Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mrb hanımlar evdeyim bugün canlı derslerim var. Okullar aniden açılınca ben de diyete başladım mecbur yoksa hiçbir elbisem olmuyordu. Kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum.

Ben genelde 12 - 20.00 arası besleniyorum. If beslenme deniyor ama ben zaten çocukluğumdan beri bu şekilde besleniyordum zaten. Şekeri ve ekmeği azalttım. Bir de günde on bin adım yürümeye çalışıyorum. Gayet iyi oluyor bu şekilde kilo verdiğimde uzun süre koruyabildiğimi farkettim.

Selam kızlar. Simdi dersim başlayacak. Yemeklerimi sabahtan yaptim. Karniyarik ve bulgur pilavi menum. Kendime de pirasa yapmistim dun. Dun aksam ani bir kararla robot süpürge aldim 3000 tl ye. Uzun zamandir aklimdaydi.
Hayirli olsun gule gule kullan. Bizim evin maskotu gibi bir sey oldu, oglan her aksam beni bekliyor robotu calistirayim da ona da eglence ciksin diye. Kayinvalideme anne sana da alalim bak ne guzel diyorum, pek yanasmadi, eski usul seviyor.

Kizlar 3. kez teyze oluyorum:) Saglicakla gelsin insallah, ailemizin 5. kuzusu olacak bir oglan bir kiz benim var, bir oglan bi kiz kardesimin vardi. Allah isteyen herkese, bakabilecek herkese versin. Teyze kizimin da ikizleri olacakmis, bir oglu vardi, benim teyzemin de ikizi varmis cocukken olmus, ikizlerde oyle oluyor galiba cocuklarda degil de torunlarda ikizlik tekrar ediyor.

Salakligima doymayayim, sabah erkenden toplantim vardi, dedim 5:30 trenine bineyim, erkenden gidip hazirlanayim, yagmurda yagiyordu islandim, ama tren kartimi evde dusurmusum, mecbur trenden indim tekrar eve gittim. Kart yataktan cikti, yatarken bir sey izlerim diyorum tabi uyuyakaliyorum, telefonda yatagin icinde kaliyor, kart cuzdan gozunden dusmus yatagin icine. Anahtarim da yok kayinvalideme birakiyorum, zili de calamiyorum cocuklar uyanir cok erken daha diye, esim en sonunda mesaji gordu de kapiyi acti. Esime yine koz verdim ah Leylam dedi, neyse uykuluydu gitti yatti cok dalga gecmedi.

Bu arada yeni baskan yardim paketini onaylamisti, zaten secim vaadlerinden biriydi galiba, kisi basi 1400$ yardim, biz 4 kisilik aile oldugumuzdan 5600$ aldik, dun esim dedi hesaba yatmis. Simdilik birikime koyduk, tasinma zamani harcariz.

Bizim kontrat eylul sonu bitiyor ama biz en gec agustos ortasi gibi tasinmak istiyoruz, hem kayinvalidem buradayken tasinmamiz kolay olur cocuklara bakar, hem de oglanin okulu acilacak, okul acilmadan tasinmaliyiz ki kisa zamanda okul ogretmen degistirmek zorunda kalmasin ama erken tasinirsak da mecbur kirayi odeyecegiz. Esime diyorum belki bir yolu vardir soralim sirkete (apartmanin sahibi bir sirket), yok kontratta yaziyor iste diyor, ben yine de soracagim.

Gözünüz Aydın olsun canım:)

Ah ne güzel bir devlet..

Yeğenin sağlıkla doğsun.

Selam kizlar.
Alışverişe gittik. 250 lira harcadık. 5 litre süt ve 1 kg kıyma var içinde , haftalık sebze meyve..gerisi ıvır zıvır.
Haftasonu indirimleri var yerel markette. Biraz stokluk alırım.

Evi süpürdüm sildim,kafam rahat
Yoğurt mayaladim.

Akşama köfte kizarttik, çorba,salata,kola vardı.
Oğlum teyzesiyle puding yapıyor şimdi. Fox haber izliyorum bende.

Günaydın kızlar
Evi havalandırdım.
Kahvaltı yaptık oğlumla.
Onun dışında daha bişey yapmadım
Eşimin kargosu ve oğluma aldığım salopetler geldi bugün.
Birazdan makineye atarım ikisinide beğendim:)
Akşam için fırında soslu tavuk yapıcağım yanına salata olur. Birde ıslak kek yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…