- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.181
Vakti geldi canım. Birkaç ay sonra bende düşünüyorum biraktirmayi. Oğlum sorunsuz bırakmıştı kızım da öyle olur inşallah.Selam kizlar, 3 gundur kizi emzirmiyorum, simdilik iyi gidiyor, geceleri yatmadan yediriyorum gece acikip da uyanmasin diye, 2 gece uyanmadi ama dun gece uyandi, kucagima alip pispislayip uyuttum.
Oglanin okulu iyi gidiyor, okulda yemek veriyorlar ama cogu seyi yemedigi icin ve bazi seyleri yemesini de biz istemedigimiz icin yanina beslenme koyuyoruz. Yemegini sicak tutacak termos beslenme kabi bakiyorum, bir de canta seti alinacak.
Olsun sen senelerce calistin, dusunmus planlamissindir zaten gerekli seyleri. Bol bol dinlenir istedigin seyleri yaparsin, sevdiklerinle vakit gecirirsin, sen kalbi guzel bir insansin yolun acik olsun.Bu ekonomide istifa biraz radikal bi karar oldu ama oldu
Hadi insallah Pure, benimki fena gitmiyor simdilik, sen de sorunsuz atlatirsin.Vakti geldi canım. Birkaç ay sonra bende düşünüyorum biraktirmayi. Oğlum sorunsuz bırakmıştı kızım da öyle olur inşallah.
Artık ne iş yapacaksin canim
Olsun sen senelerce calistin, dusunmus planlamissindir zaten gerekli seyleri. Bol bol dinlenir istedigin seyleri yaparsin, sevdiklerinle vakit gecirirsin, sen kalbi guzel bir insansin yolun acik olsun.
Hayirli olsun portakal.Buda sonraki hayatin cok guzel ve bekledigin gibi olsun insaallah. Valla bazen dusunuyorum keske imkan olsa da istediklerimizi yaparak yasayabilsek. Surekli is stresi cekmesek.Selam kızlar...
400 tl terapiye odedim
500 tl is arkadaslarima hediyeler aldim minik minik. Cuma son, istifa ettim ❤
9 tl acma, 14 tl kahve aldim.
Markete gitmek lazim da is yogun, gidemedim
Harcama bitmiyor.
Hayirli olsun portakal.Buda sonraki hayatin cok guzel ve bekledigin gibi olsun insaallah. Valla bazen dusunuyorum keske imkan olsa da istediklerimizi yaparak yasayabilsek. Surekli is stresi cekmesek.
Bu yılı atlattım sayılır ,bakalım gelecek yıl bakıcı işimiz ne olacak bende endişeliyim.Eşim geç geldi bugun diye haftalık alışveriş yarına kaldı.Hatta biraz daha uzun süreli bir alışveriş olucak. Bugünkü harcama 24 lira.
Bakıcı işi alt komşu demiştik ama içime sinmedi. Tanıdık herkese haber verdik, daha vakit var ama stresi devam ediyor. O kadar saçma ki 24 ay sonrasında kreslerin kabul etmemesi. Çalışan kadınlar bakıcı da istemiyorlarsa, güven vs sebeplerden bulamıyorlarsa ne yapicaklar acaba? En erken 30 ay diyorsun da devlet bile 3 yaştan sonra alıyor burda. Sana mı kaldık o zaman diyeceğim seneye. Öyle sinirliyim.
Birkaç yazlık alışveriş ve trenckot sipariş verirsem iyi hissederim, öyle düşünüyorumiyi akşamlar :)
Gönlünüze göre olsun pure.Valla ben de kendimden korkuyorum paralari harcamadan birseyler alsaydim diye dusunuyorum ev arsa artik ne olursaSelam kızlar .ben de son 1 haftanın bütçesini yaptım umarım uyabilirim.
Bu hafta berbat bir programım vardı hasta etti beni resmen,baş ağrısı çektim ekran başında durmaktan.
Önümüzdeki haftadan itibaren on numara bir program yapmis
Maaşa son 6 gün
Bu aralar yatırım planlarımız var, faizlerin durumuna ve piyasanin durumuna göre hareket edeceğiz. Hayırlısı olsun inşallah