Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Dün evi dip köşe temizlik yaptım.
Bugün çamaşırlar var yıkanıp katlanacak.
oğlum için köfte hazırladım. akşam için. Bize
dünden pilav ve çorba kaldı. Yanına karnıyarık yaptım. Akşam iftara yakın sosunu dökeceğim. birde cacık yaparım.
Dün 360 lira harcadık.
güllaç yaprak
Süt
Yarım kg fındık
30lu yumurta
10lu organik yumurta
Çilek
Muz
Türk kahvesi ve yanına çikolata
Tulum peynir
Bütün tavuk
Maden suyu ve kola aldık.
az öncede amazon dan oğluma kitap ve beyazlar için omo deterjan 4,5 kg sipariş verdim. Burası da 56 tuttu.

Tam bakıcı aradığım dönemde gece okuduğum haber tüm uykumu hiç etti. Uykusuz, yorgun ve biraz da gerginim sanırım. 18.ay asisi var bugün kızımin.Umarim atessiz atlatırız. Hayırlı ramazanlar.🙏
Sikma canini, arastirmaya devam, iyi insanlar da var, Allah kotulerden uzak etsin butun cocuklarimizi. Kac aylik olacak senin kuzu? Ben de basladim hem kres hem bakici aramaya hangisi icimize sinerse. 4 aydan biraz fazla vaktimiz var. Annem diyor biz yine gelelim ama ben istemiyorum, bizim icin iyi oluyor ama onlari eve hapsetmis oluyoruz hem kardesimin 3. cocugu dogacak annem yaninda olsun istiyorum.
Burada kresler 3-4 aylikken almaya basliyorlar, benim kiz yine 27 aylik olacak krese giderse, oglani kucukken gonderdigimiz okul cok iyi ama tasinacagimiz icin gidis gelis 1 saat yolda gecirecek, bilemiyorum daha yakin bi yer mi bakmaliyim.
Gecen is arkadasimla konusuyorum 3200$ veriyormus ogluna Boston`daki kres icin, aha yandik dedim buyuk sehir cok pahali. Gerci okul Montessori okuluymus o yuzden biraz pahaliymis ama yine de 2500 den asagi bulamayiz, aman once icime sinsin istiyorum. Kiza diyorum ki okula gitmek istermisin, bi basini salliyor ki dunden razi, abisi cok aglamisti insallah kiz kolay alisir.

Okula uğradım. Evrak teslimi yaptım. İmzalarımi attım.
Alışverişe gittik indirim vardı.
Śu,kahve,lokum,kurabiye,un, leblebi, patates, 12li 1 litrelik süt aldik. 220 lira tuttu
Kolay gelsin Pure, iyi ki indirim varmis, baksana yine de 220 tutmus, cok geldi bana hayat gercekten pahali

Sagol kuzummm ❤
Misafirim cok önemliydi, ondan ne yapicagimi sasirdim 😜
Belli gercekten onemliymis, bana birisi bu kadar cesit hazirlayarak agirlasa goklere cikardim. Benim en cok hazirladigim 10-12 falandir, o da seneler once Ramazan davetlerinde falan. Kahvaltida 20 cesiti gecmisimdir ama onlar zaten hazir seyler oluyor, benim katkim yine az, iste demek ki sef olmak bunu gerektiriyor.

Belli gercekten onemliymis, bana birisi bu kadar cesit hazirlayarak agirlasa goklere cikardim. Benim en cok hazirladigim 10-12 falandir, o da seneler once Ramazan davetlerinde falan. Kahvaltida 20 cesiti gecmisimdir ama onlar zaten hazir seyler oluyor, benim katkim yine az, iste demek ki sef olmak bunu gerektiriyor.

Evde olmayi ve misafiri de özlemisim.
Hepsi birlesince böyle bisey cikti :))
Kalabaliktik da, afiyetle yendi. Allah herkese daha guzellerini nasip etsin ❤

X