-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.361
Sağol canımSelam kızlar.
Sevgiyeyolculuk canim gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin.
Ramazan da kosturmacayla geciyor kizlarbugun menude patlican patates oturtma ,pirinc pilavi,cacık, kemik sulu sehriye corbasi ve henuz ne yapacagima karar veremedigim tatli var dun migrosa gittim 150 tl harcadim. 23 Nisan indiriminden cocuklara oyuncak biraz da sebze ve saglikli atistimalik aldim. Esim pazara gitti bugun de. O da baya birseyler almis ne kadar harcadi bilmiyorum. Bir de ins da bir sayfadan tropik meyve siparisi verdim 140 da ona gitti. Her gun duzenli spor yapmaya devam ediyorum. Iftarda ve aahurda da az yemeye calsiiyorum ama bazen pek mumkun olmuyor. Nasipse yasak vs olmazsa bayramda marmaris e tatile gidiyoruz kizlar. Biz evde yokken de ev boya badana yapilacak. Biz yokken halledilmis olacak eger olursa. Benden haberler boyle. Herkese hayirli iftarlar
Bereketli olsun Pure, tam zamanında almışsın altın sert yükselişe geçmişMenü değişti.
İftara balık salata kola var.
Balık,çekirdek,atıştırmalık ,kola 110 tuttu.
7 tane de çeyrek altın aldık
Amin canim cumlemizinSağol canım.
Rabbim korusun yavrularımızı
İyi akşamlar herkeseKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) üyelikten önce hep bu topiği okurdum şimdi buradayım. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim eşim de ben de özel sektörde alanında iyi bilinen firmalarda çalışıyoruz. Çocuğumuz şimdilik yok malum biz de her evli gibi az buçuk kredi ödüyoruz. Kiradayız ama artırabiliyoruz 2 maaş olunca çok şükür. Evden çalışıyoruz 1 seneden beri sıkıldık herkes gibi ama mutluyuzbugün şok marekete gidip evin ihtiyaçlarını aldık. Genelde biz market alışverişlerimizi yemek kartlarımızdan yapıyoruz. Pazartesileri benim çarşambaları da eşimin bakiyesinden kullanıyoruz. Tavuk, yoğurt, patates, sıvı yağ, kola, birkaç abur cubur dondurma ekmek vs derken 80 tl harcadık. Dünden kalma tavuk yemeği ve mantarlı makarna vardı onlarla idare ettik.
Hoşbuldumİyi akşamlar herkese
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz.Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) üyelikten önce hep bu topiği okurdum şimdi buradayım. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim eşim de ben de özel sektörde alanında iyi bilinen firmalarda çalışıyoruz. Çocuğumuz şimdilik yok malum biz de her evli gibi az buçuk kredi ödüyoruz. Kiradayız ama artırabiliyoruz 2 maaş olunca çok şükür. Evden çalışıyoruz 1 seneden beri sıkıldık herkes gibi ama mutluyuzbugün şok marekete gidip evin ihtiyaçlarını aldık. Genelde biz market alışverişlerimizi yemek kartlarımızdan yapıyoruz. Pazartesileri benim çarşambaları da eşimin bakiyesinden kullanıyoruz. Tavuk, yoğurt, patates, sıvı yağ, kola, birkaç abur cubur dondurma ekmek vs derken 80 tl harcadık. Dünden kalma tavuk yemeği ve mantarlı makarna vardı onlarla idare ettik.
Hosgeldin aramizaKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) üyelikten önce hep bu topiği okurdum şimdi buradayım. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim eşim de ben de özel sektörde alanında iyi bilinen firmalarda çalışıyoruz. Çocuğumuz şimdilik yok malum biz de her evli gibi az buçuk kredi ödüyoruz. Kiradayız ama artırabiliyoruz 2 maaş olunca çok şükür. Evden çalışıyoruz 1 seneden beri sıkıldık herkes gibi ama mutluyuzbugün şok marekete gidip evin ihtiyaçlarını aldık. Genelde biz market alışverişlerimizi yemek kartlarımızdan yapıyoruz. Pazartesileri benim çarşambaları da eşimin bakiyesinden kullanıyoruz. Tavuk, yoğurt, patates, sıvı yağ, kola, birkaç abur cubur dondurma ekmek vs derken 80 tl harcadık. Dünden kalma tavuk yemeği ve mantarlı makarna vardı onlarla idare ettik.