Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar.
Canlı derslere devam. Öyle bir program hazırlamış ki 8 ders ard arda.
Bugün ara boşluklar koymuş Allah'tan 🥴evi temizledim. Çocuklar banyo yaptı. Akşamdan fırında tavuk ve çorba var.
Akşam dolma sarma yaparım yarın yoğun çünkü.

Maaşa son 8 gün 🧚piyasalar da çok şişkin bakalım nolcak

Harcamalari yazmiyorum.bile.hic haddi hesabi yok😂 esim.market alisverisi yapti 600 tl. Ben 3 gun once pastirma ve tahin siparisi verdim 210 tl. Bal ve sebze alinalacak daha,ona da 200 gider. Cocuklara ve bana yazlik birkac birsey alinacak. Kendime zpor ayakkabi alicam. Yeni bir valiz setine ihtiyacimiz var o alinacak. Daha bircok sey😀

Harcamalari yazmiyorum.bile.hic haddi hesabi yok😂 esim.market alisverisi yapti 600 tl. Ben 3 gun once pastirma ve tahin siparisi verdim 210 tl. Bal ve sebze alinalacak daha,ona da 200 gider. Cocuklara ve bana yazlik birkac birsey alinacak. Kendime zpor ayakkabi alicam. Yeni bir valiz setine ihtiyacimiz var o alinacak. Daha bircok sey😀
Çok harcanıyor. Bu ay bı düzene sokayım diyorum ama illa ki birşeyler çıkacaktır

Iyi aksamlar kızlar. Nasilsiniz? Günler cok yogun geciyor hep.bir kosturmaca halindeyiz. Cok sukur sagligimiz yerinde. Diyet ve spor yapiyorum sıkı vir sekilde. Hedefim ramazani da kilo almadan bitirmek. Umarim basarabilirim. Ev isi zaten hic bitmiyor. Robot supurge aldim ama hala.kosturuyorum🙃🙃
Robot süpürgen hayırlı olsun canım.

Selam kizlar, 3 gundur kizi emzirmiyorum, simdilik iyi gidiyor, geceleri yatmadan yediriyorum gece acikip da uyanmasin diye, 2 gece uyanmadi ama dun gece uyandi, kucagima alip pispislayip uyuttum.

Oglanin okulu iyi gidiyor, okulda yemek veriyorlar ama cogu seyi yemedigi icin ve bazi seyleri yemesini de biz istemedigimiz icin yanina beslenme koyuyoruz. Yemegini sicak tutacak termos beslenme kabi bakiyorum, bir de canta seti alinacak.

X