- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.041
Çok şükür canım.
Evet millet zor durumda . Artık kısa çalışma ödeneği de verilmeyecek galiba.
Zaten her şey ateş pahasiydi daha da pahalanir kur hareketlerinden sonra.
Çok aminEvlerin pek bir borcu kalmadi.
Insanlar iyi olsun yeter bana ya hayir dualari daha kiymetlikimseyi sıkmam su dönemde.
Ne de olsa borcu dengeledim... borsadan guzel para topladim bi donem. Esimin tazminati da cok yukluydu is kazasi oldugu icin.
Şükür
Bir araba borcum vardi 360 bin, o da bir sekilde çözüldü rahatladimherkes rahat yasasin insallah.
Çift maske taktım ,ellerimi sık sık yıkadım. Kağıtları evde okudum.Dün okula sınava gelen öğrencinin birlikte yaşadığı dedesi pozitif çıkmış. Çocuk karantinada. Allahım inşallah çocukta da yoktur bizlere de geçmemiştir ya. Bu kağıt alıp verme işi korkutuyor cok.
Ben de çift maske ile gidiyorum. Kağıtları da haftaya okurum haftasonunu orada geçirsinler. Pazartesi alırım dedim.Çift maske taktım ,ellerimi sık sık yıkadım. Kağıtları evde okudum.
İnşallah sıkıntı olmaz canım sende de
Portakal mandalina elma dar gelirli meyvesiydi. Şu fiyatlara bakİki ekmek, 1,5 kg mandalina. 18 lira gün tutarı.
1,5 kg mandalina 15 lira
Sagol Mutlucum, guzel bir seymis hayat kolaylastiriyor.pure hazel altinlarin bereketli olsun iyi yapmissin cuma almakla.
Zeynep Gulru ne guzel bir sey yapmissiniz Allah kabul etsin canim. Robotunu gule gule kullan. Ben de bakinmaya basladim yavas yavas. Bakalim karar verip alabilecek.miyim
Bereketli olsun. Kaçtan aldınız atayiDün 80 liraya karnımızı doyurduk. 300 liraya eşime kıyafet aldık. 500 lira market tuttu, yumurta peynir deterjan sebze meyve vs. 22 binlikte ata altın aldım.
Bende başladım. Diyetisyene gitmedim kendim yapıyorum. Spor destekli.Bu arada geçtiğimiz hafta online diyetisyene başladım. 21 günlük bir program. Ona da 150₺ ödedim. Şimdilik fena gitmiyor. Son vermek istediğim 4-5 kg kadar var fakat birinin beni kontrol etmesi lazımgrup halinde olunca çok güzel oldu.