Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar, sizin de haftasonunuz oturmadan geciyor mu, ya sabahin 7`sinden aksam yatana kadar tek oturdugun yer yemek yerken, onda da kac kere kalkiyorum, bir de namaz kilarken secdede oturuyorumdur :) Esim cocuklara cok yuz verdigimi soyluyor, hakli olabilir ama mutlaka bir sey istiyorlar. Haftasonu detayli bi temizlik yaptim daha tasinana kadar bu kadar detayli yapmam. Esim oglanin sacini kesecekti ama durmadigi icin cok soylendi, elinden aldim makineyi ben kestim. Kiz yeni dogandan beter, yarim saatte bir emmek istiyor, sanirim dudak tiryakisi olmus. Bu haftasonu emzirmeye son verecegim, Allahim insallah kolay olur.

Market alisverisini esim Cuma yapti, evde cocu sey oldugu icin 35$ harcamis, ama bulasik detarjanini unutmus, evde de cok az kaldigi icin mecbur Pazar tekrar alisverise ciktik birlikte, gitmisken kiza suluk, oglana yapistirici, bant falan, islak mendil, birkac temizlik malzemesi ve 4lu yemek takimi aldik,127$ odedik. Bizde 6`li olur ya burada 4`lu oluyor takimlar, ben de vardi zaten simdi aldiklarimla 8 kisilik takim oldu yeter bize.

Oglan pazartesi okula gitmeye basliyor, bakalim nasil olacak, 9:10 ile 3:30 arasi, okul evimizin karsisi, kavinvalidem birakip alacak, bize saatleri uymuyor.

Haftasonu evde olursam yerimden zor kalkiyorum, igrenc bi uyusukluk var ustumde bu yuzden evde kalmiyorum.

Allah yardimcin olsun

Haftasonu evde olursam yerimden zor kalkiyorum, igrenc bi uyusukluk var ustumde bu yuzden evde kalmiyorum.

Allah yardimcin olsun
Sagol canim ya, havalar biraz daha isinirsa biz de daha cok disari cikariz, ama yine mecbur evdeki isler de yapilacak. Haftasonu cok mu yoruldum ne iki gundur toparlanamiyorum ben de, dun aksam erkenden yattim tansiyonum dustu galiba, basim dondu falan.

Benimki de aynı oldu Zeynep evde canı sıkıldıkça emmek istiyor, gece beslenmesini bırakmıştık geri başladık
Coknyorma kendini, uykuna falan dikkat et mevsim geçişi başladı hasta olursun.

Gunaydin herkese, biz cumartesleri kapatiyoruz artik.
Ramazanda sadece yemek sepeti ve getirle calisiyoruz. Kadrom 38 kisi, yemek sepetine 5 kisi yetiyor. Kalanlara devlet 1500 odenek uygun gormus.
Dusundukce icim karariyor.
Allah yardimcimiz olsun
Gunaydin herkese, biz cumartesleri kapatiyoruz artik.
Ramazanda sadece yemek sepeti ve getirle calisiyoruz. Kadrom 38 kisi, yemek sepetine 5 kisi yetiyor. Kalanlara devlet 1500 odenek uygun gormus.
Dusundukce icim karariyor.
Allah yardimcimiz olsun
1500 lira ile nasıl geçinecekler
Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…