- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.141
Bol eğlenceler kaydiragiyla oğlunun canımGünaydın kızlar. Hava çok güzel
Bugün yemek yapılacak.
Dünden çorbamız var. Yanına köfte patates yapıcağım:)
oğlumu yıkayacağım. Kaydırağı da gelir bugün onu da yıkarım
Eksikler var eşim liste yapıp gönderirsin dedi.
Halılarda yıkamaya gidecek.
Kenarda biraz birikmiş param var. Belki pazartesi bir gram daha alabilirim. Ya da
Sağol canımBol eğlenceler kaydiragiyla oğlunun canımbizimkinde de kayma sevdası var, bakalım onu ne zamana alırız
Halilari da yıkamaya göndermeyi heyecanla bekliyorum iki ay daha durursa iyi.
Alt komşunuz olması iyi olmuş canım, gelip gitmesi sorun olmaz. Insallah iyi biridir içinize sinerGünler aşırı harcamali geçiyor. Yeni telefon, market alışverişi, kızın eksikleri, kendime aldıklarım derken hesabını yapamaz oldum. Eşim kızım için bakıcı bulmuş, alt komşu. Sadece merhabamiz vardı bizim, eşim daha çok sohbet etmişti. Bir ara eve davet edip nasıl insanlar tanımış olacağım. İnşallah güven ortamı oluşur ve gözüm arkada kalmadan emanet edebilirim. Dua edin bana, çok stresli işler
Çok şükürİyi akşamlar
Herkes iyidir umarım
Bizim bugün karantinamız bitti
Tamamen iyileştik diyemem ancak oldukça toparladık cok şükür
Sizler nasılsınız?
AminÇok şükürAllah bir daha yaşatmasın.
İlaç kullandınız mi
Alt komşunuz olması iyi olmuş canım, gelip gitmesi sorun olmaz. Insallah iyi biridir içinize siner
Sagolun canim arkadaşlarımSağol canım
Baya bir mutlu oldu kayıp durdu yavrum
Artık büyüdükçe evde sıkılıyor. dışarı çıkmak istiyor
Bu arada inşallah gönlünüze göre bakıcı bulursunuz canım
Gonlunuze gore bi bakici olur insallah, biz de 5 ay sonra kizi ya okula verecegiz, yada bakici bulacagiz. Tanidik bir arkadaslar yakinimiza tasinacak, ben hemen kafamdan acaba bizim kiza bakmak ister mi diye geciriyorum, guvenilir birini bulmak zor, evlat emanet edecegiz.Günler aşırı harcamali geçiyor. Yeni telefon, market alışverişi, kızın eksikleri, kendime aldıklarım derken hesabını yapamaz oldum. Eşim kızım için bakıcı bulmuş, alt komşu. Sadece merhabamiz vardı bizim, eşim daha çok sohbet etmişti. Bir ara eve davet edip nasıl insanlar tanımış olacağım. İnşallah güven ortamı oluşur ve gözüm arkada kalmadan emanet edebilirim. Dua edin bana, çok stresli işler
Kalitesiz deterjan kullanınca bende de olmuştuKızlar
Çamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanmaya başlayalı makinede kötü koku oluştu. Başına böyle bir şey gelen var mi