Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar
Kahvaltı yaptık çay içerken kızım atdaaaa diye tutturdu, eşim işe giderken biz de çıktık, 45 dk yürüyüş yaptım. Kondisyonum berbat durumda yavaş yavaş arttirmam lazım.
Dün bir tek pizza harcamamız oldu. Arkadaşımla arka bahçede yedik, muhabbet ettik.
Bugüne etli nohut bulgur pilavı cacık var.
Pandemi yardımı $4200 geldi bize de, birikime ayırdık. Onun dışında zaten son iki aydır neredeyse birikim yok, cok harcanıyor.

Günaydın kızlar

Kahvaltıya pişi hamuru yaptım, mayalanıyor.

Akşam için kuru fasulye yapıcağım. Birazdan onu da önden haşlarım.

Gece oğluma bebekmamadünyasından
24lü 4 pk bez
Hipp şampuan ve bepanthol siparişi verdim.
toplam 200 TL

Selam kızlar.
Kahvaltı yaptık. Ortalığı topladım. Alışverişe çıktık.
Kahve,pul biber,çavdar unu, gofret, ayçiçek yağı,2kg süzme bal,,kasap sucuğu,tavuk,makarna, şehriye, süt,su aldık 600 lira tuttu. Sayıca fazla aldım bazılarını stokluk.

4 saat canlı dersim var bugün.
Gecen haftalarda çok çok yoğundum. Sınavlar,evrak işleri,geçen hafta da sorumluluk sınavları vardı sürekli okuldaydik. Performans ödevlerini topladım ,değerlendirdim ayrıca. Bitti şükür not kargaşası.

Bütçe yapmalıyım. Karta cokk yuklendik yine. Maaşa kadar dikkatli gitsem iyi olacak.

Iyi pazarlar kızlar,
Kızıma silikon bölmeli tabak kullanıyordum yiyeceklerine deterjan kokusu geçmeye başlamış, güzelce de duruluyorum ama geçmiyor rahatsız oldum, başka sert materyalden 2 adet bölmeli tabak 2 adet kase yemek takımı sipariş ettim $13 ödedim.

Kahvaltı hazırlarken kızım buzdolabına benimle birlikte girdiği için arada derede kapaktaki yumurta kutusunu alivermis yere düşürdü 10 yumurta kırıldı temizledim sinirim bozuldu. Yoğurt mayaladim, paket keşkül vardı onu pişirdim, birikmiş bulaşık yıkadım.
Kızıma atıştırmalık olsun diye chialı tuzlu kurabiye yaptım.
Aksama eşim steak yapacak, ben de salata yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…