-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.561
Tessekurler SevgiBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Zeynep. Allah rahmet eylesin.Selam kizlar,
Uzucu bir hafta sonu gecirdim, amcami kalp krizinden kaybettik, annem, babam, kardesim, ve esi cenaze icin memlekete gittiler, boyle zamanlarda uzak oldugum icin uzuluyorum, uzaktan dualarimi ettim artik.
Ev icin goturdugumuz exper raporunu tamamladi, biraz sorunlar var ozellikle banyolarla ilgili, ev sahibine bunlari yaptirin ya da fiyati dusun biz yaptirlim dedik, bakalim bugun cevap verecekler.
Harcama olarak, exper ucreti 600$, market 60$.
Başınız sagolsun, mekanı cennet olsun Canım...Selam kizlar,
Uzucu bir hafta sonu gecirdim, amcami kalp krizinden kaybettik, annem, babam, kardesim, ve esi cenaze icin memlekete gittiler, boyle zamanlarda uzak oldugum icin uzuluyorum, uzaktan dualarimi ettim artik.
Ev icin goturdugumuz exper raporunu tamamladi, biraz sorunlar var ozellikle banyolarla ilgili, ev sahibine bunlari yaptirin ya da fiyati dusun biz yaptirlim dedik, bakalim bugun cevap verecekler.
Harcama olarak, exper ucreti 600$, market 60$.
Geçmiş olsun kuzucuguna Pure...Kizim galiba midesini üşütmüş. Biraz halsiz,kakada sorun var gibi.
Entorgermina icirdim hemen. 1 tüp kaldı yarın da onu iciririm. Muz yedi sadece ve uyudu. Birazdan makarna yer sade. Tarhana çorbası da yapacağım iyi gelir. Içine maflor atarım.
Pla.. isimli ilaç kaldırıldı tedaviden. Ama bundan önce çok fazla hastada kullanıldıGünaydın kızlar.
Twitter da covit ilaçların yan etkilerinin kalp krizine neden olduğuyla ilgili videolar dönüyor.
En çokta bizim ülkede kullanılmış.
Bir çok insan aslında covitten değil yan etkilerden dolayı öldü deniliyor