Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

Boyner 485₺ eşime 4 pantolon
Hm 75₺ oğluma sandalet

Carrefour 260₺
Peynir
Siyah Zeytin
Kangal sucuk
30 lu yumurta
4 küçük süt (pankek, krep vs için)
Organik dut kurusu
1 kg pilavlık bulgur
Tuz
1 kg kıyma oğluma köfte yapıp buzluğa atmak için.
1 kg profiterol
Limon, kıvırcık sarmısak ve soğan.

carrefour’un profiterolünü çok seviyorum

İki gündür ekmek hiç harcama yok. Evden tüketiyoruz. Bugün kızların yazlıklarını çıkardım. Küçüğün birkaç parçası var abladan kalan ama büyüğün hiç yok. Doğumgününde para verdi babannesi, benim babannem halalarım falan. Onlarla kızlara alışveriş yaparım diye düşünüyorum. Baharlıklar cıkmaya başlasın da..

Günaydın kizlar 🧚
Sınavlar da bitti bakalim evdeyim.

Kahvaltı hazırladım ,eşimi işe yolladım şimdi. Evim temiz akşam süpürdüm birazdan silerim. Kendimize kabak sote yapacağım yoğurtla yenir. Eşim dışarda yiyecek.

Mart ayı birikimim 2 çeyrek altın, 1 gram daha eklenecek.
Nisan ayında güzel birikim olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Yıl sonunda 3000 lira ödemeli kredim bitiyor,o bizi rahatlatır. Faiz indirimlerini kaçırmadım 0.99 , 0.87den kredilerim var. Şuan fena krediler,o yüzden de piyasa durgun. Eşim çılgın ilk fırsatta arsaya temeli attiralim diye tutturdu. Bir yandan da müteahhit daire verelim bize verin diyor ( bu kadar ısrar etmesinin nedeni bizim arsanın adayı bölmesi,yani bizim arsa olmadan oraya komple bina yapılamıyor 🤪

Sevgili arkadaşlar umarım herkes sağlıklı ve iyidir :)
Biz aile içinde bir girişimde bulunduk, işler tutarsa da büyütmek niyetiyle...
Bilmiyorum yasak mı acaba ama guru.fruit ismiyle instagramda bir sayfamız var. Fotoğraflama ve paylaşım işini ben yapıyorum :KK70: durduk yere sosyal medya yöneticisi oldum. Eğer göz atar da hoşunuza giderse takip ederek destek olabilir ve beni mutlu edersiniz. Burda genelde bişey almamaya ya da mantıklı alışveriş yapmaya çalışıyoruz satış sayfası paylaşmam da bi acayip oldu ama bence parayı değerlendirmenin sağlıklı ve yararlı bi yolu :KK70:
Sayfanın gidişatı tasarımı hakkında fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz memnun olurum. Hani olmamış dediğiniz ya da şöyle yap dediğiniz.

İnş yasak birşey yapmamışımdır bi de ban yemeyelim :KK70:

Selam kızlar
Coinlerden kazandığım karla faturaları ödedim:)

Dün 400 lira eşimin sağlık harcaması oldu %30 nu biz ödedik.

Akşam yemeği dünden kalan karnıyarık ve pilav.
yanına çorba ve salata yapıcağım, oğluma da köfte pişiririm.

Herkese günaydınlar
Herkes iyidir umarım. Benim de özel öğrencim arttı akşamları ders veriyorum . Akmasa da damlıyor. Ev ekonomisine katkı oluyor. Ucu ucuna yetiriyoruz aylardır. 73gr altın vardı. İhtiyaç oldukça bozduk. 50 gr altın duruyor o da zararda şuan. Bekliyoruz öyle. Eğer biraz daha özel öğrencim olursa birikime başlayabilirim ya da yavaş yavaş bebeğin eksiklerini almaya başlarım. Doğum için de para gerekecek.

Herkese günaydınlar
Herkes iyidir umarım. Benim de özel öğrencim arttı akşamları ders veriyorum . Akmasa da damlıyor. Ev ekonomisine katkı oluyor. Ucu ucuna yetiriyoruz aylardır. 73gr altın vardı. İhtiyaç oldukça bozduk. 50 gr altın duruyor o da zararda şuan. Bekliyoruz öyle. Eğer biraz daha özel öğrencim olursa birikime başlayabilirim ya da yavaş yavaş bebeğin eksiklerini almaya başlarım. Doğum için de para gerekecek.
Hayırlısı olsun Alyacim sıkma canını, saglik olsun yine biriktirirsin. bebeğin kismetiyle gelir. Daha yeni başladın hem, bence bu ortamda öğrenci bulmak bile mesele. Zamanla öğrencin artacak gelirin daha iyi olacak🙏

Bizde de parça parça bayama harcama oldu bu hafta.
Kızımın aylık bezi geldi $44, yüz temizleme köpüğü birkac ıvır zıvır $25.
Yarın marketten sipariş veririz, camasir deterjanı falan lazım baya tutar yine.
Brüksel lahanası ve havuç soteledim. Kinoa pilavı yaptım. Tavuk çıkardım tavada ızgara yapacağım akşama. Hava güzel kızım uyaninca dışarı çıkarız.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk canım sen hangi coins sitesini kullanıyorsun, tl ile işlem yapılıyor değil mi?

Bizde de parça parça bayama harcama oldu bu hafta.
Kızımın aylık bezi geldi $44, yüz temizleme köpüğü birkac ıvır zıvır $25.
Yarın marketten sipariş veririz, camasir deterjanı falan lazım baya tutar yine.
Brüksel lahanası ve havuç soteledim. Kinoa pilavı yaptım. Tavuk çıkardım tavada ızgara yapacağım akşama. Hava güzel kızım uyaninca dışarı çıkarız.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk canım sen hangi coins sitesini kullanıyorsun, tl ile işlem yapılıyor değil mi?
Binance kullanıyorum canım.
Evet tl ile işlem yapılıyor 🙂

X