Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın hanımlar
Sabah biraz temizlik yaptım, yaprak sardım. Kızları yıkadım. Derler ki arefe günü arefe suyu ile yıkananın boyu uzarmış :) annem de bizi illa ki arefe günü yıkayıp yeni alınmış çamaşır giydirirdi. Ben de öyle yaptım :)
Eşim işteydi. Gelirken maydanoz ve ekmek istedim. Onu markete sokmak hata bakalım nelerle gelecek. Fazla harcamasa bari

Bende oğlumu yıkayım o zaman:)))

Selamlar, tesekkur ederim kizlar, Allah kalanlara saglikli omurler versin.
pure hazel gecmis olsun, bugun daha iyidir insallah kizin.
Ev sahibi evde tamir edilmesi gerekenler icin 1000$ vermeyi kabul etti ama daha fazla yapamazlarmis zaten evi degerinin altina verdiklerini dusunuyorlarmis. Biz de devam etme karari aldik, tamirleri kendimiz yaptiracagiz, insallah dogru karar vermisizdir ve buyuk bir masraf cikmaz.
Esim simdi bizi temsil etmesi icin avukatla gorusuyor, avukat her sey usulune gore mi yapilmis, evin uzerinde bir borc ipotek var mi, tapu duzgun mu diye bakacak galiba. Tapu masrafi vergi gibi seyler de belli olacak. Krediyi faizsiz bir kurumdan almaya karar verdik, artik onlarla da son pazarliklari yapiyoruz.

Kayinvalidemin tanidigi bir ihtiyac sahibine fitrelerimizi gonderdik. Arabanin yillik sigortasi icin 1200$ odedik.

Annem de bizi arefe suyuyla yikardi, benimkiler suyu cok seviyor, hemen hemen her gun yikaniyorlar zaten, bugun de yikanirlar.

Annemler memleketteyken benim dogdugum evin fotografini cekip gonderdiler, yikilmak uzere tabi, mavi kapiliymis hatirlamiyordum rengini, aldigimiz evin de kapisi mavi :)

Selam kızlar
Eşim öğleden sonra geldi. Yarım gün çalıştı.
Börekleri pişirdim. Dışarı çıktık.
1 kg ezine peynir.
Kaşar peynir
Bütün tavuk, kg 18 liraydı
30 yumurta + 10lu organik yumurta oğluma
Süt, organik vişne suyu
Domates salatalık biber limon patates soğan.
1 kutu Bayram çikolatası, Burma kadayıf 1,5 kg
3 tane pringles
3lü ıslak havlu
1 pk Güllaç yaprak Ramazandan sonra bulamıyorum diye
400 yakın harcadık.

Bugün iyi canım sıkıntısı yok

Kızlar selamlar :) bizim yarım günümüz markette geçti denebilir şirket bayram için prim yatırdı total market alışverişi 600 küsür tuttu abarttık :) evlendiğimizde bile ilk alışverişimiz bu kadar değildi. 5 tane dolap kargom vardı onları verdim sabah iş arasında 150 tl oradan gelecek. Primden kalanlarla çeyrek alacağım yasaklar biter bitmez ilaç gibi geldi valla. Bu Akşam mangal yaptık yanına salata haydari yaptım. Annemlere de yemek götürdük bahçeden yeni dünya koparıp geldik

Günaydın kızlar. Herkese iyi bayramlar. Umarim bir dahaki bayrami sevdiklerimizle yan yana karşılamak nasip olur. Kahvaltimizi yaptik bir süre hic bir sey yapmadan dinlenmek istiyorum. Balkonda cayimi iciyorum.sakince. Hava nasil da güzel ,o kadae cok gezesim.varki kapinin önune bile.inemiyoruz oysa. Umarim yasaklar kalkar 17 sinde.

Merhaba kızlar,
Iyi bayramlar, daha nice bayramlar görelim inşallah.
Bizim için farklı değildi yine uzaktan kutladık bayramı. Bizler sevdiklerimiz sağlıklı olalım yeter ki, onları ekranda iyi görmek bile cok güzel.

Bu hafta ikinci doz aşımı oldum, şiddetli yan etkisi oldu, 36 saat sürdü, çok zordu. Bu hastalıkta en korktuğum şey virus eve gelir ve eşimle ikimiz de hasta olursak çocuğa kim bakacak problemiydi. Haklıymışım, hicbir şey yapamadım, Eşim izin aldı çocuğa baktı. Çok şükür geçti

Arkadaşım bayram kurabiyesi getirdi, arka bahçemizde oturduk sohbet ettik. Cocuklar oynadı, kızım cok arkadaş canlısı birileriyle oynayınca çok mutlu oluyor. Arkadaşlar da cok uzakta insanın ailesi oluyor, hele kulturlerimizin ortak yanı olunca böyle bayramlarda falan bir nebze birbirimize destek oluyoruz.

Geçmiş olsun canım..

uzaklardabiz gecmis olsun canim. Benim de esim oldu dun ilk dozu, bugun de kayinvalidem olacak.

Kizlar iyi bayramlar diliyorum hepinize, insallah bir dahakine sevdiklerimizle birlikte geciririz.

Market alisverisi 46$ tuttu, yarin fikir edinmek icin mobilya magazalarina bir bakmak istiyorum, oturma ve yemek takimina ihtiyacimiz var.

Selamlar,
Bugün kahvaltıya hemde bayramlasmaya KV ye gittik, yakın oturuyoruz sayılır yuruyerek gittik. Giderken börek ve ekmek aldık 40 tl tuttu. Eve dönerken içecek almaya gittim markete kola, icetea, meyve suyu 18 TL tuttu. Kız da yolda saksı çiçeği gördü masasina koymak için istedi. Mor Bodrum papatyasi aldim 10 TL de ona verdim.
Eşimde yeğenine 100 TL Bayram harçlığı verdi.

KV de benik çocuklara 100 er TL harçlık verdi.
Dün de çocuklara 400 TL biz Bayram harçlığı vermiştik. Eşim bana da 200 TL verdi.
Kızım arkadaşlarıyla binadaki arkadaşlarının evlerine şeker toplamaya gitmişler, hem şeker,hem harçlık toplamışlar. İlk bayram şekeri toplama macerası oldu

Çocukların bayram harçlığı 2 günde 1100 TL oldu. Onları pazartesi hesaba atıp altın ve gümüş alacağım.
Kızım LoL bebeklerin biraz büyükleri var ondan istiyordu. Heryer kapalı diye alamamıştık, babası söz vermiş. Onu sipariş ettim netten. 1 tane 2 li Bebek, 1 tane de 3 lü. Toplam 5 bebek. 118 TL ödedim. Kıza bu yaz başka oyuncak yok

Altinin da gramı olmuş 500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…