- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.501
Mantar corbasiGünaydın
Biz de erkenciyiz malum kapanamadık :)
Eşim işe gitti, giderken kızları babanneye götürdü. Ben de dersimin başlamasını bekliyorum 6 dersim var bugün.
Yemek ne yapacağım bilmiyorum. Sizde neler var menülerde? Fikir verir misiniz?
Merhaba, hoşgeldiniz.Selamlar,
Bayagidir takip ediyordum sizleri yazmak için yeni firsatim oldu.
Kk da yatırım ve ekonomi topiklerinde takılıyorum genelde.
Birikim yapıyorum yıllardır. Kumbara, BES, altın, döviz, bitcoin, hisse, ve gümüş olarak çeşitli şekilde değerlendiriyoruz.
Çok para ayiramiyoruz ama cesitlendiriyoruz. Maaşlı çalışmıyoruz eşimle ikimizde serbest çalışıyoruz. Gelirlerimiz de sabit değil, giderlerimiz de. Ama yine de ufak ufak kenara atmaya çalışıyoruz.
Parayı biriktirdikce de gayrimenkul olarak değerlendiriyoruz.
Hepinize bol kazançlar, bereketli birikimler diliyorum.
Eşim patlıcan yemiyor. Öyle olunca çok kısıtlanıyorum çünkü ben çiğ bile yerim patlıcanı öyle seviyorum :)Mantar corbasi
Alinazik.
Bir de kısır.dunden kurabiye de var.
Bu hafta böyle, gelecek hafta tüm hafta tatil
Kuru fasulye, pilav, domatesli şehriye çorbası var bizde de. Ek olarak mozaik pasta yapicam. Yemek yapınca gun biraz olsun ilerliyor bizim evde.Günaydın
Biz de erkenciyiz malum kapanamadık :)
Eşim işe gitti, giderken kızları babanneye götürdü. Ben de dersimin başlamasını bekliyorum 6 dersim var bugün.
Yemek ne yapacağım bilmiyorum. Sizde neler var menülerde? Fikir verir misiniz?
Hayirli uğurlu olur inşallah.Selamlar, market harcamasi 66$, bir de cocucuklara oyun hamuru siparisi verdim 8.5$.
Dun satilik ev baktik, 4 tane, iclerinden birini begendik ama cok taliplisi var gibi, biz de oylesine gitmistik. Esim evet derse teklif verecegiz, gerci bizi temsil eden emlakcimiz bile yok daha ama bakalim. Esime diyorum bundan sonra yeni hobim open house gezmek.