Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Güle güle kullanın canım.
Bakıcı işini ne yaptınız okul durumları nasıl?
Çok sağol canım ♥️
Bakıcı işini Mayıs ayında araştırmaya başlayacağız.Henuz izindeyim ve okullar Ağustos sonu ya da Eylül'de açılacak diye su sıra kimseye bir şey demiyoruz.Mayista eş dost sormaya soruşturmaya başlayacağız.Umarim guvenecegimiz kisilere rastlarız...

Çok sağol canım ♥️
Bakıcı işini Mayıs ayında araştırmaya başlayacağız.Henuz izindeyim ve okullar Ağustos sonu ya da Eylül'de açılacak diye su sıra kimseye bir şey demiyoruz.Mayista eş dost sormaya soruşturmaya başlayacağız.Umarim guvenecegimiz kisilere rastlarız...
İnsallah iyi insanlar çıkar karşınıza canım. Hayırlısı olsun hakkınızda. Cok zor bu işler çok.

Selam kizlar, ben de bir turlu gelip de yazamadim, tam elime aliyorum bir sey cikiyor, cocuklar birbirleriyle yaris halindeler, kavga gurultu gidiyoruz.
Listemden bir parcayi daha almis bulunmaktayim, robot supurgemiz bugun geliyor, aman ne bekleyecegiz tasinmayi dedim aldim, guzel de bir indirim vardi. Roborock 5s max aldik, 1 sene garantisi vardi, biz de 2 senelik garanti ekledik pakete, cocuklara C ve D vitamini 535$ tuttu.
Haftasonu alisverise gittik, toplam 220$ gibi harcadik ama stokluklar var icinde. Hamsi gelmisti, aksama kizarttik.
Kavurma, kiymali bezelye, semiz otu yemegi, kremali brokoli corbasi ve bulgur pilavi yaptik. Yemeklerin cogunu esim ve kayinvalidem yapti, ben sadece corbayi yaptim. Ben de oglanla saatlerce Lego yaptim, parcalar cok karismisti, biraz duzene koyduk.

Bir akrabamizin cocugu universite sinavina girecek, ailenin durumu yok, annem, kiz kardesim ve ben dersane ucretini karsilayacagiz, annem pesin fiyatina 7000 TL ye anlasmis, iyi bence. Zamaninda ben burs almistim dersahaneden, hatta gecen sene dersane sahibiyle bir egitim fuarinda karsilastik burada, yanina gidip kendimi tanitip burs verdikleri icin tesekkur etmistim.

Bir akrabamizin cocugu universite sinavina girecek, ailenin durumu yok, annem, kiz kardesim ve ben dersane ucretini karsilayacagiz, annem pesin fiyatina 7000 TL ye anlasmis, iyi bence. Zamaninda ben burs almistim dersahaneden, hatta gecen sene dersane sahibiyle bir egitim fuarinda karsilastik burada, yanina gidip kendimi tanitip burs verdikleri icin tesekkur etmistim.
Çok güzel disunmussunuz.

X