Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok şükür canım.

Evet millet zor durumda . Artık kısa çalışma ödeneği de verilmeyecek galiba.
Zaten her şey ateş pahasiydi daha da pahalanir kur hareketlerinden sonra.

Evlerin pek bir borcu kalmadi.
Insanlar iyi olsun yeter bana ya hayir dualari daha kiymetli 🧡 kimseyi sıkmam su dönemde.
Ne de olsa borcu dengeledim... borsadan guzel para topladim bi donem. Esimin tazminati da cok yukluydu is kazasi oldugu icin.
Şükür

Bir araba borcum vardi 360 bin, o da bir sekilde çözüldü rahatladim😉😉 herkes rahat yasasin insallah.

Evlerin pek bir borcu kalmadi.
Insanlar iyi olsun yeter bana ya hayir dualari daha kiymetli 🧡 kimseyi sıkmam su dönemde.
Ne de olsa borcu dengeledim... borsadan guzel para topladim bi donem. Esimin tazminati da cok yukluydu is kazasi oldugu icin.
Şükür

Bir araba borcum vardi 360 bin, o da bir sekilde çözüldü rahatladim😉😉 herkes rahat yasasin insallah.
Çok amin🤲😊

Dün okula sınava gelen öğrencinin birlikte yaşadığı dedesi pozitif çıkmış. Çocuk karantinada. Allahım inşallah çocukta da yoktur bizlere de geçmemiştir ya. Bu kağıt alıp verme işi korkutuyor cok.
Çift maske taktım ,ellerimi sık sık yıkadım. Kağıtları evde okudum.
İnşallah sıkıntı olmaz canım sende de

Selam kizlar, herkes iyidir insallah. Kiz supurgeden korkuyor ama yanina gitmeden de duramiyor, oglan kovalamaca oynuyor kendince. Cekim gucunu begendim, toz haznesi baya doluyor ama silmesinden pek emin olamadim.
Market alisverisine kadar harcamamiz olmaz, kardesim gelir vergimizi odeyecekti bakalim ne kadar tutacak. Benim kira geliriyle altin yapma planim tutmadi, bu siralar hep bi ihtiyac oldu, oralara harcandi.

Bu arada geçtiğimiz hafta online diyetisyene başladım. 21 günlük bir program. Ona da 150₺ ödedim. Şimdilik fena gitmiyor. Son vermek istediğim 4-5 kg kadar var fakat birinin beni kontrol etmesi lazım 😂 grup halinde olunca çok güzel oldu.
Bende başladım. Diyetisyene gitmedim kendim yapıyorum. Spor destekli.
4gunde 1.5 kg verdim🤸🍹🍷

X