Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar nasılsınız
Uzun süredir yazamadım çünkü hesap kitap şaştı evde durmaktan kendimizi alışverişe verdik.
Bu aydan sonra toparlanmak istiyorum artık birikime odaklanmak istiyorum.
Son bir senedir birikim yok nerdeyse sürekli harcama odaklıyız.
Burası bana iyi geliyor bu konuda.

Hafta arasi buyuk harcamalar oldu. En basiti esim iki kot pantolon aldi ve 470 ödedi. Ben hediye ve kuruyemis derken bine yaklasti harcama.Bu hafta pek bir sey harcanmaz. Bol bol park hayalleri kurdum kizimla. Haftasonu ailem yanımdaydi, gittiler. Boşluğa düşmüş gibiyim.Icimde kotu bir his.
Haziran guzellikler getirsin hepimize.

Bir haftasonu daha bitti, bir pazartesi oluyor bir cuma... haftalar su gibi geçiyor.
Hic evden çıkamadık, hem soğuk hem yağmurlu, kızımla iyice bunaldık😅 Bu yağmur da hep haftasonu eşim evdeyken yağıyor baba kız dışarı postalayamiyorum, baska plan da yapamıyoruz 😠

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun...

nedemistimkibenn nedemistimkibenn Allah kavuştursun, modunu düşürme, kızın bıcır bıcır kafanı dağıtır 🥰 yaz ayları cok daha güzel olacak inşallah...

uzaklardabiz uzaklardabiz bizde de 3 gundur yagmur yagiyor, evdeyiz cocuklari disari cikaramiyoruz.
Yavas yavas cekmeceleri elden geciriyorum, tasinmaya hazirlik oluyor.
Market alisverisi 210$ tuttu, toplu aldigimiz kalemler oldu. Nohutlu patlican yemegi, kofteli corba, sebzeli pilav yaptik. Tatli olarak da sekerpare yaptim, bayadir yapmiyordum eskiden cok yapardim.

Merhaba herkese
Sabah oğlanı okula bıraktım
Sonra eşime kahvaltı hazırladım yolcu ettim
Mutfağı topladım,evi çektirdim, çamaşır attım derken anca oturdum.
Sabah fırından çocuklara simit almıştım 3,5 TL ona verdim.baska harcama olmaz diye düşünüyorum.
Akşam yemeğinde çocuklara zeytinyağlı yeşil fasulye ve bulgur pilavı var.esimle ben kabak detoksuna başladık 3 gün boyunca kabak yiyeceğiz 😂

uzaklardabiz uzaklardabiz bizde de 3 gundur yagmur yagiyor, evdeyiz cocuklari disari cikaramiyoruz.
Yavas yavas cekmeceleri elden geciriyorum, tasinmaya hazirlik oluyor.
Market alisverisi 210$ tuttu, toplu aldigimiz kalemler oldu. Nohutlu patlican yemegi, kofteli corba, sebzeli pilav yaptik. Tatli olarak da sekerpare yaptim, bayadir yapmiyordum eskiden cok yapardim.
Bu bölgenin yaz yağmuru çok fazla oluyor ya sicakla beraber nemli nemli hamam gibi hic hoşlanmıyorum ama tabii dogaya bol bol su oluyor 🙏
Kolay gelsin canım, en güzeli yavaş yavaş.. yerlesirken de kolay olur...

Dün akşama çaya misafir gelmişti kek falan yaptım eşim de çerez almış 31 TL o tutmuş.
Sabah oğlanı hazırlayıp okula bıraktım.
Çocuklara yumurtalı ekmek yaptım.
Şimdi günlük rutin islerimi yapacağım.

Okullar 7 Haziran'da açılıyor 18 Haziranda da karne verilecekmiş Ufak oğlanı yanımda götürürüm diye düşünüyorum 2 hafta sorun olmaz.bizim öğrenciler ikinci sınavlara bile girmediler okula geleceklerini düşünmüyorum.

Dün akşama çaya misafir gelmişti kek falan yaptım eşim de çerez almış 31 TL o tutmuş.
Sabah oğlanı hazırlayıp okula bıraktım.
Çocuklara yumurtalı ekmek yaptım.
Şimdi günlük rutin islerimi yapacağım.

Okullar 7 Haziran'da açılıyor 18 Haziranda da karne verilecekmiş Ufak oğlanı yanımda götürürüm diye düşünüyorum 2 hafta sorun olmaz.bizim öğrenciler ikinci sınavlara bile girmediler okula geleceklerini düşünmüyorum.
Ben de bizimkilerin geleceğini düşünmüyorum.
Kitabımı kahvemi alırım bahçede takılırım.
Az yalnız kalıp kafa dinleyeyim :)

Bir haftasonu daha bitti, bir pazartesi oluyor bir cuma... haftalar su gibi geçiyor.
Hic evden çıkamadık, hem soğuk hem yağmurlu, kızımla iyice bunaldık😅 Bu yağmur da hep haftasonu eşim evdeyken yağıyor baba kız dışarı postalayamiyorum, baska plan da yapamıyoruz 😠

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun...

nedemistimkibenn nedemistimkibenn Allah kavuştursun, modunu düşürme, kızın bıcır bıcır kafanı dağıtır 🥰 yaz ayları cok daha güzel olacak inşallah...
Baba kiz dışarı postalama isi yapmayi en sevdiklerimden. Kapiyi kapatıp ne tarafa yatsam acaba diye dusunup hemen is yapmaya koyulsam da 😅 bu hafta burda da kapalı, haziran serin geldi ❤️

58 lira kola, salgam, soda, ekmek, buzdolabı poseti harcaması. Yarin evdeyiz, belki cuma inşallah niyetim hava almak. Yagmur ya da ruzgar olmazsa.
Sevdiğim dizinin son iki bolumune geldim ve asla izlemeye, açmaya elim varmiyor.
Son izledigim bolumlerden aklima kazinan bir sozu ilistireyim
"çocuğunu son kucagina aldigin ani asla bilemezsin" dusundum evet bir gun kucağıma gelmek istemeyecek kadar buyuyecek, bu simdiden icimi sizlatiyor. Suan uykuda diye bu duygusallık ❤️ iyi geceler arkadaşlar 🙏

Hello kızlar buralar neden böyle sessiz kaldı.. umarım herkes iyidir.
Bugun arkadaşımla buluştum uzunca sohbet ettik. Kahve muffin aldım $10 civari harcadım.
Tanıdığımız bütün aileler aşı oldu artık açık havada ikili buluşmaya başladık.
Sağlık otoriteleri aşı olanlar birkac mekan kısıtlaması dışında maskeleri çıkarabilir dedi. Mesela bircok market zinciri maske zorunluluğunu kaldırdı. Ama biz o kadar rahat davranamıyoruz. Tenha yerler dışında dışarda bile maske takıyoruz. Çocuklar hala risk altında ayrıca🙄

Günaydın kızlar 🍃

Eşim maaşını aldı.
Biraz kendine ayırıp geri kalanı bana attı.

*2100 kk ödeme yaptım.
*48 lira eşimin faturasını ödedim
*Su faturası 43 gelmişti onu da ödedim.

Elbise ve pantolon siparişi verdim kendime
297 lira burası tuttu.

Sanal marketten de sipariş oluşturacğım.
Salı günü de 100 yakın harcadık. 35 lirası oğluma oyuncak basket, geri kalanı market.

Günaydın kızlar 🍃

Eşim maaşını aldı.
Biraz kendine ayırıp geri kalanı bana attı.

*2100 kk ödeme yaptım.
*48 lira eşimin faturasını ödedim
*Su faturası 43 gelmişti onu da ödedim.

Elbise ve pantolon siparişi verdim kendime
297 lira burası tuttu.

Sanal marketten de sipariş oluşturacğım.
Salı günü de 100 yakın harcadık. 35 lirası oğluma oyuncak basket, geri kalanı market.

Bereketli olsun inşallah Sevgi

Günaydın

Tatil planımız var. Okulların durumuna göre netleşecek. Dün kendime mayo, büyük kıza deniz ayakkabısı sipariş ettim. 149 tl tuttu. Küçüğe ablasından kalma var ama büyük için ufak tefek alışveriş yapmak gerekiyor.

Bugün de manav market siparişi yapmalıyım. Dolap boşaldı.

X