Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar. Hava çok güzel 😎

Bugün yemek yapılacak.
Dünden çorbamız var. Yanına köfte patates yapıcağım:)

oğlumu yıkayacağım. Kaydırağı da gelir bugün onu da yıkarım 🥰

Eksikler var eşim liste yapıp gönderirsin dedi.
Halılarda yıkamaya gidecek.
Kenarda biraz birikmiş param var. Belki pazartesi bir gram daha alabilirim. Ya da 💵 🙏

Günaydın kızlar. Hava çok güzel 😎

Bugün yemek yapılacak.
Dünden çorbamız var. Yanına köfte patates yapıcağım:)

oğlumu yıkayacağım. Kaydırağı da gelir bugün onu da yıkarım 🥰

Eksikler var eşim liste yapıp gönderirsin dedi.
Halılarda yıkamaya gidecek.
Kenarda biraz birikmiş param var. Belki pazartesi bir gram daha alabilirim. Ya da 💵 🙏
Bol eğlenceler kaydiragiyla oğlunun canım 😊 bizimkinde de kayma sevdası var, bakalım onu ne zamana alırız😅
Halilari da yıkamaya göndermeyi heyecanla bekliyorum iki ay daha durursa iyi.

Günler aşırı harcamali geçiyor. Yeni telefon, market alışverişi, kızın eksikleri, kendime aldıklarım derken hesabını yapamaz oldum. Eşim kızım için bakıcı bulmuş, alt komşu. Sadece merhabamiz vardı bizim, eşim daha çok sohbet etmişti. Bir ara eve davet edip nasıl insanlar tanımış olacağım. İnşallah güven ortamı oluşur ve gözüm arkada kalmadan emanet edebilirim. Dua edin bana, çok stresli işler 🤦‍♀️

Bol eğlenceler kaydiragiyla oğlunun canım 😊 bizimkinde de kayma sevdası var, bakalım onu ne zamana alırız😅
Halilari da yıkamaya göndermeyi heyecanla bekliyorum iki ay daha durursa iyi.
Sağol canım 🙂
Baya bir mutlu oldu kayıp durdu yavrum 🥰
Artık büyüdükçe evde sıkılıyor. dışarı çıkmak istiyor 😐

Bu arada inşallah gönlünüze göre bakıcı bulursunuz canım 🙏

Günler aşırı harcamali geçiyor. Yeni telefon, market alışverişi, kızın eksikleri, kendime aldıklarım derken hesabını yapamaz oldum. Eşim kızım için bakıcı bulmuş, alt komşu. Sadece merhabamiz vardı bizim, eşim daha çok sohbet etmişti. Bir ara eve davet edip nasıl insanlar tanımış olacağım. İnşallah güven ortamı oluşur ve gözüm arkada kalmadan emanet edebilirim. Dua edin bana, çok stresli işler 🤦‍♀️
Alt komşunuz olması iyi olmuş canım, gelip gitmesi sorun olmaz. Insallah iyi biridir içinize siner🤗

Alt komşunuz olması iyi olmuş canım, gelip gitmesi sorun olmaz. Insallah iyi biridir içinize siner🤗
Sağol canım 🙂
Baya bir mutlu oldu kayıp durdu yavrum 🥰
Artık büyüdükçe evde sıkılıyor. dışarı çıkmak istiyor 😐

Bu arada inşallah gönlünüze göre bakıcı bulursunuz canım 🙏
Sagolun canim arkadaşlarım🙏
Bir ekmek 1,75 lira gun harcaması.
Sabahtan beri yağmur var şehrimizde. Güne bu sesle başlamak harikaydı,hele bir de eşim evde ve kızım onunlaysa. Haftasonunun keyfi bir başka. 💕

Gonlunuze gore bi bakici olur insallah, biz de 5 ay sonra kizi ya okula verecegiz, yada bakici bulacagiz. Tanidik bir arkadaslar yakinimiza tasinacak, ben hemen kafamdan acaba bizim kiza bakmak ister mi diye geciriyorum, guvenilir birini bulmak zor, evlat emanet edecegiz.

Market alisverisi 55$ tutmus, esim gitti. Oglum bugun okula basladi, cok heyecanliyiz, spor ayakkabisi kuculmus, ayakkabi almak icin disari ciktik, kiza da aldik, suluk aldik, bir kac t-shirt, kesme tahtasi seti falan 127$ tuttu ama degisecekler var, aldigim bir sey defoluymus farketmedim orada, geri gidecek.

X