Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Başınız sağolsun Zeynep. Allah rahmet eylesin.

Başınız sagolsun, mekanı cennet olsun Canım...

Merhaba kızlar
Güzel bir hafta dilerim
Kızıma alıştırma bardağı almıştım dizaynini hic beğenmedim içmesi cok zor. Baska bir marka daha aldım hepsine $20 ödedim.
Hesabımda usd olarak tuttuğum biraz para vardı, tl ye çevirdim, 5 gr altın aldım. Altının bu aralar dolardan daha iyi degerlenecegini düşünüyorum (ytd).
Fitrelerimizi bağışladım.

İyi geceler hanımlar,
Oğlumla hava almaya birazda eksikleri almaya markete gittik. Ekmek, kola, ice tea, elma, dondurma külahı, çikolata, patates, karpuz yumuşatıcı, 5 lik su aldım 130 TL harcadim
Hesaptan 3 Gr altın, 20 USD, 350 TL lik hisse aldım.
Çocukların 300tl kadar parası vardı onu da hesaba attım yarın gümüş ve Gr altın alacagim.

Kizim galiba midesini üşütmüş. Biraz halsiz,kakada sorun var gibi.
Entorgermina icirdim hemen. 1 tüp kaldı yarın da onu iciririm. Muz yedi sadece ve uyudu. Birazdan makarna yer sade. Tarhana çorbası da yapacağım iyi gelir. Içine maflor atarım.

Selamlar
Market siparşi verdim. Çilek, domates, tavuk bonfile, biber ve yumurta. 43₺ harcadım. Akşama tavuklu mantarlı makarna var. Tek çeşit yeter :)
Baklava yaptım sabahtan. Akşamüzeri şerbetini veririm. Yarın da yaprak sarması yapacağım. Dört kişiyiz ama kızlar bayramı da öğrensin zevkini alsın istiyorum.

Geçmiş olsun kuzucuguna Pure...

Selam kızlar
Günümün çoğu temizlikle geçti bugün. Dip köşe temizlik yaptım. Miss gibi oldu ev
Dün dışardan yemek söyledik eşim ödedi.
bugün ekmek dışında harcama olmaz. Yarın alışveriş yaparız ama.
Bugün yemekte bezelye pirinç pilavı var.
Yarın ıspanaklı ve kıymalı börek yapıcağım inşallah.

Pla.. isimli ilaç kaldırıldı tedaviden. Ama bundan önce çok fazla hastada kullanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…