Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar.
Zeynep Gulru Zeynep Gulru canim.eviniz hayirli olsun gule gule oturun ve islerin icin kolay gelsin.
uzaklardabiz uzaklardabiz insaallah icinw sine bir bakici bulursunuz. Cocugu birakip gitmek malesef zor bir surec. Ben de Agustos gibi krese baslatmayi dusunuyorum.
Eger bir aksilik cikmazsa haftaya planladigimiz tatile gidiyoruz kizlar. Her seyi ayarladik umarim.bir sorun cikmaz. Biz tatildeyken evde badana yapilacak. Esimin arkadasi var usta, o halledecek sag olsun. Dun malzemeleri ve boyalari aldik. 1500 tl harcadik. 1800 de iscilige vericez donuste. Aklimizdan cikacak cok sukur bayadir planlamistik bir turlu denk gelmemisti

Günaydın
Bayramımız kutlu olsun.
Dünü sıfır harcama ile kapattım hatta kârım var :) Dün dolap'tan iki ürün sattım 45 tl gelecek. Cüzdana da kötü gün parası 100 tl saklayayım derken daha önceden saklayıp unuttuğum 100tl daha buldum mutlu oldum :)
8lerime takviye dersi koydum bugün. Sınava 17 gün kaldı
Nacizane bir önerim var lütfen kenara koydugunuz parayı Kötü gün diye kodlamayın baska bir isim bulun bereketi artar ve o paraya ihtiyaç duyacak acil durumlarla karşılaşmazsınız.

@mutlu1988 canim tesekkur ederim, size de iyi tatiller diliyorum, oh ev de mis gibi olacak donusunuze.
Evin degerini tespit icin 505$ odedik bir sirkete, sonucu bekliyoruz, eger degeri odedigimiz kadar ya da daha yuksek cikarsa sorun yok, dusuk cikarsa kredimizde degisiklik olacak, aman insallah degerinde cikar da surec uzamaz, Turkiye`de olsaydik simdi coktan evin icine girmistik bile.

Günaydın kızlar.
Zeynep Gulru Zeynep Gulru canim.eviniz hayirli olsun gule gule oturun ve islerin icin kolay gelsin.
uzaklardabiz uzaklardabiz insaallah icinw sine bir bakici bulursunuz. Cocugu birakip gitmek malesef zor bir surec. Ben de Agustos gibi krese baslatmayi dusunuyorum.
Eger bir aksilik cikmazsa haftaya planladigimiz tatile gidiyoruz kizlar. Her seyi ayarladik umarim.bir sorun cikmaz. Biz tatildeyken evde badana yapilacak. Esimin arkadasi var usta, o halledecek sag olsun. Dun malzemeleri ve boyalari aldik. 1500 tl harcadik. 1800 de iscilige vericez donuste. Aklimizdan cikacak cok sukur bayadir planlamistik bir turlu denk gelmemisti
Canım bakıcıyı kızı için nedemistimkibenn nedemistimkibenn buldu😊
Iyi tatiller diliyorum inşallah güzel gecer🙏
Hepimiz söyle bir iç geçirdik sanırım 😄

Selamlar
Neredeyse rutinimiz oldu, sabahları eşim işe giderken biz de evden çıkıyoruz kızımla yürüyüş yapıyoruz. Tek kahve masrafimiz oluyor başka harcamamız yok.
Kızıma sulu köfte yapmıştım fazla oldu bize de yemek çıktı😄 inşallah yer, böyle uğraşıyorum yemiyor tek tek fırlatıyor etrafa🙄 yanına önceki günlerden kalan ufak tefek yemekler var yeter.
Arkadaşımla buluştuk, kızları parka götürdük tabi peşlerinden koşmaktan iki lafın belini kıramadık ama yine de değişiklik oluyor.

Selam kızlar.
Yeni oturdum. Yemek ,etrafı toplama,yürüyüş derken ..
Alışveriş yaptık bugün,hem sebze meyve hem et,kiyma aldık. Yarın eşim evde ,pikniğe gideceğiz sac tavayı filan hazırladık.

Kıymayı yoğurdum yuvarladık artık buzluğa, yemeklerde pratik oluyor.
Akşam da hafif gecistirdik, domatesli pilav ,salata ayran ile.

2 çeyrek altın aldım,1 tanesi kardesime

@mutlu1988 canim tesekkur ederim, size de iyi tatiller diliyorum, oh ev de mis gibi olacak donusunuze.
Evin degerini tespit icin 505$ odedik bir sirkete, sonucu bekliyoruz, eger degeri odedigimiz kadar ya da daha yuksek cikarsa sorun yok, dusuk cikarsa kredimizde degisiklik olacak, aman insallah degerinde cikar da surec uzamaz, Turkiye`de olsaydik simdi coktan evin icine girmistik bile.
Sagol canim evet insaallaah her sey planladigimiz gibi gider.
Cidden ne cok prosedur varmis oralarda. Turk olmanizla mi ilgili bu? Yoksa herkese mi boyle?

Sagol canim evet insaallaah her sey planladigimiz gibi gider.
Cidden ne cok prosedur varmis oralarda. Turk olmanizla mi ilgili bu? Yoksa herkese mi boyle?
Yok yabanci olmamizla alakasi yok, Amerikalilar da ayni prosedurlerden geciyor. Bu sistemin icine dogduklari icin onlara farkli gelmiyor ama biz baska sistemleri de bildigimiz icin karsilastirabiliyoruz.
Sabrediyoruz bakalim, asama asama. Avukat tapuyu inceliyor, banka eve deger bictiriyor bunlardan sonra kredinin son onayi kaliyor. En son 30 haziran sabahi imzayi atmadan evi gezecegiz, her sey evi begendigimiz zamanki gibi duruyor mu diye, sonra imzalar atilip, para transferi gerceklesecek, anahtarlari alacagiz, ogleden sonra da tasinabilirmisiz.

Selamlar, THY kayinvalidemin donus biletini iptal etmis, kac gundur yeni tarihi almak icin ugrasiyorum. Araci bir kurumdan almistik biletleri, abartisiz saatlerdir telefondayim onayi bir turlu yapamadilar. Laba gidip calismam gerek ama orada da telefon tam cekmiyor.

Sizleri de baymis olabilirim ev konusuyla valla, hakkinizi helal edin. En son kuzenden gelecek para icin bankadan belgelerin onaylanmasini bekliyorduk, onaylamislar dun. Annemler de kuzenin Turkiye`deki hesabina ayni tutari yatiracak, zaten onlar da Turkiye`den ev almayi dusunuyorlarmis, iyi denk geldi.

Sistemden cok sikayet ettim ama hosuma giden bir sey oldu. Evde duman ve karbonmonoksit dedektorleri var, evi teslim etmeden itfaiye gelip inceleyip onay verecekmis, yasal bir zorunlulukmus.

Selamlar, THY kayinvalidemin donus biletini iptal etmis, kac gundur yeni tarihi almak icin ugrasiyorum. Araci bir kurumdan almistik biletleri, abartisiz saatlerdir telefondayim onayi bir turlu yapamadilar. Laba gidip calismam gerek ama orada da telefon tam cekmiyor.

Sizleri de baymis olabilirim ev konusuyla valla, hakkinizi helal edin. En son kuzenden gelecek para icin bankadan belgelerin onaylanmasini bekliyorduk, onaylamislar dun. Annemler de kuzenin Turkiye`deki hesabina ayni tutari yatiracak, zaten onlar da Turkiye`den ev almayi dusunuyorlarmis, iyi denk geldi.

Sistemden cok sikayet ettim ama hosuma giden bir sey oldu. Evde duman ve karbonmonoksit dedektorleri var, evi teslim etmeden itfaiye gelip inceleyip onay verecekmis, yasal bir zorunlulukmus.
Önvelşkle herkese sevgiler😊
Baymak ne demek keşke daha ayrıntılı anlatsanız😆 ben farklı ülkelerdeki yaşamı çok merak ederim o yüzden blog tadında takip ediyorum, ayıp olur diye ayrıntılı soramıyorum 😆😆 ama valal Amerikadaki yaşam koşulları, fiyatlar, eğitim, evler anlattığımız her şeyi keyifle takip ediyorum.
Eviniz de hayırlı olsun, yeni evinizde sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bol paralı günleriniz olsun, aileniz ile birlikte..

Hayırlı olsun canım sağlıkla, huzurla oturun inş. Ben de seni okumayı çok seviyorum. Farklı kültürleri öğreniyoruz ne güzel. Biraz zorlu olsa da sistemlerini çok beğendim. İnsana güven veriyor en azından.

X