- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.034
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.641
Evet canım belliydi aslında ama ben çok alamadım. Hisse almaya başlamıştım birikimi oraya attım birkaç aydır. Umarım ordan kazanırım artık. Önceden aldığım gram ve dövizim var ama onlar artmış. Döviz olarak en çok sterlin kazandırmış bana. Tabi yatırım tavsiyesi değilAltın çok yükseldi.
Gram 510
Ceyrek 834
Bi ara eşim de almak istedi hisse ama vazgeçtik . Altina devam ettik. Tlde tutmak istemiyorum hic.Evet canım belliydi aslında ama ben çok alamadım. Hisse almaya başlamıştım birikimi oraya attım birkaç aydır. Umarım ordan kazanırım artık. Önceden aldığım gram ve dövizim var ama onlar artmış. Döviz olarak en çok sterlin kazandırmış bana. Tabi yatırım tavsiyesi değil
Getirisinden çok heyecanını sevdim borsanın. Oyalanıyorum bu süreçte. Yoksa altın candırBi ara eşim de almak istedi hisse ama vazgeçtik . Altina devam ettik. Tlde tutmak istemiyorum hic.
Izinleri ve bütçeyi ayarladık, oteli ayarladik. Temmuz ilk haftası antalya göynüge gidiyoruz . 1 hafta tatilden sonra kvye geçeceğiz. Karadeniz bungalov fikrimizi değiştirdik.
Bayram 19 temmuzda galiba. Kurban bayramını evimizde geçireceğiz.
Daha öncesinde bile kapanabilir. Konuyla ilgili açıklama yapılacakmış . Öğrenciler derslere şimdiden katılmamaya başladılarGeçen yıl yapamamıştık biz de bu sene istiyoruz. 1 Temmuz da okullar kesin kapanır mı sence emin olamadım. Biz de o tarihlere rezervasyon yaptıracaktık.
Yanı sınavları öğrencinin tercihine bırakmak gibi bir karar,,, bilemiyorum.Dilekçe alınmaya başlandı birinci dönem notları geçerli olsun diye. Bu saatten sonra katılmaz tabi öğrenciler. Zaten azalmıştı sayılar.
Iyi yapmissiniz canim.simdiden iyi tatillerIzinleri ve bütçeyi ayarladık, oteli ayarladik. Temmuz ilk haftası antalya göynüge gidiyoruz . 1 hafta tatilden sonra kvye geçeceğiz. Karadeniz bungalov fikrimizi değiştirdik.
Bayram 19 temmuzda galiba. Kurban bayramını evimizde geçireceğiz.
Bence de öğrenmek güzeldirÖnvelşkle herkese sevgiler
Baymak ne demek keşke daha ayrıntılı anlatsanızben farklı ülkelerdeki yaşamı çok merak ederim o yüzden blog tadında takip ediyorum, ayıp olur diye ayrıntılı soramıyorum ama valal Amerikadaki yaşam koşulları, fiyatlar, eğitim, evler anlattığımız her şeyi keyifle takip ediyorum.
Eviniz de hayırlı olsun, yeni evinizde sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bol paralı günleriniz olsun, aileniz ile birlikte..