedi yok dedim. Levrek alalım ben pişiririm balkonda dedim 😅
sabah kahvaltıdan sonra oğlumu yıkadım.
sonra ben duş aldım. Oğlum uyudu.
Bir dünya katlanıcak kıyafet var. Ben kahve içiyorum şuan 🙂
Islak kek yapıcaktım, kabartma tozu ile vanilya kalmamıştı vazgeçtim. Belki akşama bir irmik helvası yaparım 😅

X