Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zeynepcim carter's in Web sitesinde skiphop un yemek takımları var, termos kaplar görmüştüm orada bi bakabilirsin. Ben de kızıma matara aldım oradan.

Merhabalar kızlar, güzel bir haftasonu dilerim..
Bayadır gelemedim birkaç gün rahatsızlandım, sonra covid aşısiyla uğraştım vs. Zaten müsait kalına hemen dışarı çıkıyoruz kızım evde durmuyor atdaaa deyip duruyor.
1 haftadir ekstra harcamamız Pek olmadı $150 markete harcadık en az 10 gün gidiyor aldıklarımız. Carter's tan kızıma birkaç kiyafet $40, aylık bez $45, amazondan ıvır zıvır $20...
Bu ay fena gitmiyoruz.. Su market masrafı da bu kadar olmaz aslında ama eşim cocuk gibi, kızarım diye bana söylemeden sepete ekstra ıvır zıvır sos vs koyuyor

Geçmiş olsun canım.
Aşı oldun mu

Geçmiş olsun canım.

Gule gule kullansin oglun. Oh ev de cok guzel olur boyandiktan sonra, yorulursunuz biraz ama deger.

Zeynepcim carter's in Web sitesinde skiphop un yemek takımları var, termos kaplar görmüştüm orada bi bakabilirsin. Ben de kızıma matara aldım oradan.
Evet canim skiphop da guzel baktim ona ama biraz daha kucuk cocuklara gore galiba, uzeri resimli falan, hosuma gitti, esime gosterdim bu cok kucuk cocuklar icin dedi thermos markasininkini aldik.

Gecmis olsun, ben de kayinvalidem icin arastiriyorum, burda asi olabilse iyi olacak. Annem dun Turkiye de olmus, 50 yasinda, nasil yaptilar sana dedim, kan degerleri biraz dusuk cikmisti son kontrolunde doktor oncelik tanimis.

Selam kizlar, hava cok guzeldi bugun, esim ve kayinvalidem cocuklari parka goturduler, ben biraz temizlik yaptim, aksama balik kizarttim, sulu kofte pisirdim, salata yaptim.
Yarin da camasir ve oglanin dersleriyle ilgilenirim artik.
Kiza bir sey oldu iki gundur uykuya dalamiyor, emse emerek hemen uyur ama simdi cok zorlaniyor, bizi de zorluyor, aglamalar bitmiyor, sanirim 2 yas sendromuna merhaba diyoruz.

Geçmiş olsun canım.
Aşı oldun mu
Ilk dozu oldum canım, ikincisi 1 ay sonra..
Geçmiş olsun canım.
Sağlasın canım
Gecmis olsun, ben de kayinvalidem icin arastiriyorum, burda asi olabilse iyi olacak. Annem dun Turkiye de olmus, 50 yasinda, nasil yaptilar sana dedim, kan degerleri biraz dusuk cikmisti son kontrolunde doktor oncelik tanimis.
Bir iki aya kadar baya rahatlar randevular, burada yaptırabilirseniz iyi olur canım.
Ben uzak bir yere gittim bizim orası çok yoğun, gece gündüz internet başında bekleyerek randevu bulabildim
Bu arada tüm arkadaşlarım iki yaş sendromu cok fena diyor Allah kolaylıklar versin.
Benimki 1.5 sendromunda sanırım sürekli çığlık kıyamet, yemek yemiyor uyku uyumuyor ancak emsin

Biraz önce oğlum kahvaltida patatesi catala grciremedigi icin 2 saat agladi kendisi tam 30 aylik.

Gecmis olsun ,ne güzel asi olabilmissin. Darisi bize diyelim

Merhabalar
650 TL harcadım. Sebze-meyve, mercimek, un, pirinç. makarna, tavuk, kıyma, yulaf, et, peynir, yoğurt, süt, krema,tahin, yumurta, jambon, kağıt havlu, ketçap mayonez, listerine, el sabunu, ıslak mendil aldım. Ramazana hazırız, sadece hurma alamadım markette iyi cins yoktu. Yarın kuruyemişçiden de onu alırsam inşallah tastamam her şey. Allah herkese bolluk bereket versin, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim.

uzaklardabiz kolay gelsin canim, bunlarin sendromlari bitmez :)

Kahvalti icin buzluktan sigara boregi cikarttim, karni yarik yapacagiz, bir cesit daha yapsak iyi olacak. Esim pide yapacak, ben de firinda sutlac yapmak istiyorum hazir firin acilmisken.
Ay ben eskiden sutlac sevmezdim, tatlinin icinde pirinc mi olur derdim, asureyi de sevmezdim, kurufasulye nohutun ne isi var tatlida diye ama simdi ikisini de seviyorum, sizlerin de varmi boyle sonradan sevdikleriniz?

Sütlaç ve aşure en sevdiklerimden benim de.
Aşirete nohut ve fasulye koymam ben fındık bolca koyuyorum icine mesela.
Herkesin aşuresi yenmiyor yaa

Hayırlı ramazanlar.
Hurma bugün aldım yürüyüş yaparken aklıma geldi.
Tunus hurması en kalitesiz olaniymis. Glikoz içermeyen alın diyorlar ,iyice baktım ben bugün paketin üzerine etikete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…