Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Tam bir pazar gibi geçirdim günü..
Kileri, dolapları boşalttım düzenledim. Bodruma biraz esya kaldırdık. Kizimin oyuncak oyun halısı gibi bebeklik eşyalarını birilerine vermek icin ayırdım. Yazlık kışlık ayakkabı değişimi yaptık. Halıları kaldırdık, robot süpürdü ben toz aldım, yazlık nevresim pike çıkardım.
Yeşil mercimek yemeği pişirdim, tavuk da çıkardım akşam pisecek.
Cok yoruldum ama evdeki ferahlama can sıkıntıma iyi geldi

Dun market siparişi verdik
1.5 kg ceviz içi
2 lt sızma zeytinyağı
24 x 600ml ice tea
32 li sosis
50 li yulaf bar
12 li kruvasan
24 lü organik yumurta
4 lt süt, 1 kg Peynir çeşitleri
3×100 lük sallama çay
Ketçap, mayonez, hardal, acı sos, barbekü sosu, turşu
500er gr patates ve mısır cipsi
Birkaç meyve sebze...
$200 civarı tuttu. 2 haftadır market harcaması yapmamıştık, bir de uzun süre giden şeyler çoğu.

Günaydın.
Bugün için sebze meyve siparişi verdim 108 tl tuttu. 2 hafta götürür diye düşünüyorum.
İki gündür harcama yapmadık. Bugün de bir ekmek alırız.
Kızlara babannelerinin verdiği bayram harçlığı ile yazlık kıyafet alışverişi yaptım. İyi oldu.

uzaklardabiz ellerine saglik, baya is yapmissin, bi benzerini benim yapmam lazim.
Selam arkadaslarim, kahvaltilik alisverisi yaptik ve kiza iki yazlik ayakkabi aldik, sanirim 100$ tutmustur, esim nakit odedi, artik ikinci bir emre kadar alisverisimizi nakit parayla yapacagiz.
Bu kapanma masraflari dedikleri sey tahminimizden fazla cikti, cunku bir senelik evin sigorta ucretini ve 6 aylik da vergisini pesin aliyorlarmis, bu da ekstra 4-5 bin demek oluyor. Neyse dedik tamam Turkiye`deki parayi getirtelim kafamiz rahat olur, ama bankadan bankaya transferi kabul etmiyorlarmis, illa ada ozel cek yazilacakmis falan filan, arkadastan da para alamiyormusuz illa uzak da olsa kuzen olacakmis cek yazan kisi. Bankaci oyle deyince hemen aklima esimin kuzeni geldi Amerika`da yasayan, sagolsun o da kabul etti cek yazmayi, oradan 9 bin gelecek, insallah daha da bi masraf cikarmazlar.
Kendi paramizi bile kullanamiyoruz, bankaciya dedim ki evde bir miktar nakit var (oglanin kumbarasi) onu yatirabilirmiyiz hesabimiza, hayir sorun olusturur dedi, simdi biz de o parayi nakit alisveriste kullaniyoruz, en azindan kredi kartlarimiz artmaz.

Ne kadar ilginçbir sistem ya. Evdeki kendi paran bile olmuyor.

FBI Kumbaradaki paranın kaynağının peşine düşebilir Zeynepcim

Iyi şanslar canım, umarim içinize siner...
Köpek dişleri cok zorluyor, bi de hepsi birden geliyor Allah kuzucuguna kolaylık sana sabir versin

Kızlar merhaba.
Bayram tatilinde bol bol dinlendim,sosyal medyadan uzak kaldım.
Dün itibariyle canlı ders6ler başladı
Bugün bi kaçamak yaptık açık hava piknik takildik. Kozlemelikler,içecek ve kömür 47 tl.
Hergün harcama oluyor,sadece mutfak masrafları bi dünya para.

Kızımın da köpek dişleri çıkıyor ve epey zorluyor

Ne kadar ilginçbir sistem ya. Evdeki kendi paran bile olmuyor.
Evet bizim alistigimiz sistemden farkli yanlari var, biz de yeni yeni ogreniyoruz, bu para islerini siki tutuyorlar, kara para aklama olaylari olmasin, kaynagi neresi bilinsin gibi, maliye bakanligindan cok korkuyor bankalar.
Daha ilginc bir sey var, tapu sigortasi. Bu zorunlu degil ama ne olur ne olmaz yaptiracagiz. Soyle ki ilerde bir gun biri cikip bu arsa benim buyuk buyuk dedemindi diye hak iddaa edebilirmis, cok nadir olsa da olabiliyormus, iste bu sigorta boyle bi durumda bizi korurmus. Yaptiracagiz artik,ne kadar ender de olsa gelir simdi bizi bulur, bir kerelik 2-3 bin odeyecegiz.

FBI Kumbaradaki paranın kaynağının peşine düşebilir Zeynepcim
Hepi topu 1000 dolar, kaynak da cogunlukla benim oglan hep benden tirtikladi. IRS bankalarin korkulu ruyasi, neyse biz de pesin alisveris yapiyoruz, kredi karti borcumuz az olur, onlar akilliysa biz daha akilliyiz dermisim:)

Selam arkadaslarim, sirket buyuyor, yer az olunca benim grubum yeni binaya tasindik, cuma toplandik, pazartesi de yeni yere yerlestik, cok yoruldum, indir kaldir. Valla biz ev tasimasini nasil yapacagiz bilmiyorum, gozum korktu, fazla esyamiz yok gibi gozukuyor ve beyaz esya tasimiyoruz ama yine de bir dunya sey cikiyor.
Esimin patronunun oglu evlenecek, dugun NewYork a yakin bi otelde olacak, hazir gitmisken bir iki gunluk tatil planlasak mi diyorum ama bakalim, tasinma isi var iste.
Aile Hintli, dugunde simdi cok guzel giyinirler, elbiselerini takilarini begeniyorum her ne kadar bana cok isiltili da gelse hos duruyor.
Yeni binamiza yurume bir Turk restoranti var, ara sira ogle yemegimi oradan alirim, iyi denk geldi. Kasim gibi yeni buyuk bir binaya tasinacagiz, simdi ayri olan butun gruplar orada biraraya gelecek. Ev bakarken oraya gore uzakligina da hep baktim, yoldan biktim valla az kaldi kurtuluyorum insallah.

Bugün markete gittim.
2 lt süt
1 küçük paket Ezine peynir,
1 kavanoz zeytin
15 li yumurta
Süzme yoğurt
Kefir
Kuru soğan
Domates
Salatalik
Kıvırcık
Semizotu
Çarliston biber
Ekmek
Çocuklara birkaç abur cubur derken 200 TL harcadım
Çocuklar dondurma istedi dönüşte dondurma aldım 7.5 da ona verdim.
Kıza sipariş ettiğim bebekler geldi. Oğlan da kızdan çok sevindi oynuyor bebeklerle

Iyi şanslar canım, umarim içinize siner...
Köpek dişleri cok zorluyor, bi de hepsi birden geliyor Allah kuzucuguna kolaylık sana sabir versin
Caniim.. Cok tesekkur ederim kizimin bakimiyla ilgilenecek kisiyi sonunda bulduk, cok icime sindi. Insallah hayirlisi olur hakkimizda.
Senin tatlis hanimefendi nasıllar, kizimin gundasi?

Günaydın
Bayramımız kutlu olsun.
Dünü sıfır harcama ile kapattım hatta kârım var :) Dün dolap'tan iki ürün sattım 45 tl gelecek. Cüzdana da kötü gün parası 100 tl saklayayım derken daha önceden saklayıp unuttuğum 100tl daha buldum mutlu oldum :)
8lerime takviye dersi koydum bugün. Sınava 17 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…