- 8 Ekim 2012
- 524
- 760
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.061
Teşekkür ederim. 2950 den aldık. Sizce nasılBereketli olsun. Kaçtan aldınız atayi
Ay harika. Darısı başıma.Bende başladım. Diyetisyene gitmedim kendim yapıyorum. Spor destekli.
4gunde 1.5 kg verdim
Güzel . Bereketli olsun. Şuan daha pahaliTeşekkür ederim. 2950 den aldık. Sizce nasıl
Hayirli olsun gule gule kullan. Bizim evin maskotu gibi bir sey oldu, oglan her aksam beni bekliyor robotu calistirayim da ona da eglence ciksin diye. Kayinvalideme anne sana da alalim bak ne guzel diyorum, pek yanasmadi, eski usul seviyor.Selam kızlar. Simdi dersim başlayacak. Yemeklerimi sabahtan yaptim. Karniyarik ve bulgur pilavi menum. Kendime de pirasa yapmistim dun. Dun aksam ani bir kararla robot süpürge aldim 3000 tl ye. Uzun zamandir aklimdaydi.
Kizlar 3. kez teyze oluyorum:) Saglicakla gelsin insallah, ailemizin 5. kuzusu olacak bir oglan bir kiz benim var, bir oglan bi kiz kardesimin vardi. Allah isteyen herkese, bakabilecek herkese versin. Teyze kizimin da ikizleri olacakmis, bir oglu vardi, benim teyzemin de ikizi varmis cocukken olmus, ikizlerde oyle oluyor galiba cocuklarda degil de torunlarda ikizlik tekrar ediyor.
Salakligima doymayayim, sabah erkenden toplantim vardi, dedim 5:30 trenine bineyim, erkenden gidip hazirlanayim, yagmurda yagiyordu islandim, ama tren kartimi evde dusurmusum, mecbur trenden indim tekrar eve gittim. Kart yataktan cikti, yatarken bir sey izlerim diyorum tabi uyuyakaliyorum, telefonda yatagin icinde kaliyor, kart cuzdan gozunden dusmus yatagin icine. Anahtarim da yok kayinvalideme birakiyorum, zili de calamiyorum cocuklar uyanir cok erken daha diye, esim en sonunda mesaji gordu de kapiyi acti. Esime yine koz verdim ah Leylam dedi, neyse uykuluydu gitti yatti cok dalga gecmedi.
Gözünüz Aydın olsun canım:)Kizlar 3. kez teyze oluyorum:) Saglicakla gelsin insallah, ailemizin 5. kuzusu olacak bir oglan bir kiz benim var, bir oglan bi kiz kardesimin vardi. Allah isteyen herkese, bakabilecek herkese versin. Teyze kizimin da ikizleri olacakmis, bir oglu vardi, benim teyzemin de ikizi varmis cocukken olmus, ikizlerde oyle oluyor galiba cocuklarda degil de torunlarda ikizlik tekrar ediyor.
Salakligima doymayayim, sabah erkenden toplantim vardi, dedim 5:30 trenine bineyim, erkenden gidip hazirlanayim, yagmurda yagiyordu islandim, ama tren kartimi evde dusurmusum, mecbur trenden indim tekrar eve gittim. Kart yataktan cikti, yatarken bir sey izlerim diyorum tabi uyuyakaliyorum, telefonda yatagin icinde kaliyor, kart cuzdan gozunden dusmus yatagin icine. Anahtarim da yok kayinvalideme birakiyorum, zili de calamiyorum cocuklar uyanir cok erken daha diye, esim en sonunda mesaji gordu de kapiyi acti. Esime yine koz verdim ah Leylam dedi, neyse uykuluydu gitti yatti cok dalga gecmedi.
Ah ne güzel bir devlet..Bu arada yeni baskan yardim paketini onaylamisti, zaten secim vaadlerinden biriydi galiba, kisi basi 1400$ yardim, biz 4 kisilik aile oldugumuzdan 5600$ aldik, dun esim dedi hesaba yatmis. Simdilik birikime koyduk, tasinma zamani harcariz.
Bizim kontrat eylul sonu bitiyor ama biz en gec agustos ortasi gibi tasinmak istiyoruz, hem kayinvalidem buradayken tasinmamiz kolay olur cocuklara bakar, hem de oglanin okulu acilacak, okul acilmadan tasinmaliyiz ki kisa zamanda okul ogretmen degistirmek zorunda kalmasin ama erken tasinirsak da mecbur kirayi odeyecegiz. Esime diyorum belki bir yolu vardir soralim sirkete (apartmanin sahibi bir sirket), yok kontratta yaziyor iste diyor, ben yine de soracagim.