- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.201
Zeynepcim carter's in Web sitesinde skiphop un yemek takımları var, termos kaplar görmüştüm orada bi bakabilirsin. Ben de kızıma matara aldım oradan.Selam kizlar, 3 gundur kizi emzirmiyorum, simdilik iyi gidiyor, geceleri yatmadan yediriyorum gece acikip da uyanmasin diye, 2 gece uyanmadi ama dun gece uyandi, kucagima alip pispislayip uyuttum.
Oglanin okulu iyi gidiyor, okulda yemek veriyorlar ama cogu seyi yemedigi icin ve bazi seyleri yemesini de biz istemedigimiz icin yanina beslenme koyuyoruz. Yemegini sicak tutacak termos beslenme kabi bakiyorum, bir de canta seti alinacak.
Geçmiş olsun canım.Merhabalar kızlar, güzel bir haftasonu dilerim..
Bayadır gelemedim birkaç gün rahatsızlandım, sonra covid aşısiyla uğraştım vs. Zaten müsait kalına hemen dışarı çıkıyoruz kızım evde durmuyor atdaaa deyip duruyor.
1 haftadir ekstra harcamamız Pek olmadı $150 markete harcadık en az 10 gün gidiyor aldıklarımız. Carter's tan kızıma birkaç kiyafet $40, aylık bez $45, amazondan ıvır zıvır $20...
Bu ay fena gitmiyoruz.. Su market masrafı da bu kadar olmaz aslında ama eşim cocuk gibi, kızarım diye bana söylemeden sepete ekstra ıvır zıvır sos vs koyuyor
Geçmiş olsun canım.Merhabalar kızlar, güzel bir haftasonu dilerim..
Bayadır gelemedim birkaç gün rahatsızlandım, sonra covid aşısiyla uğraştım vs. Zaten müsait kalına hemen dışarı çıkıyoruz kızım evde durmuyor atdaaa deyip duruyor.
1 haftadir ekstra harcamamız Pek olmadı $150 markete harcadık en az 10 gün gidiyor aldıklarımız. Carter's tan kızıma birkaç kiyafet $40, aylık bez $45, amazondan ıvır zıvır $20...
Bu ay fena gitmiyoruz.. Su market masrafı da bu kadar olmaz aslında ama eşim cocuk gibi, kızarım diye bana söylemeden sepete ekstra ıvır zıvır sos vs koyuyor
Gule gule kullansin oglun. Oh ev de cok guzel olur boyandiktan sonra, yorulursunuz biraz ama deger.Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Kahvalti hazirliyorum. Dun esim markete gitti 500 tl harcamis. Simdi yine gittibizim para harcama konusunda problemimiz var bence Aslinda esim hesabini bilir ama eksik.hic bitmiyor bizde valla. Gecen hafta oğluma çilekten yatak ve dolap aldik. 4200 tl verdik pesin. Valla artik taksit odeyecek.bütce kalmayinca elimdeki altinlardan bozdum verdim. Pesin fiyat cok cazip geldi alalim dedik. 2650 den aldifim.ata lirayi 3050 ye bozduk. Uzeri i tamamlayip.verdik. Bayramda da badana var nasipse. Ona da 3000 tl vericez boyalarla.birlikte. Mayis maasimi badana ve tatil harcamalarina ayirdik. Bakalim haziranda birikim yapabilecek miyim
Evet canim skiphop da guzel baktim ona ama biraz daha kucuk cocuklara gore galiba, uzeri resimli falan, hosuma gitti, esime gosterdim bu cok kucuk cocuklar icin dedi thermos markasininkini aldik.Zeynepcim carter's in Web sitesinde skiphop un yemek takımları var, termos kaplar görmüştüm orada bi bakabilirsin. Ben de kızıma matara aldım oradan.
Gecmis olsun, ben de kayinvalidem icin arastiriyorum, burda asi olabilse iyi olacak. Annem dun Turkiye de olmus, 50 yasinda, nasil yaptilar sana dedim, kan degerleri biraz dusuk cikmisti son kontrolunde doktor oncelik tanimis.Merhabalar kızlar, güzel bir haftasonu dilerim..
Ilk dozu oldum canım, ikincisi 1 ay sonra..Geçmiş olsun canım.
Aşı oldun mu
Sağlasın canımGeçmiş olsun canım.
Bir iki aya kadar baya rahatlar randevular, burada yaptırabilirseniz iyi olur canım.Gecmis olsun, ben de kayinvalidem icin arastiriyorum, burda asi olabilse iyi olacak. Annem dun Turkiye de olmus, 50 yasinda, nasil yaptilar sana dedim, kan degerleri biraz dusuk cikmisti son kontrolunde doktor oncelik tanimis.
Sagolasin canim. Evet badana sart bize artik. 6 yil oldu. Eger bayramda planladigimiz tatile gidebilirsek biz ecde yokken yapilacak ve bizim icin super olacak.Gule gule kullansin oglun. Oh ev de cok guzel olur boyandiktan sonra, yorulursunuz biraz ama deger.
Biraz önce oğlum kahvaltida patatesi catala grciremedigi icin 2 saat agladiSelam kizlar, hava cok guzeldi bugun, esim ve kayinvalidem cocuklari parka goturduler, ben biraz temizlik yaptim, aksama balik kizarttim, sulu kofte pisirdim, salata yaptim.
Yarin da camasir ve oglanin dersleriyle ilgilenirim artik.
Kiza bir sey oldu iki gundur uykuya dalamiyor, emse emerek hemen uyur ama simdi cok zorlaniyor, bizi de zorluyor, aglamalar bitmiyor, sanirim 2 yas sendromuna merhaba diyoruz.
Gecmis olsun ,ne güzel asi olabilmissin. Darisi bize diyelimMerhabalar kızlar, güzel bir haftasonu dilerim..
Kolay gelsin, bizimki de oyle, illa kendi yiyecek, kendi istedigi gibi olacak, ordan aliyor oraya katiyorBiraz önce oğlum kahvaltida patatesi catala grciremedigi icin 2 saat agladikendisi tam 30 aylik.
Sütlaç ve aşure en sevdiklerimden benim de.uzaklardabiz kolay gelsin canim, bunlarin sendromlari bitmez :)
Kahvalti icin buzluktan sigara boregi cikarttim, karni yarik yapacagiz, bir cesit daha yapsak iyi olacak. Esim pide yapacak, ben de firinda sutlac yapmak istiyorum hazir firin acilmisken.
Ay ben eskiden sutlac sevmezdim, tatlinin icinde pirinc mi olur derdim, asureyi de sevmezdim, kurufasulye nohutun ne isi var tatlida diye ama simdi ikisini de seviyorum, sizlerin de varmi boyle sonradan sevdikleriniz?
Hayırlı ramazanlar.Merhabalar
650 TL harcadım. Sebze-meyve, mercimek, un, pirinç. makarna, tavuk, kıyma, yulaf, et, peynir, yoğurt, süt, krema,tahin, yumurta, jambon, kağıt havlu, ketçap mayonez, listerine, el sabunu, ıslak mendil aldım. Ramazana hazırız, sadece hurma alamadım markette iyi cins yoktu. Yarın kuruyemişçiden de onu alırsam inşallah tastamam her şey. Allah herkese bolluk bereket versin, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim.