Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vakti geldi canım. Birkaç ay sonra bende düşünüyorum biraktirmayi. Oğlum sorunsuz bırakmıştı kızım da öyle olur inşallah.

Selam kizlar gunun harcamasi kendime apor ayakkabi 300 tl. Sirada yazlik 2 3 elbise ve esifman takimi var. Sanirim 700 civari gider onlara da.Esim dun gec geldinisleri uzadi. Bugun de gec gelecek. Gece de uyuyamadim.bi turlu. O kadar uykum varki keske cocuklara bakacak biri olsa da azicik uyusam☺ yemek yok ev daginik ve ben acayip yorgunum. Kalkmam lazim bir an önce.

Selam kızlar...

400 tl terapiye odedim
500 tl is arkadaslarima hediyeler aldim minik minik. Cuma son, istifa ettim ❤
9 tl acma, 14 tl kahve aldim.

Markete gitmek lazim da is yogun, gidemedim

Harcama bitmiyor.
Hayirli olsun portakal.Buda sonraki hayatin cok guzel ve bekledigin gibi olsun insaallah. Valla bazen dusunuyorum keske imkan olsa da istediklerimizi yaparak yasayabilsek. Surekli is stresi cekmesek.

Hayirli olsun portakal.Buda sonraki hayatin cok guzel ve bekledigin gibi olsun insaallah. Valla bazen dusunuyorum keske imkan olsa da istediklerimizi yaparak yasayabilsek. Surekli is stresi cekmesek.

Insallahh
Amin canim cok tesekkur ederim.

Ben de iste hayatim geciyor diye dusunup istifa ettim. Insallah hayirlisi olsun ❤

Selam kızlar .ben de son 1 haftanın bütçesini yaptım umarım uyabilirim.

Bu hafta berbat bir programım vardı hasta etti beni resmen,baş ağrısı çektim ekran başında durmaktan.
Önümüzdeki haftadan itibaren on numara bir program yapmis

Maaşa son 6 gün

Bu aralar yatırım planlarımız var, faizlerin durumuna ve piyasanin durumuna göre hareket edeceğiz. Hayırlısı olsun inşallah

Eşim geç geldi bugun diye haftalık alışveriş yarına kaldı.Hatta biraz daha uzun süreli bir alışveriş olucak. Bugünkü harcama 24 lira.
Bakıcı işi alt komşu demiştik ama içime sinmedi. Tanıdık herkese haber verdik, daha vakit var ama stresi devam ediyor. O kadar saçma ki 24 ay sonrasında kreslerin kabul etmemesi. Çalışan kadınlar bakıcı da istemiyorlarsa, güven vs sebeplerden bulamıyorlarsa ne yapicaklar acaba? En erken 30 ay diyorsun da devlet bile 3 yaştan sonra alıyor burda. Sana mı kaldık o zaman diyeceğim seneye. Öyle sinirliyim.
Birkaç yazlık alışveriş ve trenckot sipariş verirsem iyi hissederim, öyle düşünüyorum iyi akşamlar :)

Bu yılı atlattım sayılır ,bakalım gelecek yıl bakıcı işimiz ne olacak bende endişeliyim.

Selam kizlar, harcamali geciyor bugunler. Cam saklama kaplari aldim, 38$ tuttu, yuvarlak olanlarindan vardi, buzdolabinda cok yer kapliyorlardi, bu sefer dikdortgen aldim. Oglanin yemegi okulda sogumasin diye thermos yemek kabi aldik, 14$ odedik, sirtcantasi ve beslenme cantasi aldik 40$. Esim market alisverisini halletti 50 tutmustur, ben de Arap marketine ugradim, 65$ burasi tuttu, bolca kahvaltilik aldim sahurda yenir. Dukkandan ciktim az tuttu sanki diye fisi kontrol ettim gercekten de sucukla dil peynirini gecirmeyi unutmuslar, geri dondum, sucugu odedim ama peyniri almadi, cok israr ettim siz o kadar geri dondunuz ikramimiz olsun dediler.

Gunaydin kizlar. Guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Kahvalti hazirliyorum. Dun esim markete gitti 500 tl harcamis. Simdi yine gitti bizim para harcama konusunda problemimiz var benceAslinda esim hesabini bilir ama eksik.hic bitmiyor bizde valla. Gecen hafta oğluma çilekten yatak ve dolap aldik. 4200 tl verdik pesin. Valla artik taksit odeyecek.bütce kalmayinca elimdeki altinlardan bozdum verdim. Pesin fiyat cok cazip geldi alalim dedik. 2650 den aldifim.ata lirayi 3050 ye bozduk. Uzeri i tamamlayip.verdik. Bayramda da badana var nasipse. Ona da 3000 tl vericez boyalarla.birlikte. Mayis maasimi badana ve tatil harcamalarina ayirdik. Bakalim haziranda birikim yapabilecek miyim

Gönlünüze göre olsun pure.Valla ben de kendimden korkuyorum paralari harcamadan birseyler alsaydim diye dusunuyorum ev arsa artik ne olursa bir yandan da hic borc odeyesim yok. Deli gibi gezmek istiyorum Keske maldivlere gidebilsem

İyi akşamlar hanımlar iyisiniz umarım. Akşam pizza yaptım bugünü de bitirdik. Ders programın çok kötü akşam bitiyor derslerim yemek bile zor yapıyorum.

Ramazan öncesi alışveriş yaptık bin lira tuttu. Evde baya stok var zaten. Artık arada uğrarız markete. Kıyafet almayı bıraktım birkaç aydır kart borcu baya farketti. Son aylardaki birikimimi borsaya yönelttim ama daha hatırı sayılır bir seyler kazanamadım. Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…