Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimki de aynı oldu Zeynep evde canı sıkıldıkça emmek istiyor, gece beslenmesini bırakmıştık geri başladık
Coknyorma kendini, uykuna falan dikkat et mevsim geçişi başladı hasta olursun.
Ya ben bu haftasonu biraktiracagim ama nasil olacak bilmiyorum, emmeyince ciglik atiyor bizim cadoloz. Oglanda nispeten kolay olmustu, kizdan korkuyorum. Seninki daha kucuk biraz daha emer, benim kemiklerim agriyor vucut sinyal veriyor 22 ay oldu. Benim icin de biraz zor olacak, aramizdaki duygusal bagi zedelemek istemiyorum bakalim.

Bugun maas gunumdu, bir oncekinden 100$ daha dusuk yatmis, baktim vergi artmis, maasimin 3`te biri direk vergiye gidiyor, bence fazla kesiyorlar ama neyse fazla kesiyorlarsa vergi iadesi zamani aliriz artik.

Bu siralar Airfry`a taktim, benim oglan patates kizartmasi yiyor, haftada bir biz de yiyoruz, airfry da hic yag kullanilmiyormus ama tadi yakinmis kullanan arkadaslar soyledi, baska seyleri de yag kullanmadan kizartma tadinda yapiyormus, indirim falan yakalarsam almayi dusunuyorum ama tezgahta yerim de yok.

Cnm maalesef iyi değiliz. Bebek de sorun var. Fetal DNA testi yaptırdık sonuca göre karar verilecek. Hiç iyi değilim. Umarım herkes iyidir. Selamlar
Alyacim uzme kendini, sizin bu test icin nedeniniz ne bilmiyorum ama biz de yaptirmistik bu testten, down sendromundan suphelenilmisti korktugumuz gibi cikmadi. Insallah sizde de sonuclar guzel cikar, sikma canini, dusunmemeye calis, biliyorum zor ama baska seylere odaklan.

Cnm maalesef iyi değiliz. Bebek de sorun var. Fetal DNA testi yaptırdık sonuca göre karar verilecek. Hiç iyi değilim. Umarım herkes iyidir. Selamlar
Canım Alya, ablama da doktoru ölçümlerinde yani ultrason ve 2li testlerinde sıkıntı gördüğünü demişti.Hatta çok muhtemel siz buna hazırlıklı olun dendi.Fetal dna yaygın değildi sanırım,başka test yapmadan o hamilelik sürecini büyük korkuyla geçirdi.Bebek bir doğdu korkular uçtu gitti.Meger doktorun ölçümleri, ulrason,2li test korkuttugu risk gördüğü şey sadece bir yanlistan ibaretmis.Ve o yanlış tüm hamileliği zehir etmiş.Ben bu yüzden hiç test yaptırmadım ayrıntılı ultrason harici.Lutfen içini ferah tut.İnsallah fetal DNA testi güzel gelicek ve bu yaşadıkların korkudan ibaret kalıcak.Dua edicem.

Sanirim tarama testleri zamanindasiniz Alyacim inşallah kötü bir şey çıkmaz, lütfen umudunu kalybetme , bebeğine de kendine de iyi bak.
Sorun tam olarak nedir bilmiyorum ama Arkadaşların tecrübelerine benzer benim de bir arkadaşımın tecrübesi oldu ama bebek sağlıcakla doğdu.
Senin de güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum, dualarım sizinle...

Zeynepcim internette güle güle meme! adlı bir kitap gördüm. Yorumlar olumlu. İlerde alıcağım bu kitabı.
Benim oğlumda aşırı derece düşkün emmeye.
Bende 2 yaşına gelince bıraktırmak istiyorum ama dediğin gibi aramızdaki duygusal bağı zedelemeden...

Bence yararlı bir kitap, ben o kitabı okumuştum kızıma da arada okudum ve süreci uzun tutttum, en son günde bir kere akşam 8 gibi emiyordu 23 aylıktı bir gün o hiç emeceğim demedi ben de sormadım bir daha da istemedi ve süreç bitti..
Sanırım önce gece emzirmesini bırakmak
Sonra gündüz sayıyı azaltıp öyle bıraktırmak kolay oluyor o yüzden süreci acele etmeden yaymak lazım, eğer emerek uyuyorsa da eşin çocuğu uyutması faydalı oluyor, bizi görünce akıllarına hemen meme geliyor çünkü

Merhaba
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ne güzel bir şekilde süreci bitirmişsiniz.
İnşallah ilerde bizde bu şekilde süreci bitirebiliriz.

Insallah canim ya, ben de cok alistim, mesela hatirliyorum oglumda cocuktan cok ben kendim bosluga dusmustum emzirmeyi biraktiktan sonra. Keske onceden bilseydim kayinvalidem getirirdi kitabi, artik biraz ilk cocuktaki deneyimle biraz okuyarak halledecegim bu sefer.

Aynen, eve girmemle mizildanmaya basliyor, uzerimi degistirip elimi zor yikiyorum uzerime atliyor, kiyafetimi cekistiriyor.

Selam kızlar.
Günler hep aynı hep monoton bende.
Sil süpür bebek bak ders yap
Piyasa takıp ediyorum üç beş oradan geliyor oyalaniyorum.
Sınav gorevlerim oluyor ek olarak.
Nisan 15 te güzel bir para gelecek değerlendireceğim onu.
Günlük yürüyüş yapıyoruz biraz rahatlatıyor. Rutinden bıktım yaa

Merhaba kızlar, iyisinizdir umarım
Ben de aynı şeylerden çok bunaldım. Bir iyi haber alıyorum ardından sevincimi götüren bir haber... Bir ileri bir geri öyle takılıp kaldım.
Ev işlerini biraz boşladım, kendimi okumaya, yürüyüşe falan verdim.
Birkaç gündür harcamamız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…