Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Biz de erkenciyiz malum kapanamadık :)
Eşim işe gitti, giderken kızları babanneye götürdü. Ben de dersimin başlamasını bekliyorum 6 dersim var bugün.
Yemek ne yapacağım bilmiyorum. Sizde neler var menülerde? Fikir verir misiniz?
Mantar corbasi
Alinazik.
Bir de kısır.dunden kurabiye de var.

Bu hafta böyle, gelecek hafta tüm hafta tatil 😎

Selamlar,
Bayagidir takip ediyordum sizleri yazmak için yeni firsatim oldu.
Kk da yatırım ve ekonomi topiklerinde takılıyorum genelde.
Birikim yapıyorum yıllardır. Kumbara, BES, altın, döviz, bitcoin, hisse, ve gümüş olarak çeşitli şekilde değerlendiriyoruz.
Çok para ayiramiyoruz ama cesitlendiriyoruz. Maaşlı çalışmıyoruz eşimle ikimizde serbest çalışıyoruz. Gelirlerimiz de sabit değil, giderlerimiz de. Ama yine de ufak ufak kenara atmaya çalışıyoruz.
Parayı biriktirdikce de gayrimenkul olarak değerlendiriyoruz.
Hepinize bol kazançlar, bereketli birikimler diliyorum.
Merhaba, hoşgeldiniz.

Günaydın
Biz de erkenciyiz malum kapanamadık :)
Eşim işe gitti, giderken kızları babanneye götürdü. Ben de dersimin başlamasını bekliyorum 6 dersim var bugün.
Yemek ne yapacağım bilmiyorum. Sizde neler var menülerde? Fikir verir misiniz?
Kuru fasulye, pilav, domatesli şehriye çorbası var bizde de. Ek olarak mozaik pasta yapicam. Yemek yapınca gun biraz olsun ilerliyor bizim evde.😅

Selamlar, market harcamasi 66$, bir de cocucuklara oyun hamuru siparisi verdim 8.5$.
Dun satilik ev baktik, 4 tane, iclerinden birini begendik ama cok taliplisi var gibi, biz de oylesine gitmistik. Esim evet derse teklif verecegiz, gerci bizi temsil eden emlakcimiz bile yok daha ama bakalim. Esime diyorum bundan sonra yeni hobim open house gezmek.

Selamlar, market harcamasi 66$, bir de cocucuklara oyun hamuru siparisi verdim 8.5$.
Dun satilik ev baktik, 4 tane, iclerinden birini begendik ama cok taliplisi var gibi, biz de oylesine gitmistik. Esim evet derse teklif verecegiz, gerci bizi temsil eden emlakcimiz bile yok daha ama bakalim. Esime diyorum bundan sonra yeni hobim open house gezmek.
Hayirli uğurlu olur inşallah.

Ben yeni kapatabildim bilgisayarı :KK43: öğlen market alışverişi 239 tl. Ekstra damacana su söyledik 16 tl. Eşim önden köfte patates yapmış ben geç bitirdiğim için salçalı makarna yapıp yedim :KK70: Anneme uğradık kışlık mont ve botlarımı bırakıp terlik ve sandaletleri aldım ondan:) bizim ev küçük olduğu için sağolsun hala annemdeki odamı gardrop gibi kullanıyorum :)

Gun boyu emlakcilarla arkadaslarla falan gorustum, meger bizim on onay mektubu gibi bir sey almamiz gerekiyormus teklif vermeden once, bu yuzden bugunku evi kacirdik, zaten icime sinmeyen yerleri de vardi, hayirlisi. Mektubu yarin mortgage veren bir kurumdan alacagiz, aksam belgelerini hazirladik, sisteme yukledik, her seyi soruyorlar, cok uzundu. . Baska bir ev daha var, onun da yarinmis son gunu, dedim erken gosterirmisiniz biz calisiyoruz, sabah 7`de evi gosterecek emlakci. Kiraya cikacagiz derken biranda isin seyri degisti, beni durduran esimdi zaten ama baktim o da istiyor simdi, havasina girdi.

Merhaba hanımlar, sizlerin değerli fikirleri benim için önemli çevremde çok danışabileceğim kimsede yok.Benim oturduğum muhit iyi bir yer değil ve taşınmak istiyorum.Bi arsam var bunu satıp 2+1 bi ev almak istiyorum.Maalesef arsa tek başına karşılamıyor. E bi de evimi de kiraya vermeyi düşünüyorum.Sizce arsayı satmak şu an mantıklı olur mu? 2.Sorum da bi yakınım şu an ikizlerevim diye bi yerden ev alıyorlar ben de olabilir diye düşündüm.Acaba arsayı satıp altın mı alsam diyorum?Kafam karışık eşim hiç yatırımdan anlamayan biri.Uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar bu saat oldu hala bilgisayarı kapatamadım acayip iş kitlediler. Marketten kola ve dondurma alışverişi yapmış eşim tutarını bilmiyorum. Anneme emsanın tencere setini almıştım hediye gelir gelmez götürüp verdim :) karışık kızartma yaptık yarın için de fasulye ısladım.

Günaydın
Derslerim başlayacak birazdan hiç sevmiyorum bilgisayar karşısında ders vermeyi. Sınıfı, çocukların gözlerine bakarak anlatmayı özledim.
Dün kendime biraz çamaşır alışverişi yaptım. Kendimi çok ihmal ettiğimi fark ettim. Çok üzüldüm bu duruma. Bir süredir giydiğime daha özenli, hafif makyajlı geziyorum evin içinde. Mutlu ediyor beni bu. Biraz da kilo verdim geçen marttan bu yana 10 kg oldu. Haliyle artık çamaşırlarım bile uymaz oldu. Ufak ufak yenileyeceğim dolabımı. Coinlerimden gelen gelirlerle :)
Yemeğim dünden kaldı mutluyum. Kızları babanneden almadan belki ufak bir market alışverişi yaparım sebzem kalmadı hiç.

Günaydın kızlar

İkea sanaldan 400 liralık alışveriş yaptım.
Bayadır almak istediğim şeylerdi.
Oğluma suluk, kaşık çatal takımı, sarımsak ezici, dekor bir parça ürün ve halı aldım.

Dün eşim kendisine ayakkabı aldı oda 270 lira.

Marketten: çilek muz baldo pirinç, toz şeker 2 kg 4 lü mini kola aldık burası da 75 lira

Selam kızlar.
Fitremizi verdim. Migros ramazan kolileri aldım 10 koli ihtiyaç sahiplerine verdik. Allah kabul etsin.

Kıyma çıkardım. Istek üzerine yine karnıyarık, pilav,cacık,browni olacak menümüz.

Canlı derslere devam. Gelecek hafta full idari izinliyiz şükür. Yasaklar ne olur acaba çok sıkıcı böyle. Pikniğe gitmek istiyoruz artık. Insan içine çıkmıyoruz zaten ıssız yerlerdeyiz hep.

Yine yoğun bir güne uyandım ben de iş aralarında yemek yapıyorum artık. Kuru fasulye vardı. Yanına biber & patlıcan dolması ve cacık çıkarttım kim hangisini isterse onu yiyor. Dolap kargomu vereyim diye düşünmüştüm ama çıkamayacağım sanırım. Market alışverişi yapmadık. Dün eşim karpuz almış 40 tl dedi :KK70: henüz tadına bakmadım

X