Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar.
Sevgiyeyolculuk canim gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin.
Ramazan da kosturmacayla geciyor kizlar bugun menude patlican patates oturtma ,pirinc pilavi,cacık, kemik sulu sehriye corbasi ve henuz ne yapacagima karar veremedigim tatli var dun migrosa gittim 150 tl harcadim. 23 Nisan indiriminden cocuklara oyuncak biraz da sebze ve saglikli atistimalik aldim. Esim pazara gitti bugun de. O da baya birseyler almis ne kadar harcadi bilmiyorum. Bir de ins da bir sayfadan tropik meyve siparisi verdim 140 da ona gitti. Her gun duzenli spor yapmaya devam ediyorum. Iftarda ve aahurda da az yemeye calsiiyorum ama bazen pek mumkun olmuyor. Nasipse yasak vs olmazsa bayramda marmaris e tatile gidiyoruz kizlar. Biz evde yokken de ev boya badana yapilacak. Biz yokken halledilmis olacak eger olursa. Benden haberler boyle. Herkese hayirli iftarlar

Sağol canım

Herkese günaydın.
Eşimi ise yolladim. Herkes uyuyor, ben canlı dersin ilkini tamamladım kaldı 4.

Pazar manav yapacağım bugün. Dün okulda imza isimi halletmiştim bugün yoğun olur diye.
akşamdan yemeklerim var, yanlarına ekleme yaparım yine de.

Altın döviz uçuşa geçti gündem kalabalık.
Dün ermeni soykırımından bahsedildi yine. Kripto para dolandırıcılığı olmuş yine birde. Tosuncuk vakası gibi..
Birikimcde artıya geçtim,ortalama düşürmüştüm .

Selamlar,
pure hazel bereketli olsun.
Amazonda 42$ harcadim, oglana suluk, toplu bulasik deterjani ve cam saklama kaplarinin kapaklari yirtilmisti yedek yeni kapaklar aldim.
Evde mantar vardi, bozulmadan kremali mantarli makarna yaptim. Kayinvalidem nohut yemegi yapmisti. Yemekler bitince karisik kuru dolma yapalim diyorum.

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) üyelikten önce hep bu topiği okurdum şimdi buradayım. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim eşim de ben de özel sektörde alanında iyi bilinen firmalarda çalışıyoruz. Çocuğumuz şimdilik yok malum biz de her evli gibi az buçuk kredi ödüyoruz. Kiradayız ama artırabiliyoruz 2 maaş olunca çok şükür. Evden çalışıyoruz 1 seneden beri sıkıldık herkes gibi ama mutluyuz bugün şok marekete gidip evin ihtiyaçlarını aldık. Genelde biz market alışverişlerimizi yemek kartlarımızdan yapıyoruz. Pazartesileri benim çarşambaları da eşimin bakiyesinden kullanıyoruz. Tavuk, yoğurt, patates, sıvı yağ, kola, birkaç abur cubur dondurma ekmek vs derken 80 tl harcadık. Dünden kalma tavuk yemeği ve mantarlı makarna vardı onlarla idare ettik.

İyi akşamlar herkese

Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz.
Topigi bizleri taniyorsundur az buçuk öyleyse
Çocuk olmadan bir kenera ne kadar birikim yaparsanız o kadar iyi.

Hosgeldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…