- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.101
Yutdisindayiz biz, burada da herkese degilde mesela iki es de calisiyorsa ve yillik brut gelirleri 150 bin dolarin altindaysa veriliyor.Bu yardım nerden geliyor kime. Bize gelmedi
Cok gecmis olsun, insallah kolay atlatirsiniz, nasilsiniz simdi?Selamlar
Eşim ve ben covid pozitif çıktık maalesef
Dinlenmeye çalışıyoruz
Lütfen kendinize cok dikkat edin
Salgın cok fazla
Selam kizlar, sizin de haftasonunuz oturmadan geciyor mu, ya sabahin 7`sinden aksam yatana kadar tek oturdugun yer yemek yerken, onda da kac kere kalkiyorum, bir de namaz kilarken secdede oturuyorumdur :) Esim cocuklara cok yuz verdigimi soyluyor, hakli olabilir ama mutlaka bir sey istiyorlar. Haftasonu detayli bi temizlik yaptim daha tasinana kadar bu kadar detayli yapmam. Esim oglanin sacini kesecekti ama durmadigi icin cok soylendi, elinden aldim makineyi ben kestim. Kiz yeni dogandan beter, yarim saatte bir emmek istiyor, sanirim dudak tiryakisi olmus. Bu haftasonu emzirmeye son verecegim, Allahim insallah kolay olur.
Sagol canim ya, havalar biraz daha isinirsa biz de daha cok disari cikariz, ama yine mecbur evdeki isler de yapilacak. Haftasonu cok mu yoruldum ne iki gundur toparlanamiyorum ben de, dun aksam erkenden yattim tansiyonum dustu galiba, basim dondu falan.Haftasonu evde olursam yerimden zor kalkiyorum, igrenc bi uyusukluk var ustumdebu yuzden evde kalmiyorum.
Allah yardimcin olsun
Benimki de aynı oldu Zeynep evde canı sıkıldıkça emmek istiyor, gece beslenmesini bırakmıştık geri başladıkSelam kizlar, sizin de haftasonunuz oturmadan geciyor mu, ya sabahin 7`sinden aksam yatana kadar tek oturdugun yer yemek yerken, onda da kac kere kalkiyorum, bir de namaz kilarken secdede oturuyorumdur :) Esim cocuklara cok yuz verdigimi soyluyor, hakli olabilir ama mutlaka bir sey istiyorlar. Haftasonu detayli bi temizlik yaptim daha tasinana kadar bu kadar detayli yapmam. Esim oglanin sacini kesecekti ama durmadigi icin cok soylendi, elinden aldim makineyi ben kestim. Kiz yeni dogandan beter, yarim saatte bir emmek istiyor, sanirim dudak tiryakisi olmus. Bu haftasonu emzirmeye son verecegim, Allahim insallah kolay olur.
Arkadaşlar bugün 5. Gün gözümü yeni açabiliyorum. Çok zormuş. Ne olur dua edin bizim için. Karı koca pozitifiz ve evde iki cocukla izolasyona girdik. Geçsin bitsin hayırlısı ile.
çok geçmiş olsun hızlıca atlatırsınız inşallahArkadaşlar bugün 5. Gün gözümü yeni açabiliyorum. Çok zormuş. Ne olur dua edin bizim için. Karı koca pozitifiz ve evde iki cocukla izolasyona girdik. Geçsin bitsin hayırlısı ile.
Gunaydin herkese, biz cumartesleri kapatiyoruz artik.
Ramazanda sadece yemek sepeti ve getirle calisiyoruz. Kadrom 38 kisi, yemek sepetine 5 kisi yetiyor. Kalanlara devlet 1500 odenek uygun gormus.
Dusundukce icim karariyor.
Allah yardimcimiz olsun
1500 lira ile nasıl geçineceklerGunaydin herkese, biz cumartesleri kapatiyoruz artik.
Ramazanda sadece yemek sepeti ve getirle calisiyoruz. Kadrom 38 kisi, yemek sepetine 5 kisi yetiyor. Kalanlara devlet 1500 odenek uygun gormus.
Dusundukce icim karariyor.
Allah yardimcimiz olsun
1500 lira ile nasıl geçinecekler
Allah herkesin yardımcısı olsun
Bereketli olsun canım.453 liradan bir gram altın aldım demin. oğlum için açtığım banka hesabından.
453 liradan bir gram altın aldım demin. oğlum için açtığım banka hesabından.